Vapaaehtoistyö ulkomailla


Vapaaehtoistyö ulkomailla on upea tapa tutustua paikallisten elämään, avartaa omaa maailmankatsomusta ja tehdä jotakin merkityksellistä. Apua tarvitsevien auttaminen on palkitsevaa myös vapaaehtoiselle itselleen, eikä kukaan vapaaehtoistöihin ulkomaille lähtenyt ole katunut päätöstään.

Uskalla heittäytyä ja haastaa itsesi. Muutama sinun kaltainen lisää, ja maailma on jo paremmalla tolalla. Vapaaehtoistyö ulkomailla on pieniä tekoja. Mutta pienistä teoista muodostuu jotakin suurta, jotakin kaunista – ja siinä kauniissa maailmassa on upea reissata ja kokea, mitä elämällä on tarjota!

Katso miltä vapaaehtoistyö ulkomailla voi näyttää ja kuvittele sitten itsesi mukaan touhuamaan!

Vapaaehtoiseksi maailmalle – Muuta maailmaa yksi hyvä teko kerrallaan 

Vapaaehtoistöitä on monenlaisia. Kun löydät itsellesi sopivan auttamisen muodon, kaikki hyötyvät panoksestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Nautit myös itse vapaaehtoistöistä, kun tunnet olevasi oikeassa paikassa. 


Lue kysyityimmät kysymykset vapaaehtoistöistä ulkomailla, selaa vapaaehtoistöitä kategorioittain vasemmalta valikosta tai ota yhteyttä ja kysy lisää projekteistaAutamme mielellämme sinulle sopivan projektin löytämisessä!

Haku

Vapaaehtoistyö ulkomailla

Vapaaehtoistyöt on muuten helppo yhdistää myös esimerkiksi maailmanympärimatkaan.

Etkö löytänyt etsimääsi projektia tai kohdetta? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää vapaaehtoistöistä ulkomailla?

Kysy vapaaehtoistöistä ulkomailla
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Contact