Tarja

Tikal, temppelin huipulla Guatemalassa
F  

Nimi
Tarja

Titteli
Travel Advisor

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 680 78 200

Email >>

Aiemmin Tarja reissasi puhtaasti tien päällä olemisen ilosta, mutta tätä nykyä matkakohteet valikoituvat tarkemmin. Suurin vaikuttava tekijä reissukohteen valintaan on sieltä löytyvä huumaava luonto, mitä löytyykin Tarjan suosikkikohteista, Etelä- ja Väli-Amerikasta.

Missä reissasit viimeksi?

New Yorkissa.

Mieleenpainuvin matkamuistosi?

Jos tässä tarkoitetaan konkreettista esinettä, niin se on Guatemalasta ostettu riippumatto, joka on edelleen käytössä joka päivä, joka kesä.

Minne suuntaat seuraavaksi?

Toivottavasti jonnekin Väli-Amerikkaan tai vaikkapa Meksikoon. Mutta ihan ensimmäiseksi menen Lappiin, niin kuin joka vuosi on tapana.

Mitkä ovat parhaat reissumuistosi?

Kajakkireissu Belizessä autioille saarille telttailemaan. Turkoosi meri heti teltan ulkopuolella, mahtavat snorklauskokemukset ja uskomattoman hyvää kalaa sapuskaksi.

Bolivian Salar de Uyuni -suolaavikon ylitys sadekaudella; silmänkantamattomiin kimaltelevaa suolaa, kuin kävelisi pilven päällä.

Chilen Torres del Painen kansallispuistossa tehty viiden päivän vaellus, upeita vuoria ja ryskyviä jäätiköistä eikä todellakaan ruuhkaa.

Santiago de Chilen salsaklubit.

Kokonaisvaltainen Kuuba.

Mikä saa sinut lähtemään reissuun?

Aiemmin reissasin ihan vaan reissaamisen ilosta, pelkästään matkan päällä oleminen oli kutkuttavaa. Nykyään reissaan enemmän kohteen takia, joka useimmiten valikoituu upean luonnon perusteella. Tykkään erityisesti bongailla vesiputouksia. Ja jos siellä vielä puhutaan espanjaa, on helmeilevä kieli vain plussaa.

Paras kohde (toistaiseksi)?

Mahdoton vastata! Mieluiten reissaan kuitenkin Etelä- ja Väli-Amerikassa.

Minkälainen matkaaja olet? Yksin vai porukalla? Minkälainen on mahdollisimman hyvä reissukaveri?

Ajelehtija; reissulla pitää olla vapaata aikaa tehdä mitä mieleen juolahtaa. En myöskään jaksa olla kovin pitkään yhdessä paikassa. Yksin tai porukalla, molemmat toimivat, mutta mieluummin pienellä porukalla kuin isolla.

Matkanteossa on parasta?

Ihan kaikki paitsi lentäminen ja majoituksen etsiminen paikan päällä.

Unelmamatkasi?

Venezuela, Kolumbia, Ecuador - kolmen kuukauden tai vaikka puolen vuoden kiertomatka, osan reissusta voisi tehdä vapaaehtoistöitäkin.

Kysy lisää ja varaa matkasi Tarjalta
Ota yhteyttä
Suosikki
Contact