Selaa kaikkia seikkailuja

Working holiday Uudessa-Seelannissa

  • Suurella todennäköisyydellä törmäät lampaisiin Uuden-Seelannin Working Holiday -reissullasi
    Suurella todennäköisyydellä törmäät lampaisiin Uuden-Seelannin Working Holiday -reissullasi
  • Älä unohda nauttia maisemista työnteon ohella - vaikka sitten lampaiden kanssa!
    Älä unohda nauttia maisemista työnteon ohella - vaikka sitten lampaiden kanssa!
  • Uuden-Seelannin Working Holiday voi hyvinkin viedä sinut viiniviljelmille
    Uuden-Seelannin Working Holiday voi hyvinkin viedä sinut viiniviljelmille
  • ...ja hedelmätarhoille
    ...ja hedelmätarhoille
  • Muista kuitenkin tasapaino työn ja loman välillä...
    Muista kuitenkin tasapaino työn ja loman välillä...
  • Working...
    Working...
  • ...Holiday...
    ...Holiday...
  • ...Holiday...
    ...Holiday...
  • & Holiday...
    & Holiday...
  • & Holiday...
    & Holiday...
  • & Holiday :)
    & Holiday :)

Uuden-Seelannin parasta tarjontaa on sen luonto, retkeilymahdollisuudet ja extreme-urheilu. Benjihypyt, koskenlasku, melontaretket, laskettelu ja jäätikkövaellukset sopivat hyvin vastapainoksi työn teolle: Uusi-Seelanti on täydellinen paketti Working Holiday -seikkailuja! Lue alta lisää ja aloita elämäsi seikkailu!

Uusi-Seelanti on kaukana, joten kun kerran lähdet sinne asti, niin miksipä et viipyisi paikan päällä hieman pidempään! Lue, mitä ja miten kauan Working Holiday -viisumilla voi tehdä, miten viisumia haetaan ja kuinka pääset alkuun Uudessa-Seelannissa. Inspiroidu ja aloita oma työn ja huvin sekoituksesi pallon toisella laidalla! 

Working Holiday -säännöt Uudessa-Seelannissa

WH-viisumilla voit oleskella Uudessa-Seelannissa 12 kuukautta. Jos olet sen 12 kuukauden aikana ollut töissä kolme perättäistä kuukautta maataloussektorilla - eli ollut poimimassa hedelmiä tai keritsemässä lampaita tai jotain muuta vastaavaa - voit hakea kolmen kuukauden pidennystä viisumiisi. Voit siis viettää enintään 15 kuukautta Uudessa-Seelannissa matkustellen ja töitä tehden.

Voit myös opiskellla Working Holiday -viisumin turvin. Voit suorittaa yhden tai useampia kursseja, jotka kestävät enintään kuusi kuukautta. Kurkkaa lisäinfoa opiskelusta Uudessa-Seelannissa.

Working Holiday -viisumin vaatimukset

Tarkat vaatimukset löytyvät Uuden-Seelannin maahanmuuttoviraston sivuilta. Vaatimuksiin kuuluu, että sinulla tulee olla

  • passi, joka on voimassa kolme kuukautta Uudesta-Seelannista poistumisen jälkeen
  • paluulippu tai tarpeeksi rahaa sellaisen ostamiseen
  • vähintään 4 200 Uuden-Seelannin dollaria asumiskustannuksiin ja elämiseen.

Varallisuusraja on 4 200 NZ$ vuodeksi tai 350 NZ$ jokaista maassaolokuukautta kohden. Voit osoittaa varallisuutesi maahanmuuttoviranomaisille viimeisimmästä tiliotteestasi.

Työ Uudessa-Seelannissa Working Holiday -viisumilla

Pysyvän työpaikan saaminen WH-viisumin alla ei ole mahdollista, ellet vaihda viisumiasi puhtaaksi työviisumiksi matkan aikana. Lue lisää työpaikkojen hausta Uudessa-Seelannissa.


KILROYn Working Holiday -starttipaketti Uuteen-Seelantiin

Uuteen-Seelantiin mielivät hakevat Working holiday -viisumin itse, mutta kaikissa muissa asioissa voit kääntyä meidän puoleemme. Autamme ja neuvomme kaikin tavoin, jotta reissustasi tulee paras mahdollinen! 

Lennot on varsin keskeinen osa Working Holiday -reissuasi Uudessa-Seelannissa, joten siitä on hyvä aloittaa. Hoida sen jälkeen itsellesi starttipaketti, jonka avulla saat sopivan pehmeän laskun elämääsi Uudessa-Seelannissa:

Working Holiday, Uusi-Seelanti
Lue lisää starttipaketista
Contact