• maalis30

  Jonaksen matkassa road tripille Jenkkeihin

  Himottaako ajatus legendaarisesta road tripistä Jenkeissä? Hyppää KILROYn Jonaksen matkaan, kun hän testaa seikkailuitamme road tripillään villissä lännessä!

  Huhtikuun alussa Jonas possensa kanssa suuntaa tutkimaan lounais-USA:n luonnonaarteita ja legendaarisia kaupunkeja. Matkan missio on selvä: to Explore Life! Kurkkaa alta Jonaksen lähdön tunnelmat, reissuohjelma ja seuraa matkan live-kuvamateriaalia KILROYn Instagramista!

  Pian Jonas pääsee haikkailemaan USA:n kansallispuistomaisemiin. Tervetuloa seurailemaan valokuvausta harrastavan Jonaksen takuulla huikeaa reissua! 

  Jonas, mikä fiilis näin lähdön kynnyksellä? Ja minne olitkaan tarkalleen ottaen menossa? Olemme työporukalla lähdössä road tripille ”villiin länteen”, eli läntiseen USA:han. Tarkoitus on kokeilla autoja ja campervaneja ajellen alue... Lue lisää
 • maalis25

  Finnair A350 – 5 kohdetta, 5 seikkailua

  Vaatimattomuus hiiteen – nyt mennään tyylillä! Meillä Suomessa on Euroopan ensimmäisenä käytössämme uuden sukupolven Airbus A350-lentokoneet, kiitos Finnairin laivastouudistuksen. Niinpä uudella, ekologisella ilmojen ihmeellä saavut nyt mukavasti idän metropoleihin hetkessä. "Your wings already exist. All you have to do is fly."

  Tilava ... Lue lisää
 • maalis18

  UUTUUS: Joogaa Intiassa

  No nyt se on täällä: jooga-matkailua KILROY-style! Lähde reissuun, jolla kroppa kiittää ja mieli lepää. Samalla opit lisää joogan filosofiasta, meditaatiosta ja elämäntavasta.

  Pitkään odotetut joogamatkat ovat saapuneet valikoimiimme, ja mikä olisikaan parempi kohdealue kuin upea Aasia? Upouusilla matkoillamme keskitymme joogaamaan aurinkoisissa Intiassa, jossa tämä... Lue lisää
 • maalis07

  Maaliskuun matkatarjoukset - Matkoja alehinnoin

  Oletko valmis maailmalle? Maaliskuun matkatarjoukset ovat huippuja niin kohteiden kuin hintojensakin osalta, joten buukkaa omasi ja hyödynnä jopa 600€ alennus: Australia, USA ja Panama kutsuvat jo! 

  Nyt on aika ottaa kesä tähtäimeen ja hankkia juuri se oikeanlainen porkkana, jonka avulla jaksaa ahertaa kevään opinnot ja työt. Maaliskuun t... Lue lisää
Ota yhteyttä