• kesä17

  31 must have -biisiä Aussien road tripille

  Aloita Australian road trippisi virittäytymällä kunnon aussitunnelmaan jo heti vuokra-autoon istuessasi: se käy helposti oikeanlaisella musiikilla! Säästimme sinut työltä ja kokosimme parhaat aussiklassikot ja muutaman uudemman hittibiisin soittolistalle, joka kuvastaa osuvasti Australian henkeä ja laid back –asennetta.

  Mitä olisikan road trip -soittolista ilman AC/DC:n High Way To Hell –revittelyä? Siitä voi olla montaa mieltä, mutta Australian road tripille se on must! Listaltamme löytyy lisäksi myös sellaisia klassikoita kuin Men At Workin Down Under ja Daddy Coolin Eagle Rock. 

  TOP 31 road trip -biisiä Ausseihin  Tässä vielä linkki itse soittolistaan. 

  Jos (ja kun) tämä soittolista alkaa kilometrien kuluessa kyllästyttää, kannattaa radiosta etsiä Triple J –kanava, joka soitta... Lue lisää
 • kesä14

  5 henkeäsalpaavaa elämystä seikkailijoille

  Rantalomat eivät yksinkertaisesti sovi kaikille, mutta onneksi maailma on täynnä sykettänostattavaa tekemistä, vauhtia ja elämyksiä meille seikkailunhaluisille. Joskus vaikeinta onkin päättää mitä kokeilla seuraavaksi – ja missä!

  Inspiraatiota ja apua päätöksentekoon löydät tästä artikkelista, sillä olemme koonneet yhteen viisi... Lue lisää
 • kesä13

  10 syytä miksi välivuotena kannattaa reissata

  Pelkäätkö opiskelupaikan menneen sivusuun tai etkö edes halua aloittaa seuraavaa koulua heti edellisen päätyttyä? Been there! Välivuosi aiheuttaa monesti vanhemmille huolta ja kauhistelun aihetta, mutta aivan turhaan.

  Välivuosi on täynnä mahdollisuuksia, joista kannattaa ottaa kaikki irti:ä elämä opettaa monta asiaa, jotk... Lue lisää
 • kesä07

  Tarjouslähtöjä Yhdysvaltojen seikkailuihin!

  Suunnitteletko reissua Yhdysvaltoihin heinä-lokakuussa? Houkuttelevatko seikkailut perusnähtävyyksien takana? 

  Nyt suuri osa USA:n syysseikkailuja huimissa alennuksissa Jos Yhdysvaltojen reissut ovat haaveissa ja suunnitelmissasi, niin tässä on tilaisuutesi! Avaa mieleisin seikkailu alla olevalta listalta ja selaa valikosta mahdollisista l... Lue lisää
 • kesä06

  48 osavaltiota, yksi road trip

  Tämä on THE seikkailu – siis se ultimaattinen Yhdysvaltojen kokemus! Siksakkia etenevä road trip läpi Jenkkilän upean maan ei jätä ketään kylmäksi.

  Oletko sinä se tyyppi teidän kaveriporukasta, joka haluaa kokea ihan kaiken? No miltä kuulostaisi eeppinen road trip Yhdysvaltojen 48 osavaltion läpi? Voi mitä tarinoita jäisikään kerrottavaksi talvelle mui... Lue lisää
 • kesä03

  Jonaksen road trip Jenkeissä - mitä matkalla tapahtui?

  KILROYn Jonas on palannut huhtikuun USA:n reissulta mukanaan roppakaupalla kokemuksia. Kurkkaa alta Jonaksen fiilistelyt siitä, mitä kaikkea road tripillä tapahtui!

  Huhtikuun alussa oli edessä huikea Amerikan road trip, jossa määränpäänä olivat USA:n lännen neljä osavaltiota: Arizona, Nevada, Utah ja Kalif... Lue lisää
 • kesä01

  TOP 10 Road Trip -vinkit USA:han & Kanadaan

  Valmiina toteuttamaan elämäsi reissun, maantieseikkailun, road tripin? Tässä tiivistetty vinkkilista, jonka avulla pääset alkuun ja lisää ideoita kannattaa tulla kuulemaan ja testaamaan reissaamisen asiantuntijoidemme pakeille – joukosta löytyy useita omakohtaisia road trip -kokemuksia, joista poimit kätevästi itsellesi sopivimmat tärp... Lue lisää
 • touko30

  10 merkkiä joista tunnistat reissaajan

  Kaveriporukassa muut haaveilevat omasta asunnosta tai autosta, kun sinä taas säästät maailmanympärimatkaan, kuulostaako tutulta?

  Reissaajan veri vetää aina uusiin seikkailuihin, eikä paikalla ole helppo pysyä. Lue KILROYn 10 merkkiä, joista tunnistaa kunnon maailmantallaajan.

  1. Olet aina rakastanut maailmankarttaa
  Olet ... Lue lisää
 • touko27

  Tarjan kanssa vapaaehtoistöihin ja sukeltamaan Filippiineille


  Mitä olisi unelmanikkarin työ ilman reissuja ja aktiviteetteja? KILROYn Tarja lähtikin tutustumaan Filippiinien vedenalaiseen elämään ja vaihtoi siistit sisätyöt hetkeksi raksahommiin vapaaehtoisprojektien merkeissä.

  Matka alkaa Qatar Airwaysin lento Dohasta Manilaan meni erittäin no... Lue lisää
 • touko23

  14 budjettimatkaa Aasiassa

  Reppureissaajan budjetille sopivia seikkailumatkoja Aasiassa Eripituisia ja sisältöisiä seikkailumatkoja löytyy maailmalta runsaasti - meilläkin niitä löytyy jopa yli 1 000. Näistä noin 350 on Aasiassa, joten valikoimaa riittää kaikille. Seikkailun hyöty tulee esiin itse matkalla: koko setti on pakattu täyteen kohteita, historiaa ja hauskanpitoa! Tällaista kokonaisuu... Lue lisää
Contact