• marras19

  Vapaaehtoistöitä eläinten parissa Laosissa

  Laos on uskomattoman kaunis maa ja ehdottomasti yksi Koillis-Aasian helmistä. Seikkailuja löytyy laaja kirjo viidakkovaelluksista rantaelämään ja vapaaehtoistöihin asti. Eipä ole siispä mikään ihme, että maa on myös yksi TOP 10 matkakohteistamme vuodelle 2016! 

  Yksi Laosin suurimmista nykypäivän haasteista on tuhansien villieläinten laiton salakuljetus Koillis-Aasiasta Kiinaan. Uuden Laosin vapaaehtoistyöprojektin myötä tarjoamme mahdollisuuden auttaa työskennellen eläintensuojelun parissa.

  Tämän projektin tavoitteena on pysäyttää eläinten laiton salakuljetus, ja vapauttaa ne takaisin luonnonmukaiseen ympäristöönsä. 



  Vapaaehtoistyöprojekti Laosissa Aika: 1-12 viikkoa
  Paikka: Vientiane, Laos 

  Jokainen päivä vapaaehtoistöissä Laosin eläintarhassa on erilainen ja koostuu monesta t... Lue lisää
 • marras17

  Mitä pakkaat mukaan road tripille USA:han?

  Onko reissu on varattu, reitti suurin piirtein selvillä ja auton vuokraus kunnossa? Kuitenkin ennen kuin ikimuistoinen road trip voi alkaa, vielä viimeinen juttu on tekemättä: nimittäin auton pakkaaminen. Jotta matkasi lähtisi mahdollisimman jouhevasti käyntiin, olemme koonneet sinulle pakkauslistan, josta löydät kaiken mitä automatkalla ... Lue lisää
 • marras12

  Top 5 road trippiä USA:ssa

  USA on ultimate road trip -kohde ja maasta löytyy useampia ikonisia reittejä erinäisille maantieseikkailuille. Valtavassa maassa on valtavasti mahdollisuuksia, vaihtoehtoja ja valtatiekilometrejä, joten oman reitin suunnitteluun kannattaa varata hetki aikaa. Mutta mikä sitten on se paras road trip -reitti USA:ssa? Meillä on muutama ajatus aiheesta... Lue eteenpäin ja katso, ... Lue lisää
 • marras11

  Hauskoja paikannimiä maailmalla

  Maailmassa on monta kolkkaa ja haasteen heittää pienimpienkin sopukoiden nimeäminen. Onhan jokaisella saarella, polulla, alueella, jokiuomalla ja tulivuorella oltava ikioma nimensä. Välillä kummalliset paikannimet kumminkin nostavat suupielet korviin ja postiosoitekin saattaa hieman huvittaa. 

  Olemme keränneet listan hauskimmista paikannimistä maail... Lue lisää
 • marras09

  Etelä-Afrikka - Jonin seikkailu

  Etelä-Afrikka on koti monelle seikkailulle, joista suosikkeihimme kuuluu ainakin Kapkaupungin Pöytävuoren huipulle vaeltaminen, Krugerin kansallispuiston safarit sekä tietysti mikä tahansa vapaaehtoistyöprojekti alueen laajasta valikoimasta. Reissauksen erikoismies Joni lähtee marraskuussa tutkimaan tätä Afrikan eteläisintä maata Amazing Race -tyylillä! 
  Lue lisää
 • marras02

  Marraskuun matkatarjoukset - Reissuun alehinnoin!

  Marraskuu on juurikin sopiva ajankohta suunnitella huikeita reissuja ensi vuodelle. Unohda pimeys ja ota aloita kevät Sri Lankassa, tai miten olisi kouluvuoden päätös Botswanassa tai USA:ssa. Hyödynnä marraskuun matkatarjoukset ja buukkaa reissu, jota suunnitellessa jaksat helposti yli kaamoksen!


  Marraskuun matkadiili... Lue lisää
 • loka27

  Matkavinkit vuodelle 2016

  Oletko valmiina reissuun: kokemaan Aasian ihmeet, Afrikan kiehtovat maisemat tai vaikkapa Etelä-Amerikan seikkailut? Eksoottiset matkakohteet ovat pullollaan seikkailuja, uusia kokemuksia sekä hetkiä, jotka tulet muistamaan ikuisesti.

  Alla meidän TOP 10 reissuvinkit vuodelle 2016!

  1. Myanmar

  Myanmar (tunnetaan myös nimellä Burma) on ehdotto... Lue lisää
 • loka27

  Kolumbia - Pekan seikkailu

  Amazonasin viidakko, salsaklubit, pikkukylät ja suurkaupungit - Kolumbiasta löytyy kaikkea! Lattarifiilis saa reissaajan mukaansa samantien värit, tuoksut, musiikin ja rennon tunnelman aistiessa. Reissukonkarimme Pekka lähtee katsastamaan Kolumbian ja kokemaan, mitä maalla on reissaajalle tarjota. Pekan reissussa on luvassa muun muassa uskomattomia seikkailuja viidakkov... Lue lisää
 • loka22

  TOP 3 seikkailua: suuntana Väli-Amerikka

  Oletko valmiina seikkailuun? Väli-Amerikan kutsu kuuluu tänne asti! Tulisista tunteista ja intohimosta ei näissä lattaritunnelmissa ole pulaa ja adrenaliinitaso kohoaa varmasti kokeneemmallakin reissaajalla.

  TOP 3 Väli-Amerikan seikkailua Aloita reissu esimerkiksi espanjan kielikurssilla, surffaa ja sukella kirkkaissa korallivesis... Lue lisää
 • loka22

  Paratiisisaarille Panamaan

  Eat. Beach. Sleep. Repeat. Tärkeä osa reissua on ottaa rennosti ja pysähtyä hetkeksi. Mikä voisikaan olla parempi paikka chillailulle kuin riippumatto biitsillä palmujen suojassa Panaman paratiisisaarilla?

  Yleisön pyynnöstä kasasimme Väli-Amerikan suosituimmat seikkailumatkat, ja tässä tulee niistä ensimmäinen: reissu San Blasin paratiisisaarille Panamaan! <... Lue lisää
Contact