Nettisarja: In Search Of

Matkustaminen - KILROY vie maailmalle
In Search Of on uusi nettisarjamme, jossa seuraamme kolmen nuoren matkaa maailmalla, kun he astuvat oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja uskaltautuvat toteuttamaan unelmiaan. Jokaisella heistä on intohimo, jota he lähtevät toteuttamaan uudesta näkökulmasta maailmalle. Lähde mukaan ja seuraa heitä Johannesburgiin, Kathmanduun ja Nanjingiin.


Tämä on juuri sitä reissaamista ja itsensä toteuttamista, mihin kannustamme kaikkia! Jokainen tekee matkaa omien haaveidensa ohjaamana eikä kaikkien tarvitse olla kiinnostuneita samoista asioista, mutta kun seuraat sitä omaa juttuasi, on lopputulos jotakin aivan huikeaa.

Matkustamisessa on kyse on niin paljon muustakin kuin vain kotoa lähtemisestä. Matkustaminen on uusia kulttuureja, ihmisiä, tapoja, makuja, fiiliksiä ja kokemuksia. Reissu kerrallaan maailmasi muuttuu. Ja tämä jos mikä on vahva tunne, jonka positiiviset vaikutukset leviävät väistämättä myös ympäristöösi.

In search of Pantsula

In search of Pantsula
Seuraa norjalaista tanssijaa hänen matkallaan Johannesburgiin perinteisen tanssityylin juurille ja nykyisyyteen. Pantsula-musiikkikulttuuri ja -tanssityyli on mukaansatempaavaa touhua, joka pakottaa liikkumaan ja hymyilemään!
Katso jaksot

In search of Chinese flavors

In search of Chinese flavors
Tanskalainen kokki Rasmus loihtii huikeita annoksia omissa ravintoloissaan, ja on tottunut tuntemaan ainesosat lautasellaan. Mutta kuinka hän pärjää mukana kiinalaisessa menossa?
Katso jaksot

Skating at the edge of the Himalayas

Skating at the edge of the Himalayas
Katso, mitä tapahtuu kun hollantilainen ammattilaisskeittaaja Douwe lähtee Nepaliin tutustumaan paikalliseen skeittikulttuuriin, joka on noussut ja kukoistaa nyt Himalajan reunamilla.
Katso jaksot

 

Mitä KILROY tekee

In search of -sarja esittää sen, mitä me teemme päivittäin: juuri tästä on kyse, kun kannustamme porukkaa maailmalle testaamaan omia rajojaan! Asiakkaamme ei tyydy vain siirtymään paikasta toiseen, vaan haluaa reissultaan enemmän, jotakin ainutlaatuista. Jos tämä kuulostaa omalta jutulta, kuulut todennäköisesti KILROY-henkiseen reissukansaan.

Sillä ei ole mitään merkitystä, mikä saa sinut innostumaan. Olipa se sitten surffaus, valokuvaus, tanssi, uusien kielten opiskelu, kulttuurit, muoti, ruoka, luonto, eläimet, vapaaehtoistyö tai ihan mikä vain, me autamme sinua saavuttamaan juuri sen oman jutun maailmalla. 

Kurkkaa lisää, mistä meidän reissuissa on oikein kyse ja kuinka voimme auttaa sinua reissu-unelmiesi toteuttamisessa.

Ota yhteyttä