• joulu18

  Advent-ure joulukalenteri - joulualeja nyt kahteen otteeseen!

  Etukäteislahja 1/2: seikkailumatkoja ja joulualennuksia Jouluun kun on vielä virallisesti jonkin verran aikaa, päätimme polkaista lahjarumban tyypilliseen tapaamme jo ennakkoon käyntiin ;)

  Advent-ure joulukalenterissa on vuonna 2014 vain kaksi luukkua, mutta näistä paljastuukin seikkailumielisiä ja ilahduttavia alennuksia ympäri maailmaa! Kaikki kampanjan alennukset ovat voimassa 31.12.2014 asti tai niin kauan kuin tilaa riittää. Muista olla nopea ja nappaa omasi pois! Huomioithan myös joulun ajan poikkeus-aukiolot, eli varmistathan matkasi viimeistään 30.12.

  Kaikkiin seikkailuihin kuuluu majoitus ja useaan myös osa ruokailuista. Joko mennään?

  Allennukset koskevat vain uusia varauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Matkustus 30.9.2015 mennessä. Kysy tarkemmat ehdot unelmanikkare... Lue lisää
 • joulu15

  10 omituista lakia maailmalta

  Ei vara lakivenettä kaada Lait alla olevissa kuvissa ovat parhaimmillaankin hieman outoja - mutta täysin todellisia! Possuja ei ole syytä kutsua Napoleoniksi ja Texasissa kaverin lehmän tissiä ei kannata puristella. Näitä kahta lakia rikkoakseen täytyykin nähdä jo reilummin vaivaa, mutta Singaporen purukumin jauhamisen kieltävä laki unohtuu meiltä ksylitolin ... Lue lisää
 • joulu10

  KILROY joululomalla

  Aloha! KILROYlaiset lomailevat seuraavina päivinä:

  Keskiviikkona 24.12.
  Torstaina 25.12.
  Perjantaina 26.12.

  Keskiviikkona 31.12.
  Torstaina 1.1.

  Tiistaina 6.1.  Muutoin tavoitat meidät seuraavasti: Matkat:

  Puhelimitse ja sähköpostilla ma-pe klo 9-18
  Myymälästä ma-pe klo 10-18
  Yhteystiedot

  Opiskelu:

  Puh... Lue lisää
 • joulu08

  Tee oma bucket list!

  Tiedämme, että joulunalusaika on kiireistä: on viimeisiä kursseja ja tenttejä, töitä, harjoitteluja ja pikkujouluja – talvikiireitä. Mutta ei hätää, mitä tulet kohta tekemään piristää pitkälle ensi vuoteen! In other words, teemme nyt oman "bucket list":n. On tutkitusti todistettu että ylös kirjoitetut asiat tulevat useammin toteutetuksi, sillä silloin halusta tulee tavoite. 
  Lue lisää
 • joulu03

  Veeran 7 syytä lähteä vapaaehtoistöihin

  CreateTrips:n oma travelleri Veera kirjoitti KILROYlle kokemuksistaan Goan vapaaehtoistöissä. Unohtumaton kokemus vaikuttaa Veeraan yhä edelleen! Lue Veeran tarina ja vinkit alta, ja kurkkaa myös KILROYn blogi CreateTrips:n sivuilta.

  "Katselin ulos lentokoneen ikkunasta sumuiselle kiitoradalle. Astuessani ulos terminaalista turbaanip... Lue lisää
 • marras17

  HP Kesäkiertue feat KILROY

  Tervetuloa jammaamaan KILROYn, HPn ja Jukka Pojan tahtiin!

  Mitä, missä, häh? Tänä vuonna tapahtuu jotain odottamatonta: KILROY yhdistää voimansa reissaajien teknologiatarpeisiin vastaavan Hewlett Packard:in kanssa, ja lähtee viemään kesää Suomen talveen!

  KILROY tarjoaa seikkailut, HP reissuläppärit ja
  Jukka Poika & Unito ohjelmaa - lähdetkö ... Lue lisää
 • marras12

  Reissaajan ABC - Seikkailut odottavat!

  Opiskelu voi olla toisinaan puuduttuvaa hommaa, ja isot kuvat ovat sitten ekaluokan Aapisen vaihtuneet tenttikirjojen pieneen pränttiin. Tunnemme tuskasi, joten tässä reissaamisen lyhyt oppimäärä – KILROYn tapaan tietenkin. Aloita valmistautuminen unelmiesi reissuun – Dream trip awaits! 

  Saammeko esitellä: Reissaajan ABC. Tämä oppikirja tentitään reissussa ma... Lue lisää
 • marras12

  KILROYn reissuvinkit vuodelle 2015

  Oletko valmis kokemaan Afrikan helmet, Aasian upeat nähtävyydet tai vaikkapa Alaskan henkeäsalpaavat maisemat? Tässä on lista KILROYn vuoden 2015 must-see paikoista - kuinka monessa sinä olet käynyt?

    

  1. Vietnam     Vietnamia ei suotta kuvailla usein kaukoidän kaunottareksi: silmän kantamattomiin ulottuvat vehre... Lue lisää
 • marras12

  Yes, läpi meni! Ja eikun jännäämään...

  Mahtavaa että osallistuit kesäkisaan!

  Lisää inspiraatiota: coming right up Marras-/joulukuu lupaa usein koko Suomeen hieman heittelehtivää säätä: on sadetta ja lunta, on pakkastakin, mutta sitten myös juhannuksen lämpötiloja. Qué?

  Hyvä uutinen on kuitenkin se, että jossain päin maailmaa on aina valoisaa ja lämmintä. Ja KILROYn linssien ... Lue lisää
 • marras06

  Maailman 15 huiminta benjihyppyä!

  Oletko yllytyshullu? Huimaako? Kaipaatko adrenaliiniryöppyjä? Etsitkö todellisia huimapääseikkailuja reissullesi? No sitten, tässäpä lista sinun makuusi: maailman korkeimmat benjihyppypaikat!

  #1 Royal Gorge -silta, Colorado USA (321 metriä) 75 vuoden ajan Royal Gorge oli maailman korkein silta ja vaikka silta on menettänyt tuon tittelin, voi sil... Lue lisää
Contact