• kesä26

  2 yhden hinnalla seikkailumatkoja Australiassa!

  Onko sinulla ja kaverillasi suunnitteilla seikkailu Australiassa? Nyt sinulla kävi tuuri! Varaa jokin alla olevista seikkailumatkoista ennen 5. heinäkuuta ja saat kaksi reissupaikkaa yhden hinnalla, eli kaverisi matkustaa tämän seikkailun käytännössä ilmaiseksi. Reissut lähtevät Sydneystä, Cairnsistä, Alice Springsistä ja Darwinista. Säästä rahaa ja varaa reissullesi ripaus lisää seikkailua!

   

  Lisätietoja matkojen yksityiskohdista saat reissuasiantuntijoiltamme.

  Myyntiaika (pidä kiirettä!): 26. kesäkuuta - 05. heinäkuuta 2017

  Matkustuspäivät: 26. kesäkuuta 2017 - 31. joulukuuta 2017

  Kuinka varaan reissun? Ole yhteydessä reissuasiantuntijoihimme saadaksesi kaksi yhden hinnalla -tarjouksen ennen 5. heinäkuuta.

   

 • kesä13

  Lisäys bucket-listalle: Väli-Amerikka

  Onko Väli-Amerikka vielä jostain syystä raapustamatta bucket-listallesi? Jos näin on päässyt käymään, niin nyt on korkea aika korjata lipsahdus. Vaellusta vuoristossa, snorklausta tropiikissa, rentoa loikoilua hiekkarannoilla... Hanki hetkellinen parannus taas nousseeseen matkakuumeeseesi: tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi reissu Väli-Amerikkaan!

  ... Lue lisää
 • kesä13

  Reppureissausta Väli-Amerikassa

  Väli-Amerikka on paikka, jossa reissaajan vastaanottaa kuvankauniit hiekkarannat, lumoavat, vehreät sademetsät, muinaiset maya-rauniot, rikas eläimistö ja kiehtovat, värikkäät kulttuurit. Väli-Amerikalla todellakin on paljon tarjottavaan ja harva maailmankolkka vetää vertojaan sille reppureissauskohteena – mitä muuta vielä muka kaipaat?

  Jos haaveilet ... Lue lisää
 • kesä08

  Reissaa ja hanki kielitaito samalla kertaa!

  Onko Väli-Amerikka ollut pohdinnoissasi, mutta epäröit mahdollisen kielimuurin takia? Kielitaidottomuudelle voi tehdä vaikka mitä, joten lopeta turha empiminen. Itse asiassa se, ettei espanja vielä suju soljuvasti on nimenomaan yksi hyvä lisäsyy lähteä reissuun Väli-Amerikkaan! 

  Voit toki opiskella espanjaa myös kotoa käsin, mutta parempi, ja ta... Lue lisää
 • kesä02

  5 vapaaehtoisprojektia vuodelle 2017

  Joillekin ehkä sopii nopeatahtinen paikasta toiseen poukkoilu, nähtävyydeltä nähtävyydelle juokseminen, mutta meidän suositus on ehdottomasti vetää henkeä – ainakin silloin tällöin.

  Pysähdy hetkeksi tutustumaan paikalliseen elämänmenoon pintaa syvemmältä ja täysin uudesta vinkkelistä. Tämä onnistuu esimerkiksi tekemällä vapaaehtoistöitä, ... Lue lisää
 • kesä01

  Testaa kuinka hyvin tunnet Väli-Amerikan

  Ehkä olet jo matkannut Väli-Amerikassa, ehkä et. Joka tapauksessa väitämme, että aina voi oppia uutta ja mitä reissaamiseen tulee, aina on uusia jännittäviä paikkoja, jonne suunnata. Tee testi ja näet, millä tasolla Väli-Amerikan tietoutesi on.

  Väli-Amerikka ei useinkaan ole se ensimmäinen reissukohde aloittelevan maailmanvalloitta... Lue lisää
 • touko30

  48 osavaltiota, yksi road trip

  Tämä on THE seikkailu – siis se ultimaattinen Yhdysvaltojen kokemus! Siksakkia etenevä road trip läpi Jenkkilän upean maan ei jätä ketään kylmäksi.

  Oletko sinä se tyyppi teidän kaveriporukasta, joka haluaa kokea ihan kaiken? No miltä kuulostaisi eeppinen road trip Yhdysvaltojen 48 osavaltion läpi? Voi mitä tarinoita jäisikään kerrottavaksi talvelle mui... Lue lisää
 • touko24

  Esittelyssä: Kolumbia ja Panama

  Upea luonto. Värikkäät kaupungit. Maaginen kieli ja kulttuuri. Mistäpä ei latinalaisen mantereen maissa tykkäisi? Erityisesti Panamassa ja Kolumbiassa on jokaiselle jotakin, eivätkä ne syyttä löydy useampaankin otteeseen reissaajien "to visit"-listalta. 

  1. Panama | Luontoa ja kristallinkirkkaita vesiä Kun puhutaan Väli-Amerikan upeimmista paikoista... Lue lisää
 • touko22

  10 merkkiä joista tunnistat reissaajan

  Kaveriporukassa muut haaveilevat omasta asunnosta tai autosta, kun sinä taas säästät maailmanympärimatkaan, kuulostaako tutulta?

  Reissaajan veri vetää aina uusiin seikkailuihin, eikä paikalla ole helppo pysyä. Lue KILROYn 10 merkkiä, joista tunnistaa kunnon maailmantallaajan.

  1. Olet aina rakastanut maailmankarttaa
  Olet ... Lue lisää
 • touko16

  10 asiaa, jotka muuttuvat pysyvästi, kun matkustelet

  Poimit rypäleitä Australiassa kahden kuukauden ajan, jotta sinulla olisi varaa matkustaa Etelä-Amerikkaan. Hyppäät bussiin ilman päämäärää tai lennät toiselle puolen palloa ihmisen vuoksi, jota tuskin tunnet. Kuulostaako tutulta?

  Onko vähintään koko seuraavan vuoden lomat jo suunniteltu valmiiksi, vaikka muu e... Lue lisää
Contact