Surffaus ja surffikurssit


Surffaus
ei ole vain urheilua - se oma kulttuuri ja mielentila. Surffaus on elämäntapa. Tervetuloa nauttimaan mitä parhaimmista surffispoteista ympäri maailman! 

KILROY tarjoaa surffikursseja ympäri maailman ja löydät varmasti omasi olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut surffari. Surffaukseen, ja luonnollisesti myös surffikoulujen tarjontaan, kuuluu olennaisesti myös letkeä hengailu, juhlat biitsillä ja kaiken kaikkiaan hyvä meininki.

Surffaus maailmalla

Surffausta voi harrastaa melkein kaikkialla, jossa aallot kohtaavat kohisten rannan. Hyviä surffipaikkoja löytyy ympäri maailmaa! 

KILROYn surffikundit auttavat aaltojen löytämisessä

KILROYn Helsingin toimistolla istuvat Joonas ja Sami, jotka ovat molemmat intohimoisia surffaajia. Kysy sälleiltä lisää oman surffimatkasi järjestämisestä! 

Sääennusteet surffareille

Stormrider Surf Guide päivittää säätietoja eri surffikohteista. Erinomaisen hyödyllinen väline matkoja suunnitellessa.

Katso sivun alta upeita kuvia maailman surffikohteista

Per sivu
Per sivu

 

Surffaus ja surffiaallot - loistokriteerejä reissukohteen valintaan

Surffaus Balilla - KILROYn surffikurssit BalillaNämä aallot löytyvät Indonesiasta. Balin surffikurssilla opit surffaamaan ja nautit hyvästä seurasta ja upeista maisemista.

Surffaus Australiassa - KILROYn surffikurssit Australiassa Surffaus Australian aalloilla on must. Australiassa on paljon surffikursseja valittavana, joten sen kuin selaat vaihtoehtoja ja 

Surffaus Sri Lankalla - KILROYn surffikurssit Sri LankallaSri Lankan matkalla kannattaa pysähtyä pariksi viikoksi biitsille ja käyttää aika surffikoulussa. Sri Lankan rannoilla riittää upeita näkyjä aamusta iltaan.

Surffaus Australiassa - KILROYn surffikurssit
Surffikoulussa tutustut myös muihin tuleviin surffitaitureihin ja saat varmasti matkaseuraa tuleville reissuillesi. Surffikoulut tarjoavat myös erilaisia päiväretkijä, joilla lepuuttaa surffilihaksia ja tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, luontoon ja elämänmenoon. 

Surffaus Uudessa-Seelannissa - KILROYn surffikurssit Uudessa-Seelannissa
Surffaus näyttää helpommalta kuin on, mutta kun nouset laudalle onnistuneesti, silloin kelpaa tuulettaa! Surffikurssin lomassa hyvä myös makoilla rannalla ja rentoutua, sillä surffaus todella tuntuu kropassa!

Surffaus Costa Ricassa - KILROYn surffikurssit Costa Ricassa
Costa Rica on upea surffikohde! Ja KILROYn surffikoulun puitteet ovat mitä parhaimmat.

Surffaus Marokossa - KILROYn surffikurssit Marokossa
Surffaus Marokossa on mahtava kokemus niin aalloilla, rannalla kuin aftersurffisakin! 

Surffaus Portugalissa - KILROYn surffikurssit Portugalissa
Euroopastakin löytyy aaltoja! Surffaus on suosittua Portugalissa, eikä turhaan. Portugalista löytyy sopivia aaltoja niin aloittelijoille kuin kokeneillekin surffareille. ..

 

Etkö löytänyt etsimääsi surffikurssia tai surffauskohdetta? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Kaipaatko vinkkejä, minne mennä ja milloin lähteä matkaan? Klikkaa alta, valitse itsellesi sopiva ajankohta ja tule sitten käymään tai kysy kysymyksesi puhelimessa. Seuraavan matkasi suunnittelu alkaa NYT!

Contact