Lippumuutokset

Ota meihin yhteyttä, jos haluat muuttaa jo ostamiesi lentojen päivämääriä tai reittejä. 

  • Täytä lomake ja lähetä se meille.

  • Saat vuorokauden kuluessa muutosehdotuksen sähköpostitse. Saat tiedon, onko lippusi muutettavissa, veloittaako lentoyhtiö jotakin itse muutoksen tekemisestä sekä tiedon lippujen mahdollisesta hintaerosta. Lisäksi veloitamme tehdyistä muutoksista 75 € matkustajaa kohden.

  • Hyväksyt muutokset maksamalla kulut sähköpostitse saamaasi linkkiä käyttäen. Vastaavasti voit hylätä tarjouksen vastaamalla sähköpostiin. 

  • Huomaathan, että lippumuutoksista aiheutuvat kulut saattavat vaihdella sen mukaan, teetkö muutoksia ennen vai jälkeen matkalle lähtöä.

  • Jos olet ostanut Muutos- ja peruutusturva X-it:in lippuvarauksesi yhteydessä, olet maksanut jo yhden ennen lähtöä tehtävän päivämäärämuutoksen. Jos haluat tehdä muutoksia paluulentoosi vasta reissun päällä (kun olet jo aloittanut matkasi), veloitamme muutoksesta normaalin muutosmaksumme, 75€/matkustaja. Muutoksiin, jotka tehdään jo matkan alettua, tulee päälle myös lentoyhtiön veloittamat kulut: mahdollisen lippujen hintaeron lisäksi, lentoyhtiö saattaa veloittaa muutoksesta oman muutosmaksunsa. Huomaathan, että lähtöpäivän jälkeiset muutokset ovat mahdollisia vain, mikäli olet lipun ostovaiheessa valinnut täysin muutoskelpoisen lipun.

    Luonnollisesti muutosmahdollisuuksiin vaikuttaa toivomiesi lippujen saatavuus: onko pyytämilläsi päivämäärillä paikkoja jäljellä alkuperäisessä varausluokassa. Veloitamme lippujen mahdollisen hintaeron lentoyhtiön puolesta. 

  • Huomaathan, että lippumuutos on mahdollinen vain mikäli olet lippuja ostaessasi valinnut muutoskelpoisen lipun. Jos et ole varma, onko lippusi muutoskelpoinen, voit jättää muutospyynnön alla olevalla lomakkeella ja kerromme sinulle muutosehdot. Lippujen muutosmahdollisuudet ovat lentoyhtiökohtaisia, emmekä me pysty vaikuttamaan lentoyhtiön määrittämiin lippujen ehtoihin ja mahdollisiin rajoutuksiin.

Jos lähtöösi on alle 3 päivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, jotta ehdimme varmasti käsittelmään muutostoiveesi: +358 968078269. Palvelu on englanninkielinen. 

Tärkeää tietoa

Lippumuutoksien osastomme palvelee Tanskasta käsin, joten kirjoitathan yhteydenottosi suomen sijaan englanniksi. 

Asiakastuen aukioloajat
ma-to: 9.00 - 21.00
pe: 9.00 - 19.00
la-su: 11.00 - 17.00

Huom. Koska lippumuutoksien asiakastukemme päivystää Tanskassa, palvelu on kiinni Tanskan kansallisten vapaapäivien mukaisesti. Palvelu kiinni: 1.1.2018 / 25.3.2018 / 29.3.2018 / 30.3.2018 / 1.4.2018 / 2.4.2018 / 10.5.2018 / 20.5.2018 / 21.5.2018 / 5.6.2018 / 24.12.2018 / 25.12.2018 / 26.12.2018 / 31.12.2018

Varmistaaksesi, että ehdimme tehdä toivomasi muutokset hyvissä ajoin, lähetä toiveesi vähintään 72 tuntia ennen toivottua lähtöaikaa.

HUOM! Lähettämäsi muutospyyntö ei vielä tarkoita muutettua lippua. Lippumuutos on lopullinen vasta kun saat vahvistuksen sähköpostitse.

Henkilötiedot

Matkustaja 1

Lipputiedot

Esim. ABCDEF tai AB1234

Vahvista muutospyyntö
Lähetä muutospyyntö

Lippumuutosten matkaehdot

Veloitamme muutoksista 75 € matkustajaa kohden. Lähettämällä muutospyynnön, et vielä kuitenkaan sitoudu lipun muutokseen etkä muutoskuluihin. Lippuasi ei niin ikään muuteta heti pyyntösi mukaisesti: hyväksyt muutoksen sekä muutoskulut vasta saatuasi muutosehdotuksen sähköpostitse ja maksamalla kulut saamasi linkin kautta. Ennen kuin olet saanut muutosvahvistuksen sähköpostiisi, on alkuperäinen lippusi edelleen voimassa.

Voit hylätä saamasi muutosehdotuksen vastaamalla saamaasi sähköpostiin. 

Joissain tapauksissa, mahdollisen lippujen hintaeron lisäksi, lentoyhtiö veloittaa muutoksesta oman muutosmaksunsa. Näissä tapauksissa veloitamme kulut tässä yhteydessä lentoyhtiön puolesta (hoidat muutoksen siis yhdellä kertaa eikä sinun tarvitse asioida muutoksen osalta erikseen lentoyhtiön kanssa). Saat maksua varten linkin sähköpostiisi. Maksamalla muutosmaksun hyväksyt lentoyhtiön lippumuutokselle asettaman hinnan. 

Jos samalla varauksella (sama varausnumero) on useampi henkilö, joiden lippuihin haluat tehdä muutoksen, sinun tulee lisätä kukin matkustaja erikseen muutospyyntöön valitsemalla kaavakkeesta "Lisää matkustaja". Vai ne matkustajat, jotka on ilmoitettu muutospyyntökaavakkeessa, saavat muutosehdotuksen sähköpostitse.

HUOM! Lähettämäsi muutospyyntö ei vielä tarkoita muutettua lippua. Lippumuutos on lopullinen vasta kun saat vahvistuksen sähköpostitse, siihen asti alkuperäinen lippusi on edelleen voimassa.

Ota yhteyttä