• elo10

  Elokuun tarjouslennot - Buukkaa 28.8. mennessä

  Reissukansan iloksi jatkamme Air Francen ja KLM:n kanssa diiliyhteistyötä, mikä tarkoittaa valoa pimeneviin iltoihin! Tällä kertaa alevalikoimassa komeilevat lennot Los Angelesiin, Limaan, San Joséen ja Bogotaan. 

  Miltäpä kuulostaisi rentoutuminen Pisco Sour -lasi kädessä Perussa, värikkäiden rakennuksien ja huikean luonnon ihailu Kolumbiassa tai urbaaniseikkailut yhdistettynä esimerkiksi komeisiin kansallispuistomaisemiin USA:ssa? Sen kuin valitset matkakohteesi ja pakkaat kamat!

  Myyntiaika: 10.8. - 28.8.2017
  Matkustusajat:

  Jos haluat matkustaa Costa Ricaan, Kolumbiaan tai Peruun, matkustusaika on:

  22. elokuuta - 15. joulukuuta, 2017, TAI 1. tammikuuta - 22. maaliskuuta, 2018, TAI  3. huhtikuuta - 23. kesäkuuta, 2018. Jos haluat matkustaa tarjoushinnoin Los Angelesiin, USA:han, matkustusai... Lue lisää
 • elo03

  Road trip - Täydellinen tapa kokea kaunis Etelä-Afrikka

  Road trip Etelä-Afikassa on suorastaan eeppinen! Olemme itse käyneet paikan päällä, testanneet matkamuodon ja todenneet sen huikeaksi. Matkan varrella näet paloja Etelä-Afrikan kauneimmista maisemista ja pääset mahtavien kokemuksien äärelle.  

  Yksi sulavimmista tavoista päästä paikan päälle Etelä-Afrikan huikeisiin maisemiin ja iki... Lue lisää
 • elo03

  Kuka voitti KLM:n lennot Karibialle?

  Wow! Jälleen kerran osallistujien suuri määrä yllätti meidät ja kumppanimme KLM:n täydellisesti viime kuun Instagram-kilpailumme osalta. Yhdessä saimme kottua yli 4500 kilpailukuvaa #hereismyparadise-tagin taakse, ja ne olivat toinen toistaan inspiroivampia.

  Kansainvälinen raatimme on nyt kokoontunut ja vaikka suuren kuvamäärän takaa oli haa... Lue lisää
 • elo02

  18 syytä miksi kannattaa jäädä kotiin

  Haaveissa reissu Afrikassa? Siitä matkasta muotoutuu kaikella todennäköisyydellä vuoden kohokohta, mutta ennen kuin innostut liikoja, tässä muutama varoituksen sana. 

  Tämä reissu Etelä-Afrikasta Zimbabween esittee matkalaisille eteläisen Afrikan parhaimmistoa Kapkaupungin urbaanista elämänsykkeestä Viktorian putouksien majesteettisiin ma... Lue lisää
 • elo01

  Instagram-kilpailu: voita 250e matkalahjakortti

  Miksi odottaa, kun nytkin ehtisi? Let's do this, and let's do it N O W!

  Me KILROYlla elämme tutkiaksemme maailmaa ja kannustamme myös muita tekemään niin kutsuttuja bucket listoja omista haaveista. Ongelmaksi usein kuitenkin muodostuu ajatus: "kyllähän sen ehtii myöhemminkin". 

  Newsflash: aika ei ole itsestäänselvyys! Siks... Lue lisää
 • elo01

  Vapaaehtoistöitä ja sukellusta Seychelleillä

  Onko sukellus tuttua hommaa ja kuulut siihen reissukansan osaan, joka haluaa seikkailla niin maalla kuin meressäkin? Kuvittele sitten itsesi täydellisiin paratiisimaisemiin Seychellien valkoisille hiekkarannoille ja kristallinkirkkaisiin vesiin! Ja samalla kun nautit käsittämättömästä kauneudesta, teet tärkeää työtä mertensuojelupro... Lue lisää
 • heinä31

  3 tapaa katsoa maailmaa uudesta vinkkelistä

  Liataan kädet yhteisen hyvän puolesta, hikoillaan hymyillen ja laitetaan hösseliksi porukalla! Vapaaehtoistyö Afrikassa tarjoaa uuden kuvakulman maailmaan ja reissaamiseen. 

  Vapaaehtoistyö ulkomailla on oiva tilaisuus kokeilla jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa ja kerryttää samalla monenmoisia taitoja. Vapaaehtoistöissä ... Lue lisää
 • heinä10

  Kysymyksiä & vastauksia reissaamisesta

  Kysyttävää reissaamisesta? Tässä muutamia kysymyksiä vastauksineen alkuun ja loput voit sitten kysyä itse reissuasiantuntijoiltamme!

  Olemme kasanneet tähän joitakin yleisempiä kysymyksiä niin matkasuunnitteluun kuin asiantuntijoidemme omiin reissukokemuksiin liittyen. Reissuasiantuntijamme vastaavat omakohtaisella kokemuksella näihin ja ... Lue lisää
 • heinä05

  Lähdössä reissuun ensimmäistä kertaa?

  Olet ehkä haaveillut reissaamisesta jo tovin, mutta konkreettinen suunnittelu on vielä odottanut rohkeutta, sopivaa ajankohtaa, matkakassan karttumista tai mitä näitä syitä nyt onkaan. Mutta nyt, nyt on aika tarttua toimeen ja hoitaa suunnitelmat eteenpäin!

  Ihan näin alkuun todettakoot, että me KILROYlaiset ollaan itse asiassa kateellisia kaik... Lue lisää
 • heinä04

  Kuuba: se Karibian kaunotar

  Historian havinaa ja rustiikkisen kauniita rakennuksia. Jokainen katu ja kadunkulma täynnä tarinoita ja livemusiikkia. Lisää sekoitukseen vielä pari pulloa rommia ja kuumaa tanssivääntöä salsaklubeilla, ja Havannan olemus alkaa olla siinä. Tervetuloa Kuubaan!

  Kauhistuttavat massaturistikohteet? Kaipaatko reissuusi hieman tavanomaista enemmän potkua ja väriä?... Lue lisää
Contact