Seikkailumatkat

Me KILROYlaiset arvostamme omatoimisuutta ja olemme kaikki reissanneet muiden neuvoista välittämättä. Niiden reissujen aikana olemme oppineet – usein kantapään kautta – että neuvoja kannattaa joskus kuunnella.

Sen enempää saarnaamatta esitämmekin pienen listan siitä miksi seikkailumatkamme ovat niin pirun hyviä.

  • Indiana Jones, Marco Polo, Columbus ja Nathan Drake eivät koskaan seikkailleet täysin yksin, vaan kaverien seurassa.
  • Kaikki matkat toteutetaan pienissä kansainvälisissä ryhmissä.
  • Kukaan ei voi tietää kaikesta kaikkea (ei edes Wikipedia) mutta aktiivimatkojen paikalliset oppaat voivat tietää paljon siitä omasta kohteestaan. Oppaat ovat paikallisia tai vuosia kohteessa asuneita. Yksinään löytää paljon hienoja asioita, alueen tuntevan oppaan kanssa monin verroin enemmän ja parempia.
  • Miksi tingata tuntikausia Kilimanjaron juurella, kun voi stressiä vähentävällä tavalla hankkia reissun valmiiksi jo ennen lähtöä? Ajoittain jopa halvemmalla, turistilisä kun on monessa kohteessa yleinen käytäntö.
  • Reissun hommaaminen etukäteen vähentää stressiä.  Ei tarvitse etsiskellä hotellia yön pimeinä tunteina eikä miettiä tuleeko safarin järjestäjä paikan päälle. Kaikki hoituu helposti ja stressivapaasti. Ei ihmekään, että reissuihin on niin helppo tykästyä.
  • Eettisyys painaa vaakakupissa paljon. Reissuihin käytettävät rahat jäävät takuuvarmasti paikallisille operoijille, eivät suurille kansainvälisille konglomeraateille. Esimerkiksi G Adventures, yksi KILROYn kumppaneista, tekee yhteistyötä Planeterran kanssa kehittääkseen ja tukeakseen pieniä paikallisia yhteisöjä matkakohteissa.
  • Kaikissa G Adventuresin järjestämissä seikkailumatkoissa on 100 % toteutumistakuu.

Kaikenkattavat aktiivimatkat

Mitä seikkailumatkoilla voi sitten tehdä? Melkeinpä mitä vaan viidakoista vuorille, veden alla ja aalloilla. Vaellusreissut Kilimanjarolle ja Machu Picchuun ovat suosittuja vuodesta toiseen. Reissuilla voi opetella sukeltamaan tai surffaamaan. Kielikursseista on hyötyä tulevaisuudessa töitä hakiessa. Rekkareissuilla pääsee keskelle Afrikan syvintä viidakkoa ja safarilla ikuistettua Afrikan majesteettiset suureläimet. Seikkailumatkoja on tuhansia ja sellaisilla tavoittaa lähes maailman joka kolkan – myös ne, jonne muut matkanjärjestäjät eivät edes tee reissuja niiden hankaluuden vuoksi.

Suurin kysymys onkin siis, miksi et lähtisi seikkailun täyteiselle reissulle…

 

Haku

Etkö löytänyt etsimääsi seikkailumatkaa tai kohdetta? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää?

Matkamyyjämme auttavat
Ota yhteyttä
Contact