Greyhound Australia – Bussilla Australiassa

Bussipassi Australiassa - Greyhound
Alk. EUR 121,-

Kohokohdat

  • Voimassa 12 kuukautta
  • Hop-on/Hop-off
  • Erittäin joustava
  • Laaja reittiverkosto
  • Käyttämättömät kilometrit voi käyttää aktiviteetteihin
The Greyhound Australia bussipassi on oiva tapa reissata ympäri Australiaa. Australiaa ei kannata kiertää ilman bussipassia. Sellainen kannattaa ostaa myös junapassin täydennykseksi, jolloin voi hyötyä molempien matkustusvälineiden eduista.
Maat: Australia

Kierrä Australiaa bussipassilla

Australian bussipassit toimivat seuraavasti: valitset haluamasi määrän kilometrejä, lippu on voimassa 12 kk ja matkalla A:sta B:hen voit viipyä tuon 12 kk (tai sen voi kiitää kahdessa, kolmessa päivässä). Greyhound Australian bussit pysähtyvät melkein kaikissa paikoissa, aina pienistä hassunkurisilla nimillä varusteituista kylistä esim. "Woolgoolga" ja"Coolangatta", suurkaupunkeihin kuten Sydney ja Cairns. Busseja lähtee päivittäin suurkaupungeista kohti pienempiä kaupunkeja ja voit valita useammasta lähdöstä mieluisimman. Yötä kohden busseja ei lähde niinkään usein, mutta yöbussilla säästät yhden yön majoituksen hostellissa. Sellainen kannattaa ostaa myös junapassin täydennykseksi, jolloin voi hyötyä molempien matkustusvälineiden eduista.

Bussipassi voimassa jopa 12 kuukautta

Greyhoundin kilometripassi on voimassa 12 kk (heti ensimmäisestä matkasta).
Kilometripassia saa ladattua siitä 500 km aina 20 000 km asti. Etäisyydet Australiassa ovat pitkiä, joten kilometrejä passiin kannattaa ostaa riittävästi! Kilsojen arviointi saattaa olla joskus hankalaa ja siksi kannattaakin kysyä paljon reissanneilta Travel Experteiltämme neuvoa - heiltä saat parhaat ja tuoreimmat vinkit matkallesi Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Ja jos vaikka vahingossa oletkin arvioinut kilometrien määrän yli, niin voit käyttää ekstra kilsat vaihdossa hauskoihin aktiviteetteihin, kuten laskuvarjohyppyihin, Withsundaysin purjehduksiin, surffikursseihin ja paljon muuhun. Kilometrit saa vaihdettua myös majoitukseen suurimmissa Australian hostelleissa sekä YHA hostel networkin, Nomand Backpackersin ja Base Backpackersin majoituksiin. Nyt uutena vaihtoehtona ylimääräisille kilometreille on, että voit vaihtaa ne campervanin vuokraukseen. Aika ihanteellista jos olet päättänyt kokeilla itse ajaa Down Underissa.

Kuinka kilometripassi toimii?

Kun ostat Greyhoundin kilometripassin samalla valitaan myös ennalta määrätty matka, kuten 2000 km tai 4000 km. Joka kerta kun varaat (netistä tai puhelimitse) paikan tietystä Greyhound linjasta, kilometrit veloitetaan automaattisesti linjan numeron mukaan. Voit aina seurata oman kilometritilin tilannetta ja että kuinka monta kilometriä sinulla on vielä jäljellä.

Miksi kannattaa varata Geyhoundin bussipassit KILROYlta?

KILROYlta saa Greyhound Australia bussipassin edullisesti. Kaikenkaikkiaan Greyhoundilla on 22 erilaista bussipassia. Nyt vain valitsemaan oma kilometrimäärä! Jos et ole aivan varma, niin älä epäröi kysyä neuvoa unelmanikkareiltamme.


Vinkki: Suurin osa reppureissaajista valitsee reitikseen itä-rannikon Melbournesta tai Sydneysta Cairnsiin pohjoiseen Queenslandiin. Tämä reitti on about 3000 km ja KILROY suosittelee tälle reitille n. 4000 km Greyhoundin bussipassiin. Ekstra kilometreillä pääset edes takaisin kahden kaupungin välillä.

Greyhoundin km bussipassi Australiassa

Klikkaa tästä nähdäksesi kilometritaulu suurempana.

Harvest Guide

Tsekkaa myös kaksiosainen Australian Harvest Guide -opas. Oppaasta näet mitä poimitaan ja missä.

australian-harvest-guide-map

australian-harvest-guide-locations

Ota yhteyttä