Working Holiday Australiassa

Töihin ja reissuun Australiaan
Australia on aina ollut suosittu reppureissauskohde. Sinne matkustetaan yleensä pidemmäksi aikaa ja mikä olisikaan parempi tapa, kuin yhdistää lomailu ja työnteko? Working Holiday -viisumin turvin matkustaminen on lyömätön tapa viettää välivuotta työskennellen, matkaillen ja tutustuen todelliseen Australiaan.

Haluatko lähteä reissaamaan Australiaan yli kolmeksi kuukaudeksi ja suunnittelit tekeväsi töitä samalla? Salasanasi on Working Holiday -viisumi. Tällä viisumilla kaikki 18 - 30 vuotiaat pääsevät jopa vuodeksi  seikkailemaan, asumaan ja tekemään töitä Australiaan.

Australiassa voit työskennellä saman työnantajan palveluksessa korkeintaan kuusi kuukautta esim. asiakaspalvelutehtävissä ravintoloissa, kaupoissa tai baareissa tai työskennellä maatiloilla tai hedelmäfarmeilla tai tehdä vapaaehtoistyötä. Erityisesti osaavista rakennusalan ammattilaisista, hoitohenkilökunnasta ja IT-alan osaajista on pulaa.

Working Holiday -viisumilla voit myös opiskella Australiassa. Yliopisto-opintoja voi suorittaa korkeintaan neljä kuukauden ajan. Tähän menee suurin osa yliopistojen vaihto-ohjelmista sekä Graduate Certificate- ohjelmia. 

Paljonko saan palkkaa Ausseissa Working Holiday -viisumilla työskenteltäessä?

Minimipalkka: Sama kuin paikallisillakin. Minimipalkka riippuu osavaltiosta, mutta yleisesti 16 AUD/tunti (13 EUR/tunti).
Keskiverto: palkkaa maksetaan n. 18 AUD/tunti.
Onnekkaille ja taitaville maksavat jopa 20 AUD/tunti.

Verot maksetaan normaalisti paikan päällä, mutta suurimman osan niistä voi hakea jälkikäteen takaisin.

Hedelmien, marjojen ja vihannesten viljely sekä poiminta Australiassa

Haluatko helpon työn Down Underiin? Suosituin työ reppureissaajien keskuudessa: hedelmien, marjojen ja vihannesten poiminta - siinä riittää töitä yllin kyllin. Monilla farmeilla hommia paiskotaan asumista, ruokaa ja pientä palkkaa vastaan. Porukka on usein kansainvälistä ja hyvinkin sekalaista. Yhteisillä illallisilla kuuletkin parhaat vinkit eri puolilla maata sijaitsevista työpaikoista - tai muuten vaan mahtavista mestoista. Ansaitse rahaa ja liiku paikasta toiseen kätevästi.

Milloin ja missä pääsen poimimaan hedelmiä ja vihanneksia Australiassa?

KILROYn Working Holiday -viisumipaketti Australiaan alk. 675 euroa

KILROYn kautta voit varata kaiken mitä tarvitset Working Holiday -matkallesi: viisumin, lennot, bussipassin, starttipaketin ja paljon muuta. 

KILROYn Working Holiday -viisumipaketti
Lue lisää
Contact