Tanja

Unelmanikkarimme Tanja tutustui Costa Ricaan ja rakastui maahan täysin.
F  

Nimi
Tanja

Titteli
Travel Advisor

Matkamyymälä
Turku

Puhelin
09 680 78 200

Email >>

Tanja työskentelee Turun myymälässämme. Hän on seikkailujen ja Väli-Amerikan kulttuurin suuri fani.

Minkälainen matkaaja olet?

Pidän aktiivisista lomista, nautin kyllä lämmöstä ja rannoista, mutta en jaksa maata auringossa kuin korkeintaan tunnin ajan. Tykkään paikoista,  joissa löytyy paljon tekemistä, varsinkin urheilullisia aktiviteetteja.  Hyvä loma on sekoitus aktiviteetteja ja rentoutumista. Usein kohteessa vuokraan auton, sillä se antaa ihanan vapauden tunteen kun saa mennä omalla aikataululla ja pysähtyä eri paikoissa kun siltä tuntuu!

Kerro edellisestä kaukomatkastasi

Viimeisellä reissullani pääsin tutustumaan ihanaan Costa Ricaan ja rakastuin maahan täysin. Tein G.A.P Adventurin Costa Rica Questin ja se oli loistava reissu, jossa sain kokea uskomattomia aktiviteetteja ja ihastella vehreää luontoa yhdessä mahtavan ryhmän kanssa.  Reissun jälkeen jäin vielä viikoksi Manuel Antonioon rentoutumaan ja suoritin siellä myös PADI open water sukelluskurssin. Rannat ovat todella kauniita siellä, toki aallot ovat välillä turhan kovia uimiseen. Ilmat olivat huhtikuussa mahtavat, aurinko paistoi joka päivä, lämpöä yli 30 astetta ja satoi vain muutaman kerran ja silloinkin yöllä. Costa Ricalaiset ovat ystävällisiä ja rakastavat elämää.  Hotellissamme näimme paljon eläimiä, apinat tulivat roikkumaan hotellin puihin ja näimme myös isoja sammakoita ja liskoja.

Costa Rican reissulta mieleeni jäi myös jännittävä koskenlasku ja mahtava aktiviteettien ja toisaalta rentojen rantakohteiden sekoitus. Luonto on tässä maassa erittäin kaunis ja seikkailutarjonnastakaan ei ole pula.

Mikä matkanteossa on mielestäsi parasta?

Minua kiehtovat kaikki ne erilaisuudet, mitä Suomessa ei ole. Erilaisten kulttuurien tavat, elämänmeno ja ihmiset vetävät minua maailmalle.

Onnistuneen loman ainekset?

On oltava hyvää matkaseuraa, sellaista johon voin luottaa ja joka on valmis joustamaan. Hyvällä lomalla etsitään erilaisuutta, eikä jämähdetä rannalle. Jos onni potkii, pääsee paikallisen luo kylään. Onnistuneen reissun aikana sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Kommelluksista syntyy usein hyviä juttuja kerrottavaksi.

Minkälaiseen reissuun haluat seuraavaksi?

Seuraavaan reissuun haluaisin päästä opiskelemaan Espanjaa ja reissaamaan muutenkin Väli- ja Etelä-Amerikassa. Toinen unelma on päästä kokeilemaan surffausta ja snorklailua kristallinkirkkaissa vesissä esimerkiksi Marokossa!

 

Suosikki
Ota yhteyttä