• huhti16

  8 kohdan opas Fidzille

  Tehdäänpä pieni harjoitus: sulje silmät ja ajattele sanaa ‘Fidzi’. Mitä tuli mieleen? Mahdollisesti valkoinen hiekkaranta ja palmuja? Ehkäpä turkoosina hehkuva meri, vesiputouksia ja trooppisia drinkkejä? Noh, siinä tapauksessa olit ehdottoman ja absoluuttisen oikeassa! Vielä kun lisäät mielikuvaasi auringon lämmön ihollasi ja leveän hymyn kasvoillesi, niin olet jo aika lähellä todellisuutta.

  Fidzi on todellinen paratiisisaari, jolla voit toteuttaa unelmiesi rantaloman. Fidzi on kuitenkin myös paljon muuta: yli 300 saarta tarjoaa seikkailijalle aktiviteetteja rannalla loikoilun lisäksi. Tässäpä 8 kokemusta, joita Fidzi tarjoaa lomailijalle. Mikä on oma suosikkisi?

  1. Saarihyppely

  Fidzi koostuu yli 300 saaresta, joten sanomattakin on selvää, että saarihyppely on se ainoa oikea tapa tutustua tähän paratiisikohteeseen! Hommaa itsellesi ”Bul... Lue lisää
 • huhti15

  Kroatian purjehdusmatka -40% touko- ja kesäkuussa

  Halajaako mielesi tuulettumaan Kroatian kristallinkirkkaille vesille nuoressa ja hyvässä porukassa?


  Nyt saat 40 %:n alennuksen touko- ja kesäkuun Young & Fun -purjehdusmatkasta Kroatiassa! Purjehdus aloitetaan Splitistä, ja matkalla pääset seilaamaan nuorekkaassa ja hauskassa ryhmässä pitkin kuvankaunista ran... Lue lisää
 • huhti15

  La Pazista Buenos Airesiin - Etelä-Amerikan unelmamatka

  Rentoa asennetta, väriä ja musiikkia! Etelä-Amerikka valloittaa jokaisen reissaajan sydämen puhtaalla elämänilolla. Rikas historia ja kulttuuri yhdistettynä mitä ystävällisimpiin ihmisiin ei voi luvata muuta kuin onnistunutta matkakohdetta.

  Kunnon seikkailijat eivät kuitenkaan tyydy vain yhteen kohteeseen, ja monen unelmana onkin... Lue lisää
 • huhti14

  Ghana - Riikan kokemuksia vapaaehtoistyöstä

  "Ehdottomasti yksi parhaita päätöksiä elämässäni."

  KILROYn kautta Ghanaan seitsemäksi viikoksi vapaaehtoistöihin lähtenyt Riikka nautti ajastaan Ada Foahin kylässä. Lue Riikan kokemuksista ja inspiroidu ihanista kuvista.

  Community and Livelihood -vapaaehtoistyöprojekti Ada Foahin sijoittuva projekti pyrkii auttamaan t... Lue lisää
 • huhti10

  Australian Top 10

  Oletko valmis seikkailuun? Inspiroidu KILROYn suosituimmista seikkailuista Ausseissa!

  Matkalla maailmalla tai maailmanympäri eteen saattaa tulla monenmoista päätettävää: minne suunnata seuraavaksi, missä yöpyä ja miten ihmeessä sinne päästään. Useammin kuin kerran tiemme viekin Australiaan, jonka huikean kokoisesta läänistä löytyy kyllä jokaiselle jotakin.

  Australia o... Lue lisää
 • huhti10

  Nyt tarjouslennoilla reissuun!

  By Katja
  Edullisia tarjouslentoja maailmalle

  Hurraa! Kukkaro huokaisee helpotuksesta, kun lentoyhtiöt Air France, KLM ja Delta piristävät kevättä tarjoamalla edullisia lentoja useisiin upeisiin kohteisiin ympäri maailman. Tutustu tarjouksiin ja ei muuta kuin menoksi! 

  Myyntiaika: 8.4.2015 - 22.4.2015
  Matkustusajankohta: 16.4.2015 - 11.12.2015*
  Lue lisää
 • huhti08

  Jordanian kohokohdat

  Tähdet tuikkivat taivaalla kirkkaampina kuin olet ikinä ennen niitä nähnyt, leirinuotio lämmittää viilenevää aavikkoa ja beduiiniheimon jäsen kertoo ikivanhoista tavoista ja kulttuurista. Jordania lumoaa reissaajan uskomattomilla maisemilla ja kiinnostavalla historialla. 

  Jordaniassa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja paras tapa saada siitä kaikki irti on sujahtaa mukaa... Lue lisää
 • huhti08

  Urheilulliset vapaaehtoistyöt

  By Jaana
  Surffaus, jalkapallo ja ratsastus ja rullalautailu – vapaaehtoistyö voi olla myös aktiivista, urheilullista ja vauhdikasta! Yhdistimme urheilun ja vapaaehtoistyön, jotta sinä voit pitää hauskaa ja laittaa taitosi hyvään käyttöön!

  Lähde ja koe omakohtaisesti, kuinka urheilu voi olla se voima, joka tuo ihmiset yhteen yli kansallisten, uskonnollisten, kul... Lue lisää
 • huhti08

  ISIC: Shipping you off to Europe

  Need a break?

  Minireissun tarpeessa? Tänä vuonna mennään taas: ISIC lähettää Finnairin siivin 6 onnekasta opiskelijaa viikonloppureissulle Eurooppaan! Viikonlopun ajaksi voittajille ladataan ISIC-yhdistelmäkortille, Elisa Lompakkoon, taskurahaa, jolla tutustua kohdekaupungin ISIC-etuihin.

  Ja reissujärjestelyt hoitaa, kukapa muukaan kuin K... Lue lisää
 • huhti08

  Ratsastusta ja vapaaehtoistöitä

  By Jaana
  Haluatko yhdistää ratsastuksen ja reissaamisen? Onko ulkoilma sinun juttusi? Entäpä lasten kanssa touhuaminen? Siinä tapauksessa tässä on loistava mahdollisuus yhdistää kaikki tämä ja saada kaupan päälle vielä huippukokemuksia itsensä haastamisesta ja hyvän tekemisestä. 

  Etelä-Afrikassa, Kapkaupungissa, on mahtava vapaaehtoisprojekti, jossa käytetää... Lue lisää
Contact