• touko27

  Näin matkustat tiukalla budjetilla

  Mielesi halajaa reissuun, mutta miten saada rahat riittämään maailmalla?

  Harvalla meistä on suuria summia tilillä odottamassa seuraavaa matkaa, mutta tämä ei ole este eikä mikään maailmalle suuntaamiseen. Fiksulla rahankäytöllä pääsee pitkälle ja säästyvät pennoset voi käyttää unohtumattomiin kokemuksiin kuten vaikka surffikurssiin tai rekkareissuun. Lue tärpit onnistuneeseen budjettimatkailuun. 

  1. Älä matkusta viikonloppuisin

  Lennot ovat yleensä edullisimmillaan tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, sillä ihmiset matkustavat eniten viikonloppuisin. Bookkaa lentosi siis viikon keskivaiheille ja säästät parhaassa tapauksessa kymmeniä ellet satoja euroja.

  2. Pakkaa kevyesti

  Monet lentoyhtiöt vaativat nykyään maksamaan extraa ruumaan menevistä matkatavaroista. Pakkaa siis mukaan vain kaikkein t... Lue lisää
 • touko18

  Norsuja ja naurua - Vapaaehtoistyöt Thaimaassa

  Oletko pohtinut vapaaehtoistöihin lähtöä? Vapaaehtoistyössä tuetaan paikallisia hankkeita, joita löytyy laidasta laitaan aina luonnon- ja eläinsuojelusta yhteisöprojekteihin. KILROYn kautta Thaimaahan vapaaehtoistöihin lähtenyt Mari halusi työskennellä norsujen hyväksi. Lue alta Marin matkatarina ja inspiroidu reissukuvista. Lue lisää
 • touko13

  10 merkkiä joista tunnistat reissaajan

  Kaveriporukassa muut haaveilevat omasta asunnosta tai autosta, kun sinä taas säästät maailmanympärimatkaan, kuulostaako tutulta?

  Reissaajan veri vetää aina uusiin seikkailuihin, eikä paikalla ole helppo pysyä. Lue KILROYn 10 merkkiä, joista tunnistaa kunnon maailmantallaajan.

  1. Olet aina rakastanut maailmankarttaa
  Olet ... Lue lisää
 • touko13

  Top 10 kesälomavinkkiä

  Kesä häämöttää jo nurkan takana ja lomalaitumet odottavat raskaan työn raatajia. Tiedätkö jo miten aiot viettää hyvin ansaitun kesälomasi? 

  Älä jää Suomen ailahtelevan sään armoille, vaan ota suunnaksi koko maailma! KILROY on koonnut kaikille reissaamista rakastaville listan tämän kesän parhaista matkoista ja seikkailuista. 

  Nauti surffauksesta auringon polt... Lue lisää
 • touko12

  Ravintolapäivä 16.5. KILROYn tapaan

  Onko suunnitelmat lauantaille vielä hakusessa? No sitten, look no more: mehän lähdetään Ravintolapäiville! 

  Ravintolapäivä on maailmanlaajuiseksi ilmiöksi levinnyt ruokakarnevaali, jossa tavalliset ihmiset saavat päivän ajan kokeilla ravintolanomistajan virkaa. Tapahtuma on avoin kaikille, ja se onkin täydellinen paikka pitää hauskaa sekä nauttia ... Lue lisää
 • touko06

  Ensimmäisen maailmanympärimatkan suunnittelu

  Maailmanympärimatka on iso juttu, sillä onhan maailmakin iso paikka... mutta mistä ihmeestä koko reissun suunnittelu pitäisi aloittaa?!

  Ajatus maailmanympärimatkasta muhii monen reissaajan mielessä välillä vahvempana ja välillä painuen taas taka-alalle. Mutta siellä se on ja pysyy. Unelmaa kannattaa ryhtyä toteuttamaan askel askeleelta... Lue lisää
 • touko06

  Kesällä Eurooppaan - loma täynnä seikkailuja

  Saako ajatuskin loman vietosta Euroopan turistirysissä niskakarvasi pystyyn ja kylmän hien otsallesi? Et ole yksin ongelmasi kanssa, mutta kannattaisiko aurinkokohteille sittenkin antaa mahdollisuus?

  Don’t get us wrong, KILROY rakastaa reissaamista ja kunnon explooraamista, mutta emme myöskään halua osallistua läheisempien kohte... Lue lisää
 • touko05

  Myanmar part 2: Janen matkassa Myanmariin

  Myanmarin valloitus jatkuu! Tällä kertaa reissuun lähtee KILROYn Jane, jonka toukokuussa alkavat seikkailut paljastavat taas uusia puolia tästä suosikkikohteesta. 

  Jylhiä maisemia, ihania ihmisiä, upea rantaviiva, niistä on Myanmar tehty. Tähän kun vielä yhdistää historiallisia temppeleitä, yliystävälliset paikalliset ja turistien vähäisen mää... Lue lisää
 • huhti27

  Miten vappua vietetään maailmalla?

  Vappu, tuo opiskelijoiden joulu, on täällä taas! Me Suomessa tunnemme vapun ilmapallojen, munkkien ja siman yltäkylläistämänä koko kansan fiestana, mutta emme ole ainoita, jotka juhlistavat tätä päivää. Kokosimme listan maista, joissa vappua vietetään tavalla tai toisella.

  Tartto, Viro Tartton rauhaisa idylli muuttuu, kun valtaisat opiskelijajoukot pääsevät va... Lue lisää
 • huhti22

  17 haastetta reppureissaajat kohtaavat

  Maailman tutkiminen rinkka selässä on matkustamista aidoimmillaan. Näet ja koet ihmeellisiä asioita, ja tunnet olevasi yhtä universumin kanssa... No joo, mutta onhan siinä myös omat pulmansa. Jos olet ikinä reppureissannut, olet varmasti törmännyt näihin haasteisiin. 

  1.  Nukkuminen oudoissa paikoissa Kaikki tietävät, kuinka ihanaa o... Lue lisää
Contact