Uusi-Seelanti - KIWI Experiencen bussipassi

Koe Uusi-Seelanti KIWI Experiencen bussipassilla
Alk. EUR 75€

Kohokohdat

  • Bussipassi voimassa 12kk
  • Hop-on/hop-off
  • Valittavana 25 reittiä
  • ISIC-kortilla 10% alennus

Sisältää

  • 5% lisäalennus, kun ostat lennot Uuteen-Seelantiin KILROYn kautta
Uuden-Seelannin tutkiminen onnistuu kätevästi KIWI Experiencen bussin kyydissä. Valitse 25 erilaisesta reitistä: Uuden-Seelannin jokaisen kolkan kiertäminen on todella helppoa. Bussit kuljettavat matkaajia hop-on-hop-off-periaatteella, joten voit tehdä matkaa omaan tahtiisi. Ja näitä bussipasseja et muuten saa mistään tätä edullisemmin!

Kun olet ostanut KIWI Experience -bussipassin, sinulla on 12 kuukautta aikaa aloittaa matka. Bussipassi on taas voimassa 12 kuukautta siitä, kun olet käyttänyt sitä Uudessa-Seelannissa ensimmäisen kerran. KIWI Experiencen asettama ikäraja bussipassille on 18 vuotta. Vaikka yläikärajaa ei ole, matkustajat ovat lähes aina nuoria reppureissaajia.

KIWI Experience -bussipassit

KIWI Experiencellä on 25 eri reittiä kaikkialla Uudessa-Seelannissa. Voit vierailla reitin varrella vaikka jokaisessa paikassa ja pysähtyä pidemmäksikin aikaa, miten vait olet reissusi suunnitellut. Matkusta siis pari päivää tai koko 12 kuukautta – sinä päätät!

KIWI Experienxe - Uusi-Seelanti

KIWI Experience -bussipassien hinnat

Bussipassien hinnat alkavat lyhyimpien reittien 75 eurosta. ISIC-kortilla saat ylimääräisen 10 % alennuksen KIWI Experiencen bussipasseista. ISIC-kortti maksaa vain 15 euroa, joten yli 240 NZD arvoisen bussipassin ostaessa saat kortin periaatteessa ilmaiseksi. Lisäksi saat ISIC-kortilla opiskelija-alennuksia kaikkialla maailmassa, yhteensä yli 42 000 alennuksen ja edun verran.

Lisäksi jos ostat KIWI Experience -bussipassin viikon sisällä lentolippujen ostamisesta KILROYlta, saat vielä ylimääräisen 5 % alennuksen.

Tässä muutama bussipassivaihtoehto. Alta löydät linkin kaikkiin vaihtoehtoreitteihin:

 

Kaikki KIWI Experience -bussipassit

Kaikki KIWI Experience -bussipassit
12 kuukautta
Tutustu kaikkiin KIWI Experiencen bussipasseihin. Muista jopa 15 % alennus, jos sinulla on ISIC ja hankit lennot KILROYn kautta.
Osta ISIC-kortti Kaikki bussipassit

Majoitus

KIWI Experiencellä on yhteyksiä parhaimpiin hostelleihin Uudessa-Seelannissa. Kuski hoitaa majoitusjärjestelyt puolestasi – useimmiten tämä tarkoittaa mojovaa alennusta normaalihinnoista. Vaikka hostellit olisivat tukossa, KIWI Experience huolehtii, että yösija löytyy. Voit toki hoitaa majoituksen myös itse.

KIWI Experience -bussipassien varaaminen

Klikkaa ja varaa! Se on todella helppoa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme sopivan bussipassin hankinnassa.

Kysymyksiä KIWI Experiencestä?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 Kaikoura, Uusi-SeelantiKaikouran kauniita maisemia bussipassilla Uudessa-Seelannissa.

Ota yhteyttä