Starttipaketit

Starttipaketit
Aloita reissusi helposti, turvallisesti ja mielenkiintoisesti: starttipaketin turvin pääset kätevästi kentältä hostellille, nukut huoletta ja keräät reissuenergiaa aamiaspöydästä.

em>Helppo ja turvallinen eivät ole synonyymeja tylsälle – ei ainakaan silloin, kun meillä on näppimme pelissä! Helppo alku reissulle tarkoittaa useimmiten ajan säästöä ja turhien vaikeuksien välttämistä, mikä taas tarkoittaa, että pääset nauttimaan itse reissustasi hieman nopeammin ja ehdit kokea hieman enemmän. Ja kun voit luottaa, että homma toimii, et tuhlaa turhaa aikaa ja energiaa turvallisuuden pohtimiseen.

Starttipaketit tarjoavat loistavan mahdollisuuden venyttää penniä ilman äärimmilleen venyvää pinnaa. Matkasi alkaa hyvin, kun lentokenttäkuljetus, majoitus, aamiainen ja mahdollisesti jopa ensimmäisten päivien aktiviteetit on hoidettuna.

LENTOKENTTÄKULJETUS & ENSIMMÄISTEN PÄIVIEN MAJOITUS

Starttipaketti Sydney

Alk. EUR 62
Starttipaketti Sydney
Älä jää pyörittämään peukaloitasi vaan syöksy suoraan seikkailuun! Säästät aikaa paikan päällä, kun teet ensimmäisiä öitä koskevat päätökset jo kotona.
Lue lisää

Starttipaketti Melbourne

Alk. EUR 69
Starttipaketti Melbourne
Starttipaketin turvin tiedät tarkkaan, mihin suunnata matkalaukkuhihnalta ja vältyt tekemästä hätäisiä päätöksiä jetlag-aivoilla. Älä jää pyörittämään peukaloitasi vaan syöksy suoraan seikkailuun!
Lue lisää

Starttipaketti Bangkok

Alk. EUR 48
Starttipaketti Bangkok
Bangkokin starttipaketti on helppo ja turvallinen tapa aloittaa lomailu Thaimaassa. Kun varaat ensimmäiset päivät valmiiksi, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen: lomailuun!
Lue lisää

Starttipaketti Auckland

Alk. EUR 92
Starttipaketti Auckland
Älä tuhlaa aikaa turhaan harhailuun vaan tee päätökset ensimmäisten päivien osalta jo etukäteen. Starttipaketissa saat kätevästi yhdessä paketissa ja valmiiksi mietittynä lentokenttäkuljetuksen ja paikan ummistaa silmät ensimmäisten iltojen päätteeksi.
Lue lisää


LENTOKENTTÄKULJETUS & MAJOITUS & AKTIVITEETTEJA

Aasia

Aasia
Lentoliput valmiina ja reissu edessä? Tsekkaa muutama helppo tapa aloittaa reissu Aasiassa ja pistä homma pyörimään!
Lue lisää

Afrikka

Afrikka
Starttaa Afrikan reissusi kätevästi paketilla, joka antaa lomallesi loistavan ja vauhdikkaan alun. Älä tuhlaa aikaasi lentokentällä ihmettelyyn vaan pistä seikkailu vauhtiin jo heti alkumetreillä!
Lue lisää

Karibia

Karibia
Kuumia tunnelmia ja rytmikästä menoa Karibialla. Jos kerran olet Karibialle suuntaamassa, niin varmista, että tanssi, musiikki ja katukulttuuri ovat mukana suunnitelmissasi.
Lue lisää


WORKING HOLIDAY -PAKETIT

Australia

Australia
Australian Working Holiday -paketeilla pääset helposti alkuun ja varmistat todellisen aussielämyksen heti alkuunsa olitpa sitten aloittamassa Working Holiday -reissuasi Cairnsissa, Brisbanessa, Melbournessa tai Sydneyssä.
Lue lisää

 

Heräsikö kysymyksiä starttipaketeista? Jotakin muuta kysyttävää matkustamiseen liittyen? Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy apuha reissusuunnitteluun.

Contact