• heinä07

  Vapaaehtoistyö Johannesburgissa - gepardeja ja hyeenakoiria

  By Katja
  Oletko ajatellut vapaaehtoistöihin lähtöä? Vapaaehtoistyömatka on erinomainen tapa tukea paikallisia projekteja ja samalla tutustua kulttuuriin syvemmin. Vapaaehtoistyö Johannesburgissa vie sinut gepardien ja hyeenakoirien maailmaan.

  Gepardien ja hyeenakoirien suojeluprojektissa pääset tutustumaan näihin upeisiin eläimiin ja oppimaan niistä enemmän. Vapaaehtoistyö Johannesburgissa on myös mahdollisuus löytää uusia ystäviä, tutustua paikalliseen elämään entistä paremmin ja tietenkin myös pitää hauskaa!

  The Cheetah and Wild Dog Centre Johannesburgissa tuet paikallisen The Cheetah and Wild Dog -keskuksen toimintaa. Keskus perustettiin jo vuonna 1971, ja sen tavoitteena on siitä lähtien ollut gepardien ja hyeenakoirien pitkäaikainen suojelu. Keskus on pyrkinyt toimillaan takaamaan... Lue lisää
 • heinä06

  Erilainen joululoma?

  Koska Suomessa lomat keskittyvät laajalti kahteen vuodenaikaan eli kesään ja talveen, uskomme että molemmista tulisi ottaa mehut irti voitokkaan vuoden takaamiseksi. AHOY siis vaan ja suuntaa jouluksi vaikka Aasiaan tai Afrikkaan!

  Hanki joulun ensimmäinen paketti itsellesi alehintaan! Vaikka lomakausi on meneillään, osaa meistä saattaa jo valmiiksi kauhistuttaa tulevat r... Lue lisää
 • heinä03

  10 syytä miksi välivuotena kannattaa reissata

  Pelkäätkö opiskelupaikan menneen sivusuun tai etkö edes halua aloittaa seuraavaa koulua heti edellisen päätyttyä? Been there! Välivuosi aiheuttaa monesti vanhemmille huolta ja kauhistelun aihetta, mutta aivan turhaan.

  Välivuosi on täynnä mahdollisuuksia, joista kannattaa ottaa kaikki irti:ä elämä opettaa monta asiaa, jotk... Lue lisää
 • heinä02

  KILROY goes to Canada - Crissen kokemus

  Kanada - se retkeilijan unelma! KILROYn Crisse lähti tutkimaan tätä upeiden luonnonpuistojen ja yliystävällisten ihmisten jättiläismaata yhdessä Trek American jengin kanssa. Kurkkaa alta matkakertomus ja inspiroidu henkeäsalpaavista maisemista!

  Matka alkaa No huhu, enpä olisi uskonut että vain noin 12 tunnin päästä rinkan heitosta ruu... Lue lisää
 • kesä30

  Aktiiviloma on paras loma, Suomessa ja ulkomailla!

  By Katja
  Kesä on aktiivista aikaa! Talvea hallinnut kaamos ei enää tee sinua liikuntakyvyttömäksi ja sohvan vilttikasa ei enää yritä ottaa panttivangiksi. Aktiiviloma onkin juuri sitä mitä mieli ja keho kaipaa kaiken kankeuden vastapainoksi.

  Aktiiviloma ei tarkoita sauvakävelyä Kanarialla, vaan sitä, että lomassa on tekemisen meininkiä. Rannalla... Lue lisää
 • kesä23

  Vielä ehdit kesällä Eurooppaan

  Suunnitelmissa kesämatka Eurooppaan?

  Kesän ensiauringon lämmittäessä halajaa monen suomalaisen mieli lomalaitumille. Ja mitä olisikaan kesä ilman kesäreissua? Kesän eeppisin avaus toteutetaankin tänä vuonna Euroopassa, jossa tarjolla on seikkailuja laidasta laitaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi:

  Purjehdusmatka Kroatiaan? Tai sama setti Turkkiin? Surf... Lue lisää
 • kesä16

  12 stereotyyppistä reppureissaajaa

  Olemme kaikki törmänneet heihin. Oli se sitten hostellilla, seikkailumatkoilla, surffikurssilla, lennolla, rannalla tai keskellä sademetsää... heitä on kyllä kaikkialla! Ihmiset ovat hyvin erilaisia, mutta hetken aikaa kierrettyäsi maailmaa ympäri rupeatkin näkemään tiettyjen ihmistyyppien kesken hyvinkin samankaltaisia (ja semisti ärsyttäviä) piirteit... Lue lisää
 • kesä15

  Tuulen viemää - Leijalautailu & purjehdus

  Haluaisitko tehdä reissullasi muutakin kuin maata rannalla tai koluta kaupunkia? Antaudu tuulen vietäväksi leijalautailun tai purjehduksen parissa! Saat lomaasi takuuvarmasti uutta tuulta... 

  Leijalautailu, leijasurffaus, kiteboarding, kitesurfing... Rakkaalla lajilla on monta nimeä, mutta yleisesti lajista puhutaan kitenä. Kiteily ... Lue lisää
 • kesä15

  Voita 2 hengen matka Turkkiin - Instakisa päättynyt!

  Koko kesä töitä, kesätenttejä, gradupähkäilyjä tai muuta ei-niin-kovin-rentouttavaa tekemistä? Kyllästyttääkö Suomen kesäsää? Vai kaipaatko vain yksinkertaisesti lisää väriä elämääsi? Ei hätää, KILROYn Instagramissa on meneillään kisa, jossa voit voittaa 2 hengen 15 päivän reissun Turkkiin!

  Miten voittaa reissu Turkkiin... Lue lisää
 • kesä10

  Etelä-Afrikan vapaaehtoistyöt - info Turussa 16.6.

  Oletko kiinnostunut vapaaehtoistöistä Etelä-Afrikassa? Tule kuulemaan lisää aiheesta aamukahveille tiistaina 16.6. Turun toimistolle!

  You2Africa -vapaaehtoistyöjärjestöä edustava Toby tulee Turkuun kertomaan järjestön toiminnasta. Aamu alkaa klo.9.00, ja luvassa on paljon mielenkiintoista infoa erilaisista projekteista... Lue lisää
Contact