Starttipaketit

Starttipaketit
Unohda tavanomaiset turistinähtävyydet, sukella pintaa syvemmälle ja heittäydy paikalliseen elämänmenoon. Aloita reissusi helposti, turvallisesti ja mielenkiintoisesti!

Helppo ja turvallinen eivät ole synonyymeja tylsälle – ei ainakaan silloin, kun meillä on näppimme pelissä! Helppo alku reissulle tarkoittaa useimmiten ajan säästöä ja turhien vaikeuksien välttämistä, mikä taas tarkoittaa, että pääset nauttimaan itse reissustasi hieman nopeammin ja ehdit kokea hieman enemmän. Ja kun voit luottaa, että homma toimii, et tuhlaa turhaa aikaa ja energiaa turvallisuuden pohtimiseen.

Starttipaketit tarjoavat reppureissaajalle, opiskelijalle, maailmanvalloittajalle, toisin sanoen sinulle loistavan mahdollisuuden venyttää penniä ilman äärimmilleen venyvää pinnaa. Matkasi alkaa hyvin, kun lentokenttäkuljetus, majoitus ja ensimmäisten päivien aktiviteetit on hoidettuna. 

Kurkkaa esimerkkejä starttipaketeista maailmalla:

Starttipaketit antavat vauhdikkaan alun lomallesi - Bangkok 

 
Saat kauttamme useisiin suurkaupunkeihin erisisältöisiä starttipaketteja, mikä vain sopii suunnitelmiisi. Joten jos haluat välttyä turhalta säätämiseltä, ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä lomallesi paras mahdollinen startti!

Reissulle kunnon startti?
Varaa aika ja tule suunnittelemaan
Contact