Loka - bussipassilla ympäri Australian itärannikkoa

Bussipassi Australiassa
Alk. EUR 115,-

Kohokohdat

  • Voimassa 12 kuukautta
  • Hop-on/Hop-off
  • Opas mukana kaikilla matkoilla

Sisältää

  • Kaikki kuljetukset (busi/juna)
  • Monia aktiviteetteja
Lokan bussipassit eivät ole mitä tahansa bussipasseja: Lokan kyydissä matkustat muiden reppureissaajien kanssa viihtyisillä minibusseilla ja nopeilla junilla. Lisäksi mukana on aina opas!
Maat: Australia

Lokan matkassa liikut busseilla Sydneyn ja Noosan / Rainbow Beachin väliä ja eteenpäin junalla Cairnsiin. Lisäksi Lokan matkapasseihin kuuluu uniikkeja yöpymisiä matkan varrella.

Oikean bussipassin valitseminen on helppoa: päätä vain mistä haluat reissusi aloittaa ja mihin sen päättää, Loka pitää huolen lopusta! Voit pysyä ryhmässä ja seurata opasta tai reissata niin itsenäisesti kuin haluat.

Monet Lokan kanssa matkustaneet pitävät oppaita Lokan parhaana puolena. Oppailta saat reissuinfoa ja apua kysymystesi kanssa, mutta lisäksi he myös nauttivat työstään ja ovat siitä innoissaan. Lokan oppaat haluavat pitää hauskaa kanssasi, olipa kyseessä sitten tanssimuuveilla leveily illanvietossa Airliessa tai kilpikonnienbongausmissio Emu Parkissa.

Kaikki Lokan bussipassit

Alk. EUR 115
Kaikki Lokan bussipassit
Voimassa: 12 kuukautta
Tsekkaa kaikki Lokan hop-on hop-off -bussi- ja junapassit Australian itärannikolle.
Lue lisää!

 

Loka Route Map Australia East Coast 

Lokan bussi/junapasseihin sisältö

Monet paikalliset aktiviteetit sisältyvät Lokan matkapasseihin. Viininmaistelua, kävely- ja uimaretkiä, Emu Park ja snorklausta. Lokan aikataulut on luotu niin, että ehdit tehdä nämä kaikki matkasi aikana ilman, että sinun täytyy pilkkoa matkaasi osiin. 

Voimassa 12 kuukautta

Voit hypätä kyytiin ja pois missä tahansa reitin varrella. Saat käyttöösi Lokan online-sovelluksen, jolla hallitset kätevästi bussi/junapassiasi. Varaa, arvio ja arvostele sekä hyödynnä sovelluksen tarjoamat alennukset majoituksista ja aktiviteeteista.

Paikallisoppaat

Kuskisi on oppaasi, eli opas kulkee mukana kaikilla matkoilla. Lokan rennot oppaat auttavat sinua saamaan kaiken irti matkasasti: he neuvovat sinut oikeaan suuntaant, neuvovat missä ja miten bongata eläimiä ja kenties opettavat sinulle paikalliset tanssiliikkeet...

Samanhenkiset kanssamatkustajat

Lokan matkoissa on kyse seikkailusta ja osallistumisesta. Aktiiviset reissaajat ympäri maailmaa valitsevat Lokan: mukana matkustaa niin sooloreissaajia, pariskuntia kuin kaveriporukoitakin ja kaikkia heitä yhdistää halu tutkia maailmaa. Ryhmäkoko on yleensä 15-20 henkeä, joten et ole osa kasvotonta massaa, mutta löydät aina jonkun jonka kanssa jakaa uudet seikkailut niin halutessasi. 

Video: Miksi matkustaa Lokan kanssa

 

Kysymyksiä Lokan bussipasseista?
Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä