• loka06

  Väli-Amerikan kiertue - San Josésta Panamaan

  Miltäs kuulostaa kahden viikon reissu Väli-Amerikassa San Josésta Panaman kanavalle asti? Kiertue kulkee upeaa rannikkoa pitkin: pääset kokemaan hyppelyä saarelta toiselle, ainutkertaista luontoa sekä suurkaupungin sykettä. Huolehdimme puolestasi kuljetuksista ja yöpymisistä, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, eli reissusta nauttimiseen! 
  Let's go - pakkaa reppusi ja lähde mukaan!

  Kesto: 14 päivää
  Alku: San José, Costa Rica
  Loppu: Panama City, Panama

  Panama experience -kiertueen reitti:

  Väli-Amerikan kiertueen kohokohtia? Pura Vida! Nauti elämästä täysin rinnoin costaricalaiseen tapaan Jamittele reggae-tunnelmaa Puerto Viejossa ja Bocas del Torossa Chillaile riippumatossa Tyynenmeren rannalla Ihaile Panaman kanavasta lipuvia laivoja Lyhykäisyydessään: Sun. Sea. Sand. 
  P... Lue lisää
 • loka01

  Kuka voitti Fly It A350 -lennokkipelin?

  Huikean lennokkirumban jälkeen Fly It A350 -kilpailun voittaja on löytynyt! Finnairin lennokkia lennätettiin yli 45 000 kertaa, ja erinäisten pilottien joukosta olemme nyt löytäneet onnekkaan voittajan. Myös parhaiten lennokkia heittäneelle pelaajalle lähetetään KILROYn tuotepalkinto. Kiitos kaikille osallistujille!

  Fly It A350 -pelin ... Lue lisää
 • loka01

  Round the World -lauantai 31.10.

  Haaveiletko maailmanympärimatkasta tai muusta pidemmästä reissusta? Lauantaina 31.10. olemme poikkeuksellisesti auki palvellaksemme juuri teitä!

  Unelmista totta - maailman ääriin ja sen ympäri Oletko valmis pitämään taukoa koulusta, opiskelusta ja töistä? Ehkä on jo aika ansaitulle välivuodelle, kaukomatkailulle tai muuten vain rennommalle elämäntyy... Lue lisää
 • syys29

  Greyhound bussipassit Ausseihin edullisesti

  G’day, mate! Matkanteko Australiassa helpottui entistä enemmän just nyt!

  Onko varvastossut, pyyhe ja aurinkorasva mukana? Entäs surffilauta aaltojen valloittamiseen tai kiikarit kenguruiden bongailua varten? Ei muuta kuin reppu selkään ja matkaan, aurinko ja uudet kokemukset odottavat Ausseissa!


  Kokoa ja välimatk... Lue lisää
 • syys28

  Etelä-Amerikan lentotarjoukset alk. 870€

  Etelä-Amerikassa eletään leppoisasti ja turhia hötkyilemättä – asioita voi tehdä myös myöhemmin... mañana mañana. Koko maanosa suorastaan huokuu rentoa ilmapiiriä, vaikkakin se kätkee suojiinsa huimia seikkailuja.

  Huikea luonto, värikkäät kulttuurit ja kiehtova historia tarjoilee reissaajalle tekemistä, näkemistä, kokemista ja oppimis... Lue lisää
 • syys23

  25 hullunhauskaa ja hämmentävää lakia USA:ssa

  Ajatuksissa, haaveissa, suunnitelmissa road trip USA:han? Et ole yksin ajatuksiesi kanssa! USA on todellinen maantieseikkailujen paratiisi monestakin syystä. Valtateiden varrella kohtaat huikeita maisemia, kummallisia pikkukaupunkeja, ruuhkaisia kaupunkeja ja mielenkiintoisia ihmisiä, joilta kuulet uskomattomia tarinoita. 

  ... Lue lisää
 • syys10

  Reppureissulla Sri Lankassa - lähde mukaan!

  Mitä tehdä reppureissulla Sri Lankassa? Perinteikkäiden Aasian reppureissukohteiden ja surffimekkojen rinnalle on kohonnut moniulotteinen Sri Lanka ja saaren mahtavat biitsit. Tässä maassa ei muuten tekeminen koskaan lopu kesken! Vehreät viidakot, silmänkantamattomiin ulottuvat valkeat rantaviivat, sydämelliset paikalliset ja eksoottine... Lue lisää
 • syys08

  KILROY goes synttärihulinat!

  Wazaaaaa, se päivä on täällä taas: KILROY täyttää tänä vuonna 24-vuotta, ja luonnollisestihan tämä tietää menoa ja meininkiä myös matkapuolella!

  Synttärihulinat 21.-25. syyskuuta Jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi, päätimme antaa uutta ilmettä niin Helsingin kuin Turunkin toimistoillemme. Helsingissä remontti jatkuu vielä muutaman kuukauden, mutta Turussa homma ru... Lue lisää
 • syys03

  Matka maailman ympäri luontoa ihaillen

  Maailmanympärimatkaa voi suunnitella monella tavalla: yksi on aina halunnut sukeltaa Australian Isolla valliriutalla, toinen haluaa matkustaa mahdollisimman kauaksi ja kauan, kolmas vierailee ystävien luona maailmalla. Neljäs maailmanympärimatkaa suunnitteleva haluaa nauttia isojen kaupunkien sykkeestä, viides lähtee rikkomaan rajojaan…

  ... Lue lisää
 • syys01

  Reissailua Afrikassa

  Kiehtova kulttuuri, koskematon luonto vai extreme seikkailut - mikä näistä nappaa sinut mukaansa? Afrikka ei turhaan ole maailman toiseksi suurin maanosa: tässä moniulotteisessa matkakohteessa ei reissaaja koskaan jää vaille tekemistä.

  Mitä Afrikalla sitten on tarjota? Reissaajana Afrikassa jokainen päivä on täynnä elämyksiä. Rakastat sitten villieläinten bongailua safa... Lue lisää
Contact