{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vapaaehtoistyö Aasiassa

Vapaaehtoistyö Aasiassa - KILROY
Vapaaehtoistyö Aasiassa - KILROY

Vapaaehtoistyö Aasiassa

Vapaaehtoistyö Aasiassa rikastuttaa reissuasi joka suhteessa. Pääset pintaa syvemmälle paikalliseen kulttuuriin, näet Aasian uusin silmin ja tapaat samanhenkisiä reissaajia. Olisiko nyt siis aika tehdä jotakin yhteiseksi hyväksi ja vastata paikallisten ihmisten ystävällisyyteen ja vieraanvaraisuuteen?

Kysy vapaaehtoistöistä Aasiassa

Haluan vapaaehtoistöihin Aasiaan - mistä lähden liikkeelle?

Ensimmäiseksi sinun on tärkeää miettiä miksi ylipäätään haluat lähteä vapaaehtoistöihin ja mitä odotat vapaaehtoistöiltä. On tärkeää, että olet liikkeellä avoimin mielin ja että olet valmis haastamaan itsesi. Tärkeää on myös se, että sinulla on realistiset odotukset: et ole lähdössä pelastamaan koko maailmaa, vaan omalla panoksellasi tukemaan paikallista yhteisöä.

Seuraavaksi voitkin alkaa pohtimaan sitä, minkälaisessa projektissa ja minkä asian hyväksi haluaisit työskennellä. Vapaaehtoistyö Aasiassa voi olla monenlaista, sillä tarjolla on useita erilaisia projekteja. Voit työskennellä erilaisissa hankkeissa paikallisten yhteisöjen hyväksi, tukea lasten oppimista ja vuorovaikutustaitojen kehittymistä, tehdä töitä mertensuojelun parissa tai lähteä mukaan johonkin lukuisista eläintensuojeluprojekteista.

Missä voin tehdä vapaaehtoistöitä Aasiassa?

Aasiassa voit tehdä vapaaehtoistöitä monissa hyvin erilaisissa kohteissa, kuten Indonesiassa, Kambodzassa, Sri Lankassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. 

Kenelle vapaaehtoistyö Aasiassa sopii?

Vapaaehtoistöihin Aasiaan voi periaatteessa lähteä kuka tahansa, jolla on riittävästi aitoa intoa ja kiinnostusta vapaaehtoistöiden tekemiseen. Useimmat yhteistyöprojektimme vaativat kuitenkin 18 vuoden vähimmäisikää sekä riittävää englannin kielen taitoa, jotta kommunikointi ohjaajien kanssa onnistuu.

Yleisesti ottaen vapaaehtoisilta edellytetään joustavuutta ja ymmärrystä mahdollisesti muuttuvissa tilanteissa. Vapaaehtoistyö Aasiassa voi olla fyysisesti ja henkisesti raskasta, joten tämä on myös hyvä ottaa huomioon sopivaa projektia valitessa.

Jos haluat apua sopivan vapaaehtoisprojektin löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Opastamme ja autamme sinut koko prosessin läpi ja vastaamme kysmyksiisi. Suunnitteluajan varaaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Harkinnassa vapaaehtoistyö Aasiassa?

Jos vapaaehtoistyö Aasiassa kiinnostaa, mutta haluat vielä lisätietoa tai kaipaat neuvoja itsellesi sopivan projektin valinnassa, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun. Kerromme, mm. mitä vapaaehtoisilta odotetaan sekä käytännön asioista.

Tiesithän, että voit helposti yhdistää vapaaehtoistöiden tekemisen osaksi pidempää Aasian reissuasi. Kerro vain meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Miksi vapaaehtoistöihin Aasiaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki vapaaehtoisprojektit Aasiassa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia vapaaehtoistöistä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.