• syys11

  Seuraa ensikertalaisen road trippiä Australiassa

  Unohda tavanomaiset, ne kaikkien tuntemat nähtävyydet, ja lähde Australian keskivaiheille Pohjoisterritorion ja Etelä-Australian osavaltion alueille. Älä kuvittelekaan, että olet kokenut todellisen Australian, jos olet vieraillut "vain" itärannikolla – niin upea kuin itärannikko onkaan...

  Viiniviljelmiä, erämaata, loputtomiin ulottuvia maisemia, upea tähtitaivas, kiehtovaa kulttuurihistoriaa, mielenkiintoisia pikkukyliä, komeita kansallispuistoja, ystävällisiä ihmisiä ja ainutlaatuisia hetkiä, joita et hetkeen unohda! Tätä kaikkea on Australian keskimaa. 

  Parikymppinen Lynn, Alankomaista, on toteuttamassa elämänsä ensimmäistä reissua Australiassa. Ja millä tavalla? Road trip -reitillä koko maan halki! Road trip starttaa 19.9.2017.

  Lynn on juuri valmistunut ja totesi tämän olevan täydellin... Lue lisää
 • syys11

  Unohtumattomia seikkailuja Australian takamailla

  Jos haaveissasi on ikimuistoisten hetkien viettäminen maapallon toisella puolella on Australian seikkailumatkat juurikin oikea valinta seuraavan reissusi aktiviteettilistalle. Ja kun toimit buukkauksien kanssa ripeästi, saat reissusi vieläpä alennettuun hintaan!

  Mikään ei ole niin vapauttavaa kuin arjen taakse jättä... Lue lisää
 • syys04

  10 kohdan lista Australiaan

  Australia on yksi niistä paikoista maailmassa, johon ei hevillä kyllästy. Tekemistä ja kokemista riittää vaikka kuinka: surffausta itärannikolla, seilausta ja snorklausta Whistsundaysin saaristossa, urbaaniseikkailuja Sydneyssä. Mutta Australiassa on niin paljon muutakin. Älä unohda esim. huikeiden luontokokemuksien Pohjoisterritoriota ja Etelä-Australiaa.

  ... Lue lisää
 • syys01

  Vinkit Australian road tripille

  Australia on kuin tehty road trippailuun. Laakeat maisemat, kunnon auto alla ja täydellinen vapaus, mennä juuri niin kuin haluat. Hulppeita näkymiä, taianomaista luontoa, vilkkaita kaupunkeja ja upeita hiekkarantoja. Australiasta ei puutu mitään!

  Road trip Australiassa on varmasti yksi ikimuistoisimmista reissuista, jonka tulet ikinä toteuttamaan. E... Lue lisää
 • elo29

  KILROY goes to campus

  KILROY kiertää korkeakouluja elo–lokakuussa. Tule moikkaamaan ja osallistu samalla syksyn matkakilpailuun!

  Mitä, missä, häh? KILROY hyppää jälleen Frankin ja ISICin koulubussin matkaan ja suuntaa kohti korkeakouluja ja uusia opiskelijoita. Reissauksen asiantuntijat ovat mukana 10 tapahtumassa, joissa tarjonnassa on tietoutta niin matkustamiseen kuin ulkomailla opis... Lue lisää
 • elo10

  Elokuun tarjouslennot - Buukkaa 28.8. mennessä

  Reissukansan iloksi jatkamme Air Francen ja KLM:n kanssa diiliyhteistyötä, mikä tarkoittaa valoa pimeneviin iltoihin! Tällä kertaa alevalikoimassa komeilevat lennot Los Angelesiin, Limaan, San Joséen ja Bogotaan. 

  Miltäpä kuulostaisi rentoutuminen Pisco Sour -lasi kädessä Perussa, värikkäiden rakennuksien ja huikean luonnon ihailu Kolumbiassa t... Lue lisää
 • elo03

  Road trip - Täydellinen tapa kokea kaunis Etelä-Afrikka

  Road trip Etelä-Afikassa on suorastaan eeppinen! Olemme itse käyneet paikan päällä, testanneet matkamuodon ja todenneet sen huikeaksi. Matkan varrella näet paloja Etelä-Afrikan kauneimmista maisemista ja pääset mahtavien kokemuksien äärelle.  

  Yksi sulavimmista tavoista päästä paikan päälle Etelä-Afrikan huikeisiin maisemiin ja iki... Lue lisää
 • elo03

  Kuka voitti KLM:n lennot Karibialle?

  Wow! Jälleen kerran osallistujien suuri määrä yllätti meidät ja kumppanimme KLM:n täydellisesti viime kuun Instagram-kilpailumme osalta. Yhdessä saimme kottua yli 4500 kilpailukuvaa #hereismyparadise-tagin taakse, ja ne olivat toinen toistaan inspiroivampia.

  Kansainvälinen raatimme on nyt kokoontunut ja vaikka suuren kuvamäärän takaa oli haa... Lue lisää
 • elo02

  18 syytä miksi kannattaa jäädä kotiin

  Haaveissa reissu Afrikassa? Siitä matkasta muotoutuu kaikella todennäköisyydellä vuoden kohokohta, mutta ennen kuin innostut liikoja, tässä muutama varoituksen sana. 

  Tämä reissu Etelä-Afrikasta Zimbabween esittee matkalaisille eteläisen Afrikan parhaimmistoa Kapkaupungin urbaanista elämänsykkeestä Viktorian putouksien majesteettisiin ma... Lue lisää
 • elo01

  Instagram-kilpailu: voita 250e matkalahjakortti

  Miksi odottaa, kun nytkin ehtisi? Let's do this, and let's do it N O W!

  Me KILROYlla elämme tutkiaksemme maailmaa ja kannustamme myös muita tekemään niin kutsuttuja bucket listoja omista haaveista. Ongelmaksi usein kuitenkin muodostuu ajatus: "kyllähän sen ehtii myöhemminkin". 

  Newsflash: aika ei ole itsestäänselvyys! Siks... Lue lisää
Ota yhteyttä