• helmi03

  Maailmanmatkaajan seikkailu

  Seikkailu maailman ympäri. Siis ihan koko maapallon.

  Tottahan se on, välillä maailmanympärimatka saattaa tuntua valtavan suurelta reissulta ja on vaikea käsittää, mitä kaikkea pallollemme mahtuukaan. 

  Mutta kyllä se vain niin on, että ihmiset näitä matkoja ihan OIKEASTI tekevät!

  Esimerkiksi Johanna otti ohjat käsiinsä ja teki päätöksen lähteä maailmanympärimatkalle kolmeksi kuukaudeksi. Hän on juuri palannut kotiin reissusta ja laskenut monia mantereita nähneen rinkkansa selästä. Mihin ja miten Johanna matkasi? 

  Helsinki - Lontoo - Johannesburg - Kathmandu - Hongkong - Tokio - Honolulu - New York - San Jose // Panama City - Helsinki   

  1. Etelä-Afrikka: 18 päivää

  Lontoon nopean kolmen päivän pysähdyksen jälkeen Johanna suuntasi kohti Etelä-Afrikkaa. Pelkästään jo maan huikea luonto on syy alottaa maa... Lue lisää
 • helmi02

  Porukalla road tripille Jenkkeihin?

  Ongelma: Haluaisit reissata USA:n halki legendaarisesti kaveriporukalla, mutta tyypit himmailee uraputkessa ja tyytyy ainaisiin Kanarian matkoihin. Mikä neuvoksi? 

  Meillä on sinulle vastaus!

  Lähde kansainvälisellä porukalla road tripille Jenkkeihin Yhteistyökumppanimme Yhdysvalloissa vie 18–38-vuotiaita (keski-ikä 25 v.) nuoria eri ... Lue lisää
 • helmi01

  14 budjettimatkaa Aasiassa

  Reppureissaajan budjetille sopivia seikkailumatkoja Aasiassa Eripituisia ja sisältöisiä seikkailumatkoja löytyy maailmalta runsaasti - meilläkin niitä löytyy jopa yli 1 000. Näistä noin 350 on Aasiassa, joten valikoimaa riittää kaikille. Seikkailun hyöty tulee esiin itse matkalla: koko setti on pakattu täyteen kohteita, historiaa ja hauskanpitoa! Tällaista kokonaisuu... Lue lisää
 • tammi28

  Working Holiday: Kanada

  Kanada on kiistatta yksi maailman parhaimmista laskettelukohteista ja kuuluisa taianomaisista talvikausistaan. Täydellinen lumi, eloisa yöelämä, vaihtelevat maastot – Kanada on yksinkertaisesti talvi-ihmisen paratiisi. Ja nyt se on myös Working Holiday -kohde sinulle opiskelija tai vastavalmistunut!

  Kanadan maineikkaimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuvat Whistler Blackc... Lue lisää
 • tammi20

  10 syytä miksi matkustelu pilaa elämäsi

  Matkustelu on luultavasti maailman mahtavin asia. Riemu uudesta matkasta, kihelmöinti mahassa reissusuunnitelmien äärellä ja hinku päästä kokemaan jotain uutta – tiedät varmasti, mistä puhutaan. Mikä voisikaan olla parempaa, kun lähtöpäivä on käsillä ja kaikki seikkailut vielä edessä! Miksi matkustelu siis pilaa elämäsi? Anna, kun kerromme.<... Lue lisää
 • tammi19

  Lentodiilejä maailmalle | Buukkaa 8.2. mennessä!

  Valitsimme muutamia suosikkikohteita reppureissaajien matkakohteista ja lyöttäydyimme Air Francen ja KLM:n kyytiin – lopputuloksena hyviä diilejä sinulle, jonka mieli tekee maailmalle! Näiden lentodiilien kohdelistalta löytyy mm. Kiina, Japani, Brasilia ja Yhdysvallat.

  Air Francen ja KLM lentoverkosto vie sinut oikeastaan minne tahansa maai... Lue lisää
 • tammi15

  Maailman upeimmat vaellukset

  Patikointi on paljon muutakin kun töppösen toisen eteen pistämistä - astut samalla käsinkosketeltavaan historian ja kulttuurin maailmaan!

  Maailman upeimmat vaellusreitit kulkevat läpi monen erilaisen ekosysteemin - koet jäätiköitä, vesiputouksia ja viidakoita. Muista kuitenkin, että nämä upeat vaelluskohteet eivät kuitenkaan ole mitään leppoisia sunnunta... Lue lisää
 • tammi14

  15 vinkkiä road tripille Jenkkeihin

  Mitä kannattaa ottaa huomioon road trip -reissulla Amerikassa? Olemme koonneet alle 15 tärkeintä vinkkiä.

  1. Ikävaatimukset Yhdysvalloissa useissa osavaltioissa minimi-ikä auton vuokraamiselle on 25 tai mahdollisesti lisämaksusta alhaisempi. Tämä tulee huomioida, mikäli auton haluaa varata vasta paikan päältä.

  KILROYn kautta voi auton vuokra... Lue lisää
 • tammi13

  Sambakarnevaalit Rio de Janeirossa

  Karnevaalit Rio de Janeirossa tunnetaan miten muutenkaan kuin "the greatest party on Earth". Näissä bileissä riittää räväkkyyttä, väriä, glitteriä, höyheniä ja aivan omanlaista eksoottista tunnelmaa! Rion kadut täyttyvät sambakarnebalien aikaan yli 2 miljoonasta juhlijasta ympäri maailmaa! Elämäsi bileet tässä juhlassa on taattu!

  Ensimmäinen k... Lue lisää
 • tammi13

  10 maailman syrjäisintä paikkaa

  Haluatko kokea jotain aivan uutta, suunnata kaukaisimpiin horisontteihin, matkustaa ainutlaatuiseen kohteeseen, missä hyvin harva on käynyt? Olemme koonneet alle listan matkakohteista, joihin ei kuka tahansa turisti eksy. Nämä ovat maapallomme syrjäisimpiä paikkoja, joten kohteisiin vaaditaan todellista seikkailumieltä ja reissuluonnetta!

  1. Pitcair... Lue lisää
Contact