• marras17

  HP Kesäkiertue feat KILROY

  Tervetuloa jammaamaan KILROYn, HPn ja Jukka Pojan tahtiin!

  Mitä, missä, häh? Tänä vuonna tapahtuu jotain odottamatonta: KILROY yhdistää voimansa reissaajien teknologiatarpeisiin vastaavan Hewlett Packard:in kanssa, ja lähtee viemään kesää Suomen talveen!

  KILROY tarjoaa seikkailut, HP reissuläppärit ja
  Jukka Poika & Unito ohjelmaa - lähdetkö messiin?

  Tiedossa Green Screen -valokuvausta KILROYn linssien lävitse, muistipeliä, Jukka-Pojan ja Uniton esityksiä, some-kilpailuja... KILROY on mukana kolmessa eri ostoskeskuksessa yhteensä 11 päivänä, jolloin reissailun edustajat tarjoavat tietouttaan niin matkustamiseen kuin ulkomailla opiskeluunkin liittyvissä kysymyksissä.

  Kiertueaikataulu Katso alta kiertueen tarkempi aikataulu:

  Päivämäärä Paikka Ohjelmaa 27.-30.11.2014 (to-su) Ideapark, Lempäälä ... Lue lisää
 • marras12

  Reissaajan ABC - Seikkailut odottavat!

  Opiskelu voi olla toisinaan puuduttuvaa hommaa, ja isot kuvat ovat sitten ekaluokan Aapisen vaihtuneet tenttikirjojen pieneen pränttiin. Tunnemme tuskasi, joten tässä reissaamisen lyhyt oppimäärä – KILROYn tapaan tietenkin. Aloita valmistautuminen unelmiesi reissuun – Dream trip awaits! 

  Saammeko esitellä: Reissaajan ABC. Tämä oppikirja tentitään reissussa ma... Lue lisää
 • marras12

  KILROYn reissuvinkit vuodelle 2015

  Oletko valmis kokemaan Afrikan helmet, Aasian upeat nähtävyydet tai vaikkapa Alaskan henkeäsalpaavat maisemat? Tässä on lista KILROYn vuoden 2015 must-see paikoista - kuinka monessa sinä olet käynyt?

    

  1. Vietnam     Vietnamia ei suotta kuvailla usein kaukoidän kaunottareksi: silmän kantamattomiin ulottuvat vehre... Lue lisää
 • marras06

  Maailman 15 huiminta benjihyppyä!

  Oletko yllytyshullu? Huimaako? Kaipaatko adrenaliiniryöppyjä? Etsitkö todellisia huimapääseikkailuja reissullesi? No sitten, tässäpä lista sinun makuusi: maailman korkeimmat benjihyppypaikat!

  #1 Royal Gorge -silta, Colorado USA (321 metriä) 75 vuoden ajan Royal Gorge oli maailman korkein silta ja vaikka silta on menettänyt tuon tittelin, voi sil... Lue lisää
 • marras04

  Rakas joulupukki…

  Tiedämme, että syksy on kiireistä aikaa: on kursseja ja tenttejä, töitä ja harjoitteluja – syyskiireitä. Siksi halusimme auttaa sinua ja helpottaa taakkaasi edes yhden asian tiimoilta: kirjoitimme kirjeen Joulupukille puolestasi. Sen kuin kopioit tekstin alta, muokkaat tarvittaessa yksityiskohtia ja laitat eteenpäin sopivaksi katsomallesi taholle: matkalahjakortti vastaa kaikkiin toiveisiisi... Lue lisää
 • marras03

  Matkatarjouksia nopeille

  Kaikki KILROYn reissut on suunniteltu varta vasten nuorille, joten näiltä sivuilta et varmasti löydä tylsiä pakettimatkoja tai seuraa-kirkuvan-keltaiseen-paitaan-pukeutunutta-johtajaa -tyyppisiä massaretkiä.

  Huomaathan, että muualla KILROYn sivustolla seikkailumatkojen hinnat ovat normaalihintoja. Kysy AINA tarkemmat reissukohtaiset tarjoustiedot (hinnat ja matk... Lue lisää
 • marras03

  Malesian 5 upeaa eläintuttavuutta

  Kirkkaissa väreissä loistavia perhosia, ilkikurisia ja veikeitä orankeja, erikoisennäköisiä nenäapinoita, pienikokoisia borneonnorsuja, harvinaisia kilpikonnia ja hehkuvia tulikärpäsiä – Malesian sademetsät pursuavat eläinlajien erikoisuuksia.

  Malesian luonto ja villieläimet kuuluvat sille listalle, jonka merkinnät on yksinkertaisesti koettava ... Lue lisää
 • marras01

  8 aktiviteettia Malesiassa

  Malesia on täynnä kohokohtia, ja reissaajalle on luvassa herkkuja joka suunnalta. Ja kun aktiviteettien, hiekkarantojen ja kaupunkien välillä on vaikea tehdä valintoja, paras vaihtoehto on viipyä pidempään! Ajan saa kyllä helposti kulumaan sekä Länsi-Malesiassa että Borneon saaren puolella.

  Lähde syvälle Borneon sademetsään jokiristeilylle Kinbatangan-jokea pitkin ja na... Lue lisää
 • loka31

  Lähde vapaaehtoistöihin Intiaan ja säästä 300€ lennoista!

  Aloita maailman muuttaminen pienistä teoista: tee hyvää ruohonjuuritasolla ja lähde vapaaehtoistöihin Intiaan. Luo positiivisia viboja ympärillesi ja auta paikallisia yhteisöjä.

  Vapaaehtoistöitä Intiassa KILROYn yhteistyöprojektit keskittyvät kolmelle alueelle:

  Himalajan vuoristoon Goan rannoille Jaipurin kulttuurise... Lue lisää
 • loka29

  Kierrä maailmaa ihmeitä bongaten

  Maailma on pullollaan upeita rakennelmia, luontokohteita ja historiallisia paikkoja. Mutta mistä tietää mitä niistä kannattaa lähteä tutkimaan lähemmin?

  KILROYn 7 ihmettä antavat vaativammallekin reissarille eväät mielettömän reissun suunnitteluun. Ihmeitä pääsee mehustelemaan heti kuvista, mutta jokainen matkaajahan tietää että todellisuus palja... Lue lisää
Contact