Selaa kaikkia seikkailuja

Sukellus maailmalla

Miksi jättäisit reissukokemuksesi puolitiehen? Harva käy vain kääntymässä hostellin tai temppelin edustalla astumatta sisään, joten miksi kävisit rannalla ainoastaan katsomassa merelle päin sukeltamatta pinnan alle?

Jännittäviä maisemia, värikkäitä koralleja, kummallisia kaloja, pieniä, kauniita yksityiskohtia ja jättiläisiä meriolentoja – sukellus on monipuolinen lisä reissullesi!

  • Sukellus upealla Isolla valliriutalla Australiassa
  • Hylkysukellusta Balilla - Sukella ja näe historiaa pinnan alla
  • Tai miten olisi sukellus kirkkaiden kalojen kanssa esim. Costa Ricassa?
  • Sukellus & valkoiset hiekkarannat kuuluvat yhteen Bahamalla

Sukellus pinnan alle avaa uusia maailmoja

KILROYn valikoimassa on upeita sukelluskohteita ympäri maailman. Sukellus pinna alle täydelliseen rauhaan on mahtava vaihtoehto toisinaan hektiselle reissuelämälle. Vieraassa elementissä on helppo arvostaa luonnon moninaisuutta. Ihastele nöyränä miljoonia ja taas miljoonia kirkkaissa väreissä hehkuvia kaloja ja puikkelehdi laivahylkyjen ja luolien sokkeloissa.

Saat monista matkakohteista paljon, paljon, paljon enemmän irti, kun siirryt maalta merelle ja pinnan päältä pinnan alle! 

Sukeltaminen on hauskaa, mutta sen on oltava myös turvallista. Sukellukset aloittaaksesi sinun tulee ensin käydä asianmukaisella sukelluskurssilla. KILROY tekee yhteistyötä vain luotettavaksi tietäviensä surffikoulujen kanssa. Takaamme ammattitaitoiset opettajat sukelluskursseille, jotta sinä voit lähteä turvallisin mielin kohti uusia kokemuksia!

Take nothing but photographs, leave nothing but bubbles! 

 

Päivien määrä: {{sliderduration | filterSliderFormat:'-':'päivää':'30'}}
Hinta: {{sliderprice | filterSliderFormat:'-':'EUR':'10000'}}
Woops, joku meni vikaan! Kokeile hetken päästä uudestaan.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Päivien määrä: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
  • Suosikki

    {{tour.DurationDays}} päivää, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Contact