Minna

Alas pääsee aina - Benjihyppy Victorian putouksilla
F  

Nimi
Minna

Titteli
Travel Advisor

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 680 78 200

Email >>

Minna nikkaroi päivätöikseen unelmia KILROYn Helsingin toimistolla Key Accounts -yksikössä.

Millaisia asioita etsit ja toivot reissuiltasi?

Reissuni koostuvat yleensä paikalliseen kulttuuriin tutustumisesta, matkakohteen eri alueiden tutkimisesta ja chillailusta, kaikkea näitä sopivissa määrin. Pyrin majoittumaan yleensä mahdollisimman kauas pois turistikeskittymistä ja haluan päästä mahdollisimman lähelle paikallista elämää. Viime reissuillani olen kokeillut erilaisia vesiaktiviteetteja kuten melontaa ja syvänmerenkalastusta. Koen, että matkoillani minusta on tullut paljon avarakatseisempi. Olen huomannut, että maailmassa on muutakin kuin tämä pieni koti-Suomi.

Missä kaikkialla olet käynyt?

Olen reissannut enimmäkseen Afrikassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Oseaniassa. Olen kävellyt leijonien joukossa Afrikan savannilla, kiivennyt Kilimanjarolle, tanssinut hulaa Oahun saarella sekä tehnyt benji-hypyn mailman toiseksi korkeimmalta sillalta Zambezi-joella Victorian putouksilla. Näiden lisäksi olen reissannut Australiaa ristiin rastiin. Eräällä reissulla olin Singaporessa ja Malesiassa, missä nautin paikallisesta ruoasta, lämpimästä auringosta ja upeista maisemista.

Ennen Key Accounts -roolia olit yksi vapaaehtoistöiden asiantuntijoistamme. Mikä juuri siinä matkamuodossa viehätti?

Vapaaehtoistöissä pääsee toteuttamaan matkailua eri muodossa ja vapaaehtoistöistä lähdettyäsi tiedät, että olet antanut pienen palan apua paikalliselle yhteisölle. Vapaaehtoistöissä pääsee paljon lähemmäs paikallista kulttuuria, kuin normaaleilla reissuilla. Se on upeaa ja mieltä avartavaa ja ne reissut jäävät varmasti mieleen loppuelämäksi.

Mihin projektiin lähtisit mieluiten?

Eri vapaaehtoistöiden välillä on vaikea valita, sillä kaikki projektit ovat tehtäviltään ja kulttuuriltaan erityisiä. Olisin tältä istumalta valmis lähtemään mihin projektiin vain, sillä apua kaivataan kaikkialla ja projektikohteet ovat mielenkiintoisia. Tällä hetkellä minua kiinnostavat Palawanin saarella Filippiineillä olevat projektit. Siellä voi osallistua projekteihin lastentarhassa, koulussa tai toimia avustajana paikallisen kylän terveydenhuollossa.

Kysymyksiä Minnalle?
Ota yhteyttä

 

Suosikki
Contact