• huhti28

  Unelmamatka Amerikkaan

  Värikkäitä kaupunkeja, letkeää rantaelämää vai extreme seikkailuja - mikä näistä kuulostaa parhaalta? Amerikan mantereella on jokaiselle jotakin, eikä se siis syyttä löydy useampaankin otteeseen reissaajien bucket-listalta.

  Amerikan manner muodostuu kolmesta suuresta ja täysin toisistaan poikkeavasta osasta: Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikasta. Osa haluaa koluta vain yhtä mannerta kerrallaan ja osa saattaa reissata koko pallonpuoliskon kerralla päästä päähän - vaihtoehtoja on loputtomasti! Alta löydät muutaman suosikkikohteemme, jotka voivat hieman auttaa päätöksenteossa.

  1. Kalifornia, USA | Aurinkoa ja surffia Ikoninen Kalifornia on yksi Yhdysvaltojen ehdottomasti kauneimmista ja suosituimmista osavaltioista. Länsirannikolla ei menosta tule puute, sillä leffoista tutut maisemat kutsuvat road tripille kansallispuistoihin ja suurkaupunkeihin. Loma... Lue lisää
 • huhti26

  UUTUUS: Opi surffaamaan Etelä-Afrikan Coffee Bayssä

  Onko haaveissasi opetella surffaamaan, mutta se on jäänyt, kun et ole oikein tiennyt, että mistä kannattaisi aloittaa? Hyviä uutisia: täydellinen spotti on löytynyt! Opi surffaamaan Etelä-Afrikan Coffee Bayssä!

  Kuvittele sinisenä kimalteleva, lämmin Intian valtameri ja miellyttävä vyötäröön ulottuva vesi, jossa... Lue lisää
 • huhti25

  Turun Working Holiday -info

  Oletko kiinnostunut, lähdössä tai suunnitteletko Working Holidayta Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? Well then my friend, otapa tiistaina 17.5. suunnaksi Turun toimistomme ja lähde mukaan Oseanian speed-datingiin! 

  Working Holiday -info Turussa ti 17.5. 17. toukokuuta Working Holiday -infossa jutellaan esimerkiksi viisumin hankinnasta, Australias... Lue lisää
 • huhti25

  Katan kanssa Sri Lankaan ja Malediiveille

  Aasian perinteisten reppureissukohteiden ja surffimekkojen rinnalle on noussut eksoottinen Sri Lanka upeiden biitsien ja kauniin luonnon ansiosta. KILROYn Kata lähtee testaamaan tämän mielenkiintoisen kohteen seikkailuja, jonka jälkeen matka jatkuu maailman kauneimmaksi tituleerattuun Malediivien saarivaltioon. Hyppää mukaan seuraamaan ... Lue lisää
 • huhti20

  UUTUUS: Fitness Boot Camp Thaimaassa

  Haussa astetta aktiivisempi loma? Ja ehkäpä rantakunto vielä samalle vuodelle? Mitäpä, jos olisi mahdollista yhdistää nämä kaksi eksoottisessa ympäristössä?

  Search no more - nyt se on mahdollista! Paljon toivottu Fitness Boot Camp on vihdoin täällä, ja missä muuallakaan kuin aurinkoisessa Phuketissa. Jatka aktiivista elämäntyyliäsi upeassa ... Lue lisää
 • huhti18

  Koe Lähi-idän mystiikka - tee nyt stopover Dubaissa

  Parempi överit kuin vajarit. Dubain päräyttävimmät nähtävyydet ja elämykset ovat nyt käsilläsi helpommin kuin koskaan! Otimme valikoimaamme huippukätevät stopover-paketit Arabiemiraateissa.

  Tee 2-5 päivän stopover Arabiemiraateissa matkallasi kaukomaille ja pääset kokemaan miltä tuntuu kruisailla Jeepillä pitkin hi... Lue lisää
 • huhti15

  Kaksi yhden hinnalla Kroatian purjehdukselle

  Kroatian kaunis saaristo, tunnelmallinen purjevene, hyvää seuraa ja loma – voiko muuta vielä toivoa?

  Tässäpä täydellinen matka sinulle, joka haluat sekä löhöilyä ja rentoutumista että iltaelämää ja seikkailuja. Lähde purjehtimaan Kroatian uskomattoman kauniiseen saaristoon ja nauti lämpimästä kesätuulesta kasvoillasi!

  Kroatian You... Lue lisää
 • huhti12

  Tarjan kanssa vapaaehtoistöihin ja sukeltamaan Filippiineille


  Mitä olisi unelmanikkarin työ ilman reissuja ja aktiviteetteja? KILROYn Tarja lähtee tutustumaan Filippiinien vedenalaiseen elämään ja vaihtaa siistit sisätyöt hetkeksi raksahommiin vapaaehtoisprojektien merkeissä. Tervetuloa seuraamaan Tarjan takuulla huikeaa matkaa! 

  Tarja, mistä re... Lue lisää
 • huhti11

  Unohtumaton matka Thaimaahan

  "Naama näkkärille"-sanonta ei päde täällä, sillä Thaimaassa hymyillään aina. Passeli hymy kuvaa iloa, noloutta, kiukkua ja kiitollisuutta - noin niin kuin alkuun. Hymy huulilla on ilo lähteä reissuun Thaimaahan (ja oikeastaan kaikkialle muuallekin)!

  Erilainen Thaimaa - lähde vapaaehtoistöihin! Tyypillinen reppureissu Thaimaahan pitää sisällään rantoja, t... Lue lisää
 • huhti05

  Matkapakulla maailmalle – alehinnoin reissuun!

  By Ulla
  Ikkunat auki, kädet ilmaan, musiikki täysille – say freedom! Heitä aikataulut ja kalenterit suorittajien pöydälle ja lähde reissaamaan campervanilla maailmalle. Laitoimme matkapakut alennukseen, jotta mikään ei pidättelisi sinua kokemasta täydellistä vapauden tunnetta. Maailma on sun!

  Uusi-Seelanti, Australia ja Jenkit ova... Lue lisää
Contact