Minna

Alas pääsee aina - Benjihyppy Viktorian putouksilla
F  

Nimi
Minna

Titteli
Travel Advisor

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 680 78 200

Email >>

Minna työskentelee Travel Advisorina KILROYn Helsingin toimistolla. Reissaajana hän on kokenut maailmanmatkaaja ja erikoisosaamista löytyy varsinkin Oseaniasta - Australiasta ja Uudesta-Seelannista.

Mitä kaikkea olet Minna ehtinyt tehdä?

Olen kävellyt leijonien joukossa Afrikan savannilla, kiivennyt Kilimanjarolle, tanssinut hulaa Oahun saarella sekä tehnyt benji-hypyn mailman toiseksi korkeimmalta sillalta Zambezi-joella Victorian putouksilla. Olen myös reissannut Australiaa ristiin rastiin.

Jos mietit reissua Australiaan tai Uuteen-Seelantiin tai kun et osaa päättää minkä Afrikan safarireissuista valitsisit, tule juttelemaan kanssani!

Miten reissailu on vaikuttanut sinuun?

Minusta on tullut paljon avarakatseisempi. Olen huomannut, että maailmassa on muutakin kuin tämä pieni koti-Suomi. Olen tehnyt monta reissua yksin, joten olen päässyt toteuttamaan unelmiani - ja löytänyt samalla itseni. Minusta tuntuu, että olen ehkä kasvanut ihmisenäkin.

Kerro jostain mieleenpainuvasta reissustasi

Huhtikuussa 2014 olin reissussa Singaporessa ja Malesiassa. Tämä oli ensimmäinen kerta Malesiassa ja tykästyin kovasti Kuala Lumpuriin! Kun pääkaupungin isoimmat nähtävyydet oli koluttu läpi lähdin rentoutumaan Langkawin saarella. Langkawista sai heti sellaisen vaikutelman, että kyseessä kiireetön saari jossa on paljon mukavia ihmisiä. Majoitus, jonka olin varannut, sijaitsi keskellä paikallisasutusta. Tämä onkin ehdottomasti parasta kun lähtee reissuun, nimittäin hakeutua keskelle paikallisia turistirysien sijaan. Reissun aikana söin paljon makoisaa Malesialaista ruokaa, nautin auringosta ja yhtenä päivänä vuokrasin skootterin jotta pääsit tutustumaan saareen lähemmin. Langkawilla on ihania vesiputouksia, kaunis luonto ja kuuma aurinko. 

Minne suuntaat seuraavaksi?

Seuraavalla reissullani haluaisin käydä Yhdysvalloissa San Franciscossa. Kaupunkikierrokset kuten Golden Gate bridge, paikallisella raitiovaunulla ajelu ja kierros Alcatrazin vankilassa kiinnostavat.

Toivelistalla on myös reissu Väli- ja Etelä-Amerikkaan. Costa Rica, Panama, Honduras ja Chile kiinnostavat. Lisäksi suurena toiveenani olisi päästä tekemään saarihyppelyä Tyynen valtameren saarille, joiden kulttuurit kiinnostavat minua. Suurena intohimonani on päästä tanssimaan polynesialaisia tansseja paikallisten ihmisten kanssa.

Kysymyksiä Minnalle?
Ota yhteyttä

 

Suosikki
Contact