{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Kaliforniassa


Road trip Kaliforniassa - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

1-2 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 675 km

Osavaltioiden määrä

1

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Mikä voisikaan olla parempaa: 800 kilometriä täynnä suuria kaupunkeja ja hämmästyttäviä luontokohteita. Suuntaa road tripille Valtatie 1:lle pitkin Kalifornian rannikkoa!

Highway 1 tunnetaan myös nimellä Pacific Coast Highway ja reitti tarjoilee joitakin todella upeita rannikkomaisemia. Hyppää siis matkapakun rattiin, anna tuulen sotkea hiukset ja kruisaile menemään Beach Boys -biittien tahdissa! Highway 1 kulkee Yhdysvaltojen länsirannikkoa pitkin San Franciscosta Los Angelesiin. Tämä on täydellinen valtatiekokemus, kun aika on kortilla, etkä ehdi poiketa upeista rannikkomaisemista sisämaahan.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
  • Lennot San Franciscoon
  • 3 yötä San Franciscossa
  • Matkapakun vuokraus 10 päiväksi
  • 3 yötä Los Angelesissa
  • Lennot kotiin Los Angelesista
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
  • Yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu 175 USD + paikallinen vero
  • Ateriat
  • Muut majoitukset
  • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Kalifornia

Helsinki - San Francisco - Santa Cruz - Monterrey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica – Los Angeles - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

San Francisco

Aloita matkanteko San Francisscossa, jossa hipit ja finanssihait rentoutuvat vierekkäin rannalla ja bilettävät yhdessä pitkälle yöhön. San Francisco on suvaitsevaisuuden ja rakkauden kaupunki täynnä ristiriitaisuuksia ja vastakohtien kohtaamisia, värikkäitä persoonallisuuksia, monenkirjavaa kulttuuritarjontaa, kotoisia ravintoloita ja omaleimaisia naapurustoja. San Franciscon parasta tarjontaa reissaajalle on juuri ns. tavallinen elämä ja elämästä nauttiminen, mutta kaupunki on myös täynnä nähtävyyksiä, joita ei kannata jättää väliin. Tee esimerkiksi visiitti Alcatraziin ennen kuin pakkaat vuokrapakun matkavalmiuteen.

Santa Cruz

Santa Cruz on yksi Jenkkilän surffauskeskittymistä, joten poikkea rannalla, huuhtele maantiepölyt aalloissa ja nouse laudalle! Käy ihmeessä myös ihmettelemässä paikallista kummallisuutta, paikkaa, jossa painovoima näyttää olevan hieman vikurallaan...

Monterey Bay

Pistääkö ajaminen janottamaan? Olet tullut oikeaan paikkaan. Monterey Bay on hyvä paikka viinitilavierailuille ja viinimaistijaisille. Vaihtoehtoja riittää, joten sitten vain omia suosikkeja metsästämään! Luonnonoloissa lökötteleviä merileijonia voit puolestaan katsastaa Fisherman's Wharf -satamalaiturissa.

Big Sur

Big Sur State Park on todellinen road trip -vetonaula! Serpentiininä kiemurteleva tieosuus on yhtä postikorttimaisemaa koko pituudeltaan: dramaattisia kallionkielekkeitä, upeita rantoja, rauhallisia poukamia, merileijonia ja merinorsuja. Tien varrella virtaa myös alueen yksi tunnetuimmista spoteista: McWay Falls. Tämä vesiputous ei ehkä ole isoin koskaan näkemäsi, mutta sen ympäristö on kuin suoraan tropiikista, mikä tekee näystä hypnoottisen. Lataa kamera valmiiksi ja kuorruta itsesi aurinkorasvalla – ja matka jatkuu!

San Simeon

San Simeonissa on yksi ehdoton kohde, jota ei kannata jättää väliin: pröystäilevä, yliampuvan koristeellinen Hearst Castle. Ja kun olet selvinnyt kaikesta kullasta, marmorista, taiteesta ja ties mistä, on aika kokea jotakin täysin erilaista: mönkijärallia hiekkadyyneillä! Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä San Simeonista Santa Barbaraa kohden löytyy San Luis Obispo ja aavikkoseikkailut. Vaihda vuokra-auto hetkeksi ovettomaan malliin ja anna hiekan pöllytä!

Santa Barbara

Santa Barbara tunnetaan USA:n Rivierana. Nauti leppoisasta tunnelmasta ja auringon häikäisystä. Lähde merelle bongaamaan uljaita valaita, pistäydy käsityömarkkinoilla ja taidegallerioissa tai lähde ja kierrä kapakkakierroksella paikalliset pienpanimot. Raskasta illanviettoa voi sitten pehmentää seuraavana päivänä kevyellä kajakkiretkellä.

Santa Monica ja Los Angeles

Highway 1 päättyy (tai alkaa, ihan miten vain) Los Angelesiin. Päätä reissusi tähtien joukossa, vieraile Universal Studioilla ja rentoudu Venice Beachillä. Muista tietenkin myös pakolliset selfiet Hollywood-kyltti taustalla! Tämän road trip -paketin hintaan sisältyy 3 yön majoitus Losissa, joten ehdit hyvin tutustua kaupunkiin ennen kotimatkaa (tai voit tietenkin päättää venyttää reissuasi hiukan pidemmäksi).

...Niin ja jos reissubudjetissasi on joustoa, niin Las Vegas, Yosemiten kansallispuisto ja Grand Canyon ovat vain toisen kompaktin road tripin päässä!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.