Safari


Paras safarimesta on Afrikassa
, joka on suurilta osin savannin peitossa. Afrikassa villieläimiä voi nähdä monessa maassa ja monenlaisella safariseikkailulla. Sana safari tulee itse asiassa swahilin kielestä, jossa se tarkoittaa pitkää matkaa. KILROYlta löytyy niin pitkiä kuin lyhyitäkin safareita Afrikan lisäksi myös Aasiasta

 

Safarille, safarille, mutta minne?

Kiehtovia reissuvaihtoehtoja on paljon, joten älä huoli valintaa tehdessäsi: kun valitset hyvän, hyvän ja hyvän vaihtoehdon väliltä, voit päätyä ainoastaan hyvään ratkaisuun!

KILROYn kautta voit varata safariseikkailun Afrikassa BotswanaanEtelä-Afrikkaan, KeniaanMadagaskarilleNamibiaanTansaaniaan, Ugandaan ja Zimbabween sekä Aasiassa Intiaan ja Nepaliin.

Selaa vaihtoehtoja ja inspiroidu kuvista!

Per sivu
Per sivu

Safari - Avara luonto silmiesi edessä!

Gorillasafari Ugandassa - KILROYn ssafarit AfrikassaHarvinaisia vuorigorilloja voi nähdä vielä muutamassa paikassa, mm. Ugandan gorillasafareilla.  

Safari Keniassa - Masai Mara - KILROYn safarit AfrikassaNäe leijonat omassa elementissään, aidossa ympäristössä.

Safari Tansaniassa - Serengeti - KILROYn safarit Afrikassa
Majesteettinen elefantti. Elefantit ovat komea näky niin yksilöinä kuin laumoina.

Safari Etelä-Afrikassa - KILROYn safarit Afrikassa Villieläimiä yhdessä ja erikseen. Näe kuinka eläimet oikeasti käyttäytyvät toistensa seurassa. 

Tiikerisafari Intiassa - KILROYn safarit Aasiassa
Intia ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen safareista puhuttaessa, mutta Intian tiikerisafarit puhuttavat varmasti vielä pitkään kokemuksen jälkeenkin!

Safari Botswanassa - KILROYn safarit AfrikassaOlitpa safarilla sitten Afrikassa tai Aasiassa näet varmasti unohtumattomia näkyjä ja nappaat ainakin muutaman mielenkiintoisen valokuvan muistoja kuvittamaan!

Safari Tansaniassa - KILROYn safarit Afrikassa
Safarilla Afrikassa voit hyvällä tuurilla nähdä kaikki "big five"-eläimet: elefantin, sarvikuonon, puhvelin, leijonan ja leopardin.

Safari Etelä-Afrikassa - KILROYn safarit Afrikassa
Safareilla koet varmasti monta vaikuttavaa hetkeä.

 

Etkö löytänyt etsimääsi safaria tai kohdetta? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Moniin seikkailumatkoihimme sisältyy myös safareita, joten ota ihmeessä yhteyttä: chattaa, soita tai lähetä sähköpostia, niin saat kaipaamiasi vastauksia! Tai katso kalentarista hyvä hetki ja tule käymään ajan kanssa.

Haluatko lähteä safarille?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Contact