Autonvuokraus USA ja Kanada

Autonvuokraus USA:ssa ja Kanadassa

Kohokohdat

 • Alaikäraja alennettu 21 vuoteen
 • Sopii hyvin alle 25 vuotiaille
 • Ei ylläreitä autoa haettaessa

Sisältää

 • Kaikki pakolliset vakuutukset
 • Rajattomasti kilometrejä
 • Ei lisämaksua 21-24-vuotiaille
 • 3 kuljettajaa samaan hintaan
 • Tankillinen bensaa (Alamo)
Kun buukkaat auton meidän kautta, saat monia etuja. Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Erityisdiilien lisäksi autovuokriimme sisältyvät rajoittamattomat kilometrit, kaikki vakuutukset nollaomavastuulla sekä Alamon autoihin vielä tankillinen bensaa.
Maat: USA, Kanada

Autonvuokraus USA:ssa ja Kanadassa

Kun varaat vuokra-auton etukäteen, säästät aikaa paikan päällä ja varmistat, että vuokrapaikasta varmasti löytyy auto tarpeisiisi. Ja jos olet alle 25-vuotias, säästät vaivan ja ajan lisäksi myös selvää rahaa.

Yleensä alle 25-vuotiailta peritään 25$:n lisämaksu (/kuljettaja/päivä), mutta me olemme neuvotelleet erityiset diilit nuorille kuskeille. Esimerkiksi jos matkaporukkaasi kuuluu 4 reissaajaa, ja päätätte kaikki ottaa vuorollanne kuskin paikan – vaikka sitten ultimate road tripillä USA:n rannikolta rannikolle – veloitetaan teistä yhteensä vain yksi nuoren kuskin lisämaksu. Säästätte siis 75$ päivässä!

Pääsääntöisesti sinun tulee olla 21-vuotias, jotta voit vuokrata auton USA:ssa ja Kanadassa.

Lisäksi tässä muutama pointti, miksi autonvuokraus USA:han ja Kanadaan kannattaa hoitaa meidän kautta etukäteen:

 • Rajattomat kilometrit USA:ssa ja Kanadassa.
 • Nuoren kuljettajan lisä USA:ssa ja Kanadassa (21–24-vuotiaille) sisältyy hintaan, jolloin kokonaishinta on alhaisempi kuin mitä se olisi paikan päältä varattaessa. Lisäksi maksatte ainoastaan yhden lisämaksun, vaikka teitä olisi 4 alle 25-vuotiasta kuskia. Säästätte 25$/hlö/päivä.
 • Alamo tarjoaa tankillisen bensaa (arvo n.70 USD). 
 • Kolarivakuutus.
 • Omavastuu nolla euroa.
 • Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus kuuluu hintaan; vuokraajalla on 1 milj. USD:n turva.
 • Hinta sisältää kaikki verot ja mahdolliset käsittelymaksut.

Huomioithan, että autonvuokraus valikoima vaihtelee USA:ssa ja Kanadassa. Jos etukäteen varattua autotyyppiä ei olekaan tarjolla noudettaessa, sinulle tarjotaan autoa ylemmästä kategoriasta ilman lisämaksua.

Economy

Economy
Chevrolet Aveo tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 2 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Compact

Compact
Nissan Versa tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 2 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Midsize/Intermediate

Midsize/Intermediate
Toyota Corolla tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 2 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Standard

Standard
Ford Fusion tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 4 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Fullsize

Fullsize
Chevrolet Impala tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 4 matkalaukulle. Ohjaustehostin, ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Premium

Premium
Buick regal tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 4 matkalaukulle. Ohjaustehostin, ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Convertible

Convertible
Ford Mustang tai samankaltainen. Tilaa 4 hengelle ja 2 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Midsize SUV

Midsize SUV
Ford Escape or similar. tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 3 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

Standard SUV

Standard SUV
Jeep Grand Cherokee tai samankaltainen. Tilaa 5 hengelle ja 4 matkalaukulle. Ilmastointi, automaatti, radio/CD. Kysy tarkemmat tiedot myymälästä.
Kysy lisää autonvuokrasta

 

Yhden suunnan lisämaksut autonvuokraan 

 • Auton jättömaksu 0–500 USD + paikalliset verot, jotka maksetaan paikan päällä. Floridassa ja Kaliforniassa voit ottaa auton ja jättää sen ilman lisämaksua toiseen kaupunkiin (saman osavaltion sisällä). Myöskään Kalifornian, Nevadan ja Arizonan osavaltioiden välillä ei tule ylimääräistä jättömaksua.
 • Usein auton jättömaksua ei peritä, mikäli otat auton lentokentältä ja jätät sen keskustaan.

Huomio Alamon vuokra-autoja ei voi noutaa tai palauttaa seuraavilla lentokentillä: New York JFK, La Guardia ja Newark. Auto palautetaan Manhattanille.

Vapaavalintainen Roadside Plus -vakuutus antaa sinulle mielenrauhaa ja kattaa tapaturmat, kuten uuden avaimen teettämiset, renkaan vaihdot, hinaukset ja rikkoutuneet tuulilasit sekä muut haverit. Hinta: 5 USD/päivä + verot.

Koska kannattaisi lähteä

Muista, että kun kaudet ovat huipussaan kesällä ja jouluna, vuokra-autojen hinnat nousevat huomattavasti. Joitakin autovaihtoehtoja ei välttämättä löydy tällöin valikoimasta. Suosittelemme varaamaan vuokra-auton ajoissa. High season alkaa 14. heinäkuuta ja kestää aina 21. elokuuta asti, kunnes joulun ruuhkat alkavat joulukuun puolessa välissä.

Tien päälle - Road trip!

Road trip vuokra-autolla on täydellinen tapa tutustua Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Matka on usein mahtavampi kuin perille pääsy ja suurten kaupunkien väliin mahtuu valtava määrä kiinnostavia kohteita. Julkinen liikenne Pohjois-Amerikassa on olematonta ja ilman vuokra-autoa esimerkiksi monet pikkukaupungit ja huikeat luonnonpuistot jäävät kokematta.

Road trip -reittejä USA:ssa ja Kanadassa

Autonvuokra USA:ssa KILROYlta.

Eksyksissä ei voi olla, kun aikatauluakaan ei ole!

Capitol Reef National Park, USA.

Pysähdy vaikka Capitol Reefin kansallispuistossa USA:ssa.

Ota yhteyttä