Thaimaa, Kambodza, Vietnam & Laos - Strayn bussipassi

Reissaa Thaimaassa, Vietnamissa, Kambodzassa ja Laosissa bussipassilla.
Alk. EUR 86,-

Kohokohdat

  • Hop-On-Hop-Off
  • Voimassa 12 kuukautta
  • Joustava
  • Monipuolinen kuljetus
Strayn bussipassilla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Bussipassi on ideaalinen tapa matkustaa Thaimaahan, Vietnamiin, Kambodzaan ja Laosiin, etenkin kun haluat poiketa turistien täyttämiltä poluilta ja nähdä maita kunnolla. Hanki bussipassit Aasiaan KILROYlta.
Maat: Thaimaa, Vietnam, Kambodza ja Laos

Matkat bussipassilla Thaimaassa, Vietnamissa, Kambodzassa ja Laosissa

Strayn hop-on-hop-off-bussilla matkaat esimerkiksi Bangkokista vaeltamaan pohjois-Thaimaahaan Chiang Maihin, josta matka jatkuu Chiang Kongiin ja Vang Viengiin Laosiin. Vang Vieng on kuuluisa tubingista, jossa kellutaan isossa autonrenkaassa Mekong-joella elämästä nauttien. Bussipassilla voit matkata Vang Viengistä Luang Prabangiin ja Laosin pääkaupunkiin Vientianeen, josta matka päättyy Nong Kain kautta takaisin Thaimaahan.

Thaimaassa voit käyttää vaikka muutaman päivän rentoutuessasi Thaimaan kauniilla saarilla, kuten Koh Taolla tai Koh Changilla. Voit myös kiertää useampia saaria samalla reissulla.

Tämä on vain esimerkkireitti – tarjolla on useita erilaisia reittejä. Voit matkata vain Thaimaassa tai Laosissa tai vaikkapa molemmissa maissa. Strayn bussipassiin kuuluu myös kuljetus veneellä, junalla ja tuk tukilla. Koskaan ei ole tylsää!

Strayn bussipassilla matkaamisen parhaimpia puolia on, että pääset reissaamaan muiden kansainvälisten matkustajien kanssa. Voit myös itse päättää kuinka pitkään haluat pysyä yhdessä paikassa! Bussit kiertävät pysähdyspaikkoja säännöllisin väliajoin.

Bussipassi on voimassa 12 kuukautta

Strayn bussipassi on voimassa 12 kuukautta. Voit siis kulkea reitit läpi niille suositelluissa ajoissa. Jos kuitenkin haluat pysähtyä pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan – tai vaikka jäädä vapaaehtoistöihin Thaimaahan, voit sen tehdä kaikessa rauhassa.

Bussipassilla Thaimaassa. Phi Phi -saaret.Koh Phi Phi Thaimaassa

Miten bussipassit toimivat

Voit vapaasti valita suosikkisi tarjolla olevista reiteistä, loistavana esimerkkinä herkullinen Tom Yum -bussipassi! Tom Yum -bussipassi aloittaa ja päättää reittinsä Bangkokiin. Reitin varrella nät pohjoisen Thaimaan ja Laosin kaikki parhaimmat nähtävyydet. Tälle reitille tarvitset vähintään 10 päivää, mutta jos haluat pysähtyä pidemmäksi aikaa mihinkään, kannattaa reitille varata 17 päivää.

Bussipassilla Laosissa. Vang Vieng.Vang Viengin luontoa Laosissa

cambodia-angkor-wat.jpgAngkor Watin temppeli Kambodzassa

Bussipassilla Vietnamissa. Paikallisia riisiviljelmiä.Riisipenkereitä Vietnamissa

 

Kysyttävää bussipasseista?
Kysy pois!

 

 

Ota yhteyttä