Sukelluskurssit

 

Saat monista matkakohteista paljon, paljon, paljon enemmän irti, kun siirryt maalta merelle!

Sukeltaminen on hauskaa, mutta sen on oltava myös turvallista. Sukellukset aloittaaksesi sinun tulee siis ensin käydä asianmukaisella kurssilla. 

KILROY tekee yhteistyötä vain luotettavaksi tietäviensä surffikoulujen kanssa ja takaamme ammattitaitoiset opettajat, jotta sinä voit lähteä turvallisin mielin kohti uusia kokemuksia.

Aloita pinnan alainen tutkimusretkesi sukelluskurssilla Australiassa, Costa Ricassa, Fidzillä, Hondurasissa, Indonesiassa, Maltalla, Meksikossa, Tansaniassa, Thaimaassa tai Uudessa-Seelannissa.

Katso video sukelluskursseista sivun pohjalta.

Open Water Diver suoritettuna?

Oletko jo kurssin suorittanut vanha tekijä? Tutustu järjestämiimme sukellusmatkoihin ja aloita matkasi suunnittelu sieltä.

Per sivu
Per sivu

Sukelluskurssilta maailman vesille 


Sukelluskurssi Balilla, Indonesiassa

Sukelluskurssi Thaimaassa

Sukelluskurssi Indonesiassa

KILROYn Jane on kuin kotonaan vedessä. Hän on sukellellut paljon ympäri maailmaa. Kysy lisää vinkkejä sukelluskursseista ja sukellusmatkoista Janelta.

Etkö löytänyt etsimääsi sukellusta, sukelluskurssia tai kohdetta? Heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Varaa itsellesi puhelin- tai tapaamisaika, niin käydään kysymyslistasi läpi ja pääset toden teolla suunnittelemaan reissuasi!

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

Contact