• heinä28

  Lähde seikkailumatkalle Tiibetiin

  Tiibet: tuo lumoavimmista lumoavin, ainutlaatuisista ainutlaatuisin! Oletko sinä juuri niitä seikkailijoita, joita kaikkein erityisimmät kolkat maailmassa kiehtovat? Hyvä, sillä sitten tämä on sinulle! 

  Tiibetin matkan ei tarvitse kuulua vain unelmointiosastoon. Sen voi nimittäin laittaa toteen helposti huikean seikkailumatkamme kautta. 15 päivän reissulla pääset kokemaan maailman katolla sijaitsevan Tiibetin lisäksi modernin Pekingin sekä vuorten syleilemän Kathmandun.

  Yamdrok Tso -järven huikaisevia maisemia Tiibetissä.

  Seikkailumatka Tiibetiin starttaa Pekingistä Tiibetin seikkailu alkaa ikiaikaisesta Pekingistä, jossa pääset ihmettelemään Kiinan muuria ja Kiellettyä kaupunkia omien silmiesi edessä. Älä kuitenkaan kuvittele, että häikäistyminen olisi koettu näissä muutamassa spotissa, sillä tämä reissu salpaa hen... Lue lisää
 • heinä19

  Viisi vaellusreittiä kaikentasoisille trekkaajille

  Luonto on usein kauneimmillaan siellä, missä ihmisasutusta ei ole tai se on hyvin vähäistä. Maailman ihmeellisimpiin paikkoihin päästäkseen on usein turvauduttava omiin jalkoihin, mutta tämä ei suinkaan aina tarkoita, että sinun tarvitsisi olla huippukunnossa tai kokenut trekkaaja.

  Oppaan kanssa vaellus on turva... Lue lisää
 • heinä18

  Voita matka kahdelle Intiaan!

  Reissaaminen ja reissaamisesta haaveilu on se juttu. Ja kun reissu-unelmiin yhdistää kilpailun, josta voi voittaa toteutuksen, alkaa kaikki palaset olla kohdillaan! Joten, saammeko esitellä, kuvakilpailu, jossa sinulla on madollisuus voittaa 2 hengen matka Intiaan postaamaalla kulttuurikuva KILROYn Instagramissa. Mukana kilpailua toteuttamassa G Adventures ja Turkish Air... Lue lisää
 • heinä12

  Hyvä tietää Uudessa-Seelannissa ajamisesta

  Uuden-Seelannin ajokulttuuri on melko maltillista, vaikka joukkoon toki mahtuu suhareitakin. On kuitenkin asioita, jotka kannattaa pitää mielessä Uudessa-Seelannissa ajaessaan. Lue tästä tärkeimmät tärpit ennen matkaasi!  Ajokortti & autonvuokraus Suomalaisena tarvitset Uudessa-Seelannissa ajaaksesi kansainvälisen a... Lue lisää
 • heinä08

  8 syytä matkustaa Los Angelesiin

  Los Angeles koostuu ryppäästä yhteenkasvaneita kaupunkeja, joita on alettu yhdessä kutsua Enkelten kaupungiksi. Venice Beach, Hollywood, Beverly Hills, Malibu... Los Angelesissa riittää legendaarisia spotteja tutkittavaksi. Kokosimme listan syistä, miksi sinunkin kannattaa ehdottomasti matkustaa Kalifornian aurinkoon!

  1. Miellyttävät lentoyh... Lue lisää
 • heinä05

  Opi espanjaa, portugalia tai englantia maailmalla

  Kaikki kieliä opiskelleet tietävät kuinka haastavaa, mutta toisaalta myös palkitsevaa uuden kielen opiskelu voi olla. Luokkahuoneessa pelkkien oppikirjojen äärellä homma voi kuitenkin käydä tylsäksi tai edistyminen tuntua hitaalta: paras tapa oppia uusi kieli onkin ympäröidä itsensä sillä kokonaisvaltaisesti. Suomes... Lue lisää
 • heinä04

  5 ainutlaatuista vapaaehtoisprojektia

  Vapaaehtoistyössä on kyse työskentelystä hyvien asioiden puolesta yhdessä paikallisyhteisöjen kanssa. Lähde siis tekemään hyvää – niin itsellesi kuin muillekin!

  Kaikki alla listaamamme projektit ovat paikallisten järjestöjen koordinoimia: nämä järjestöt ymmärtävät alueensa tarpeet ja varmistavat, että vapaaehtoisten työpanos kohdistetaan... Lue lisää
 • heinä01

  10 syytä lähteä vapaaehtoistöihin ulkomaille

  Vapaaehtoistyö ulkomailla on monin tavoin palkitsevaa. Saatat päätyä tukemaan rakennusprojekteja Laosiin, elvyttämään paikallista ekosysteemiä Galapagossaarille tai vaikkapa jalkpallovalmentajaksi Etelä-Afrikkaan – tehtävät ovat vaihtelevia, mutta varmaa on, että saat vapaaehtoistyöstä irti vähintään yhtä paljon kuin annat. 

  ... Lue lisää
 • kesä17

  31 must have -biisiä Aussien road tripille

  Aloita Australian road trippisi virittäytymällä kunnon aussitunnelmaan jo heti vuokra-autoon istuessasi: se käy helposti oikeanlaisella musiikilla! Säästimme sinut työltä ja kokosimme parhaat aussiklassikot ja muutaman uudemman hittibiisin soittolistalle, joka kuvastaa osuvasti Australian henkeä ja laid back –asennetta.

  Mitä oli... Lue lisää
 • kesä14

  5 henkeäsalpaavaa elämystä seikkailijoille

  Rantalomat eivät yksinkertaisesti sovi kaikille, mutta onneksi maailma on täynnä sykettänostattavaa tekemistä, vauhtia ja elämyksiä meille seikkailunhaluisille. Joskus vaikeinta onkin päättää mitä kokeilla seuraavaksi – ja missä!

  Inspiraatiota ja apua päätöksentekoon löydät tästä artikkelista, sillä olemme koonneet yhteen viisi... Lue lisää
Contact