• heinä23

  Matka maailman ympäri luontoa ihaillen

  Maailmanympärimatkaa voi suunnitella monella tavalla: yksi on aina halunnut sukeltaa Australian Isolla valliriutalla, toinen haluaa matkustaa mahdollisimman kauaksi ja kauan, kolmas vierailee ystävien luona maailmalla. Neljäs maailmanympärimatkaa suunnitteleva haluaa nauttia isojen kaupunkien sykkeestä, viides lähtee rikkomaan rajojaan…

  Alla näet 9 uskomatonta luonnonkaunista kohdetta, joiden näkeminen on ehdottomasti yksi parhaista tavoista suunnitella oma matka maailman ympäri.

  Voit olla yhteydessä meihin tarvitsitpa sitten asiantuntijuutta matkareitin suunnitteluun, tietoa viisumeista ja vakuutuksista, vinkkejä, vastauksia, apua lentojen varauksessa tai vaikkapa inspiraatiota maailmanympärimatkaasi varten. Matka maailman ympäri alkaa tästä!   
  1: Suola-autiomaa - Salar de Uyuni, Bolivia Lue lisää
 • heinä22

  Uutuus: uudet surffikohteet Indonesiassa ja Meksikossa

  Sinä aaltojen tuleva hallitsija: opi surffaamaan Indonesiassa, Meksikossa tai Yhdysvalloissa.   Surffaus ja Bali, Indonesia Indonesian unelmasaarista Bali nousee ylitse muiden upealla luonnollaan ja kiehtovalla kulttuurillaan. Saarta ympäröivät lukuisat hiekkarannat, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä.... Lue lisää
 • heinä18

  5 tapaa katsoa maailmaa uudesta vinkkelistä

  Liataan kädet yhteisen hyvän puolesta, hikoillaan hymyillen ja laitetaan hösseliksi porukalla! Vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa uuden kuvakulman maailmaan ja reissaamiseen.

  Vapaaehtoistyö ulkomailla on oiva tilaisuus kokeilla jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa ja kerryttää samalla monenmoisia taitoja. Vapaaehtoistöissä ... Lue lisää
 • heinä17

  Yksin matkustavan top 5 kohteet

  Yksin matkustamisessa on monia hyviä puolia. Kun olet uusissa tilanteissa yksin, opit tuntemaan itseäsi uudella tavalla. Ja tietenkin vältyt matkaseuralta, joka valittaa turhasta tai ärsyttää heti alkumatkasta. Go on, explore life!

  Siitä hetkestä lähtien, kun astut koneeseen olet omillasi. Ja juuri omillaan olo tuo matkaperhoset vatsaan ja myöhemmin... Lue lisää
 • heinä08

  Uusi eläintensuojeluprojekti Etelä-Afrikassa - Kaikenlaiset kissaeläimet

  KILROY ylpeänä esittelee uuden vapaaehtoisohjelman Etelä-Afrikassa. Tässä eläintensuojeluprojektissa pääset lähemmäksi leijonia, leopardeja ja gepardeja kuin eläintarhassa ikinä! Kimberleyn eläinkeskus on pääasiassa koti isoille kissaeläimille, mutta keskuksen asukkaisiin kuuluu myös muita eläimiä.

  Vapaaehtoist... Lue lisää
 • heinä02

  Turkish Airlines - Laajenna maailmaasi

  Turkish Airlines on Turkin kansallinen lentoyhtiö, jonka kotipesä sijaitsee Istanbulissa. Turkish Airlinesin mukana voit lentää yli 250 kohteeseen – ja nauttia samalla matkasta.

  Ja kun kerran lähdet matkaan, niin pysähdy ihmeessä muutamaksi päiväksi eloisaan Istanbuliin. Tutustu kiehtovaan kulttuurihistoriaan ja moderneihin ostoskeskuksi... Lue lisää
 • heinä01

  ASENNE Boot Camp marraskuussa 2014

  Opettele surffaamaan Balilla ASENNE on suomalainen surffiyritys, jonka toinen koti on Balin aalloilla. Nyt sinullakin on oiva tilaisuus käydä kokeilemassa aaltojen kodikkuus, lähteä testaamaan oma asenteesi ja saada breikki marraskuun pimeyteen.

  ASENNE Boot Camp on täällä taas! Asenteen Boot Camp järjestetään 8.–22.11.2014. Lue, mitä kaikkea kurssi... Lue lisää
 • kesä23

  Kaksi viikkoa Japanissa!

  Kaksi viikkoa Japanissa? Miksipä ei! KILROYn ja G Adventuren Discover Japan -kiertomatka vie sinut Tokion metropolista aina ikoniseen Mt Fujiin asti – onko tässä sinunkin seuraava reissusi?

  Miksi lähteä Japaniin? Japanissa on jokaiselle jotakin ja reissu yhdistääkin sen kaikki parhaat palat yhdeksi 14 päivän kokonaisuudeksi. Pääset muun muassa haaveilemaan Kyoton... Lue lisää
 • kesä09

  Viime hetken tarjoukset

  KILROY on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. Räätälöimme juuri sinulle sopivan reissun olipa se sitten vuoden mittainen maailmanympärimatka tai viikonloppu Euroopassa. KILROY on seikkailunhaluisten matkatoimisto, joka auttaa sinua kokemaan maailman pelkän näkemisen sijaan!

  KILROYn tarjonnasta löydät sekä aina edulliset hinnat että viime... Lue lisää
 • kesä04

  Tarjous päättynyt - Uuden-Seelannin tarjoukset: Hinnoista jopa 50% pois!


  Tarjous päättynyt tällä erää Seuraa KILROYn uutisia ja Facebookia uusimpien reissuvinkkien, matkainspiraation ja edullisten kampanjoiden bongaamiseksi!

  Kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortillasi saat alennusta myös matkakohteissa ympäri maailman!

   

  Mahtavia Uuden-Seelannin tarjo... Lue lisää
Contact