• syys01

  Villen kokemus Streetwise Soccer -vapaaehtoistyöprojektista

  "Kokemuksena reissu oli yksi elämäni hienoimmista, ellei hienoin."

  KILROYn kautta Etelä-Afrikkaan kahdeksi viikoksi vapaaehtoistöihin lähtenyt Ville kirjoitti kokemuksestaan lyhyen tarinan. Katso ihanat kuvat ja hyppää Villen matkassa Kapkaupunkiin! 

  Streetwise Soccer -vapaaehtoistyöprojekti Etelä-Afrikassa "For the love of the game and inspiring youth at risk" - tässä lyhkäisyydessään Kapkaupungissa toimivan vapaaehtoistyöprojektin idea. Vähäosaisia nuoria ohjataan rakastetun urheilulajin siivillä löytämään yhteistä säveltä niin toistensa kuin ympäröivän maailmankin kanssa.

  Ville vietti projektin parissa (mielestään aivan liian nopeasti menneet) kaksi viikkoa, jonka aikana hän pääsi muun muassa mentoroimaan innokkaita lapsia ja järjestämään liikuntatunteja, jotka muuten olisivat lapsilta jääne... Lue lisää
 • elo29

  Virgin Atlantic

  Haluatko ainutlaatuisen matkustuskokemuksen? Haluatko lentomatkaltasi enemmän kuin siirtymistä paikasta toiseen? Silloin Virgin Atlantic on sinun valintasi!

  Ei mitään tavallista lentomatkustusta! Virgin Airlinesin lentokoneiden sisätilojen innovaatiot, monet ykkössijat erilaisissa lentoalan ranking-listauksissa ja palkittu viihdejärjestelmä takaavat sinulle parhaan mahdollisen len... Lue lisää
 • elo29

  6 upeaa kohdetta vesillä - Seilaa sydämesi kyllyydestä!

  Olitpa sitten kokenut seilori tai vasta-alakaja kannen luuttuaja maailman merillä löytyy reittejä seilattavaksi ja KILROYlla seikkailumatkoja, joilla taittaa niin lyhyitä kuin pidempiäkin merimatkoja. 

  Veden päällisiä seikkailuja löytyy monesta kategoriasta ja mantereelta: on purjehdusta Euroopassa, vene... Lue lisää
 • elo19

  Save the date - Opiskelijan syksy

  HOI OPISKELIJA! Syksy painaa päälle ja niin painaa koulukin - mistä siis tietää mitä pitäisi tehdä ja milloinkin?

  Do not worry my friend, me täällä KILROYlla ajattelimme auttaa tuskassa ja koota ne must-jutut yhteen kalenteriin. Alta löytyvästä kuvasta löydät vinkkejä syksyn järjestämiseen ja ehdotelmia, milloin asiat kuten muuttoilmoitus, pyörähuolto ja hiihto... Lue lisää
 • elo15

  Millä mitata matkakuume?

  Jos kärsit seuraavista oireista, hakeudu välittömästi hoitoon. Mitä kauemmaksi, sen parempi. Parhaan avun oireiluusi saat hyvässä seurassa, joten varmista, että sinulla on matkaseura valittuna.

  KILROY-diagnostiikka: Kärsit matkakuumeesta, kun...


  ...olet suunnitellut seuraavan reissun, vaikket ole vielä edes palannut edelliseltä.  ...osaat pakata r... Lue lisää
 • elo11

  KILROY & Frank kampuskiertueella

  KILROY kiertää korkeakouluja yhdessä Frankin kanssa elo–syyskuussa. Tule moikkaamaan ja osallistu samalla syksyn Instagram-kilpailuun!

  Mitä, missä, häh? KILROY hyppää ensimmäistä kertaa elämässään Frankin koulubussin matkaan ja suuntaa kohti korkeakouluja ja uusia opiskelijoita. Unelmanikkarit ovat mukana 13 tapahtumassa, joissa reissauksen asia... Lue lisää
 • elo08

  Opi kieltä maailmalla - Kielikurssit tulevat!

  Kielitaito on kätevä maailmalla reissatessa. Sen avulla selviää vaikeista tilanteista, tutustuu uusiin ihmisiin ja tietään ravintolassa, mitä suuhunsa laittaa. Toki, selvä juttu. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että kielitaidon voi myös hankkia maailmalla reissatessa?

  Ota askel lähemmäksi paikallisen kulttuurin ymmärtämistä ja opiskele kieliä ... Lue lisää
 • elo03

  Reppureissaaja - Ready, set, go

  Mitä pakata mukaan? Mitä jättää kotiin? Mistä kaikesta pitää ottaa selvää etukäteen? Passilla, lipuilla ja rahalla selviää jo monesta kommelluksesta, mutta mitä muuta olisi hyvä reissulla olla mukana?

  Itsestään selvän passin ja mahdollisten viisumien lisäksi reissuun lähtijän muistilistalla on miljoona asiaa ennen lähtöä. Lista voi tuntua aluksia hämmen... Lue lisää
 • elo01

  Reissulla olut kädessä ja kukkaro hallussa

  Kuvittele, että sinulla on kaksi intohimoa: säästäminen ja oluen juonti. Miten ihmeessä voisit siis parhaiten sovittaa nämä kaksi asiaa yhteen? Alta löytyvä infografiikka kertoo esimerkillisesti, missä saat halpaa olutta ja missä taas nestemäisen onnen litkiminen voi ajaa sinut vararikkoon.

  Matkustitpa sitten Keski- tai Itä-Eur... Lue lisää
 • heinä30

  Seikkailujen Top 10

  Oletko valmis seikkailuun? Inspiroidu KILROYn suosituimmista seikkailumatkoista.

  Matkalla maailmalla tai maailmanympäri eteen saattaa tulla monenmoista päätettävää: minne suunnata seuraavaksi, missä yöpyä ja miten ihmeessä sinne päästään. Meillä, kuten teilläkin, on omat suosikkimme - keräsimmekin alle listan reissuista majoituksineen, jotka ovat asiakkaidemme mielest... Lue lisää
Contact