• huhti22

  17 haastetta reppureissaajat kohtaavat

  Maailman tutkiminen rinkka selässä on matkustamista aidoimmillaan. Näet ja koet ihmeellisiä asioita, ja tunnet olevasi yhtä universumin kanssa... No joo, mutta onhan siinä myös omat pulmansa. Jos olet ikinä reppureissannut, olet varmasti törmännyt näihin haasteisiin. 

  1.  Nukkuminen oudoissa paikoissa Kaikki tietävät, kuinka ihanaa on painaa pää viileään tyynyyn ja vaipua syvään, rauhalliseen uneen ja aamulla herätä virkeänä uuteen päivään. Reppureissaajana nukut kuitenkin mitä merkillisimmissä paikoissa: linja-autoasemilla, riippukeinuissa, istualtaan junissa ja lentokoneissa, hostellien makuusaleissa ja teltoissa ilman luksusilmapatjoja. Who would've guessed?

  2. Uudet ystävät tulevat ja menevät Tapasit tosi hyvän tyypin matkallasi ja yhdessä uuden bestiksen kanssa reissasitte hetken. Muistelet parin päivän Costa... Lue lisää
 • huhti20

  Maailmanympärimatka -10%

  Ensiksi inspiraatio maailmanympärimatkalle lähtee ideasta, kehittyy YouTubesta löydettyjen videoiden kautta, hiipuu takaraivoon hetkeksi ja syttyy jälleen uuteen roihuun pienestäkin kipinästä. Maailmanympärimatka on iso juttu, onhan maailmakin iso paikka - joten tässä pieni kädenojennus helpottamaan päätöksentekoa!

  Valikoidut maailmanympärireitit nyt -10% Hyödynnä... Lue lisää
 • huhti20

  Välivuosi - Mikä upea mahdollisuus!

  Uutta seikkailua tulevalle vuodelle - mikä ihana ajatus! Lakituksen, valmistumisen tai vaikka ihan vain kesästä suoriutumisen jälkeen on koko maailma avoinna. Välivuosi on varteenotettava vaihtoehto täynnä seikkailuja - vietä unohtumaton välivuosi!

  Miltä sinun tuleva vuotesi tulee siis näyttämään?

  Opiskelujen ja töiden oheen on helppo ympätä muutama ... Lue lisää
 • huhti16

  8 kohdan opas Fidzille

  Tehdäänpä pieni harjoitus: sulje silmät ja ajattele sanaa ‘Fidzi’. Mitä tuli mieleen? Mahdollisesti valkoinen hiekkaranta ja palmuja? Ehkäpä turkoosina hehkuva meri, vesiputouksia ja trooppisia drinkkejä? Noh, siinä tapauksessa olit ehdottoman ja absoluuttisen oikeassa! Vielä kun lisäät mielikuvaasi auringon lämmön ihollasi ja leveän hymyn kasvoillesi, niin olet jo aika lähel... Lue lisää
 • huhti15

  Kroatian purjehdusmatka -40% touko- ja kesäkuussa

  Halajaako mielesi tuulettumaan Kroatian kristallinkirkkaille vesille nuoressa ja hyvässä porukassa?


  Nyt saat 40 %:n alennuksen touko- ja kesäkuun Young & Fun -purjehdusmatkasta Kroatiassa! Purjehdus aloitetaan Splitistä, ja matkalla pääset seilaamaan nuorekkaassa ja hauskassa ryhmässä pitkin kuvankaunista ran... Lue lisää
 • huhti15

  La Pazista Buenos Airesiin - Etelä-Amerikan unelmamatka

  Rentoa asennetta, väriä ja musiikkia! Etelä-Amerikka valloittaa jokaisen reissaajan sydämen puhtaalla elämänilolla. Rikas historia ja kulttuuri yhdistettynä mitä ystävällisimpiin ihmisiin ei voi luvata muuta kuin onnistunutta matkakohdetta.

  Kunnon seikkailijat eivät kuitenkaan tyydy vain yhteen kohteeseen, ja monen unelmana onkin... Lue lisää
 • huhti14

  Ghana - Riikan kokemuksia vapaaehtoistyöstä

  "Ehdottomasti yksi parhaita päätöksiä elämässäni."

  KILROYn kautta Ghanaan seitsemäksi viikoksi vapaaehtoistöihin lähtenyt Riikka nautti ajastaan Ada Foahin kylässä. Lue Riikan kokemuksista ja inspiroidu ihanista kuvista.

  Community and Livelihood -vapaaehtoistyöprojekti Ada Foahin sijoittuva projekti pyrkii auttamaan t... Lue lisää
 • huhti10

  Australian Top 10

  Oletko valmis seikkailuun? Inspiroidu KILROYn suosituimmista seikkailuista Ausseissa!

  Matkalla maailmalla tai maailmanympäri eteen saattaa tulla monenmoista päätettävää: minne suunnata seuraavaksi, missä yöpyä ja miten ihmeessä sinne päästään. Useammin kuin kerran tiemme viekin Australiaan, jonka huikean kokoisesta läänistä löytyy kyllä jokaiselle jotakin.

  Australia o... Lue lisää
 • huhti10

  Nyt tarjouslennoilla reissuun!

  By Katja
  Edullisia tarjouslentoja maailmalle

  Hurraa! Kukkaro huokaisee helpotuksesta, kun lentoyhtiöt Air France, KLM ja Delta piristävät kevättä tarjoamalla edullisia lentoja useisiin upeisiin kohteisiin ympäri maailman. Tutustu tarjouksiin ja ei muuta kuin menoksi! 

  Myyntiaika: 8.4.2015 - 22.4.2015
  Matkustusajankohta: 16.4.2015 - 11.12.2015*
  Lue lisää
 • huhti08

  Jordanian kohokohdat

  Tähdet tuikkivat taivaalla kirkkaampina kuin olet ikinä ennen niitä nähnyt, leirinuotio lämmittää viilenevää aavikkoa ja beduiiniheimon jäsen kertoo ikivanhoista tavoista ja kulttuurista. Jordania lumoaa reissaajan uskomattomilla maisemilla ja kiinnostavalla historialla. 

  Jordaniassa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja paras tapa saada siitä kaikki irti on sujahtaa mukaa... Lue lisää
Contact