Sydney

Sydneyn Bondi Beachin sähäkkä tunnelma on täynnä öljyttyjä vartaloita ja viipyileviä katseita.
 

Matkat Sydneyyn - reppureissaajan unelmakaupunkiin

Sydney on muodostunut reppureissaajien kohtauspaikaksi, koska kaupungista on helppo matkata edullisesti muualle Oseaniaan tai Aasiaan. Monet yhdistävät kaupungin matkaansa maailman ympäri. Varaa matka Sydneyyn KILROYlta.

Ihana, ihana Sydney

Australian tunnetuin kaupunki kerää mukanaan hirvittävää hypeä. Ja syystä. Sydneyn karisma tempaa mukaansa heti. Nähtävyyksiä on järkyttävä määrä ja Sydneyn luonnonsatama kerrassaan mieletön. Ensimmäiset kokemukset saa heti satamasta, jos vain uskaltaa lähteä tasapinoilemaan Harbour Bridgen, Sydneyn satamasillan, päälle.

Sydney valloittaa suvaitsevalla ilmapiirillä ja loputtomalla aktiviteettitarjonnalla. Kaupunki on reppureissaajien reittien solmukohta, sillä matkaajat ympäri maailmaa pysähtyvät Sydneyssä ennen reissun jatkumista Aasiaan tai muualle Oseaniaan.

Sydney on sekoitus asiallista bisneskaupunkia ja vaihtoehtokansan katuja, joilla sateenkaariliput liehuvat ja kaduille asti auki olevat baarit houkuttelevat poikkeamaan aussibisselle. Sydney tarjoaa kerralla hauskan läpileikkauksen koko maasta, sillä vain tunnin matkan päässä kaupungista pääsee ihastelemaan Blue Mountains -vuoria ja villikenguruita.

Keskellä kaupunkia sijaitsee Wildlife World -villieläinpuisto ja Sydney Sea Life -akvaario, joissa maan omalaatuiset elelijät voi bongata nopeasti ja turvallisesti. Lisää luontoa ja öttiäisiä löytyy Royal National Parkista 45 minuutin junamatkan päässä Sydneystä.

Rantalomalla Sydneyssä - löhöten tai surffaten

Sydney sopii myös rantalomakohteeksi, sillä se tarjoaa loistavat biitsit auringonpalvontaan ja tietenkin surffaamiseen. Bondi Beachin elämänmenon kokeminen on ehdoton kaikille Sydney-stoppereille. Rannan isot aallot ja taustalla oleva lähiömaisema luovat Bondille oman erityisen särmänsä. Lyhyen lauttamatkan päässä Sydneyn satamasta sijaitseva Manly Beach kilpailee suosituimmuudesta Bondin kanssa. Manlyn aallot ja pitkä kävelykatu houkuttavat rauhalliseen ajanviettoon, kun taas Bondin sähäkkä tunnelma on täynnä öljyttyjä vartaloita ja viipyileviä katseita. Surffikurssejakin on moneen lähtöön. Sydneyssä yhdistyy erinomaisesti Australian sivistynyt liike-elämä ja letkeä surffimeininki. Tutustu myös kaikkiin surffikursseihin.

To-do list: Sydney

Sydney mahdollistaa budjettireissaamisen, koska suurkaupungissa sijaitsee lukemattomia hostelleja. Suosittuja alueita majoittua ovat King's Cross, Bondi Beach ja Darlinghurst. Myös reppureissaajan lompakoille sopivia ravintoloita ja baareja löytyy pilvin pimein, suosituimmat paikat löytyvät Oxford Streetiltä ja King's Crossilta.

  1. Näky: Sydneyn oopperatalo.
  2. Teko: Opettele surffaamaan. Tsekkaa esimerkiksi Mojosurfin kurssit.
  3. Ostos: Surffireleet. Varsinkin Oxford, George ja Pitt -kaduilta.
  4. Ranta: Bondi Beach.
  5. Maku: Tooheys New -olut.

Sydney osana reissuasi

Road tripille Sydeny on luonnollinen aloitus- tai päätöskohde. Autonvuokra onnistuu muutenkin Australiassa todella helposti.  Ota yhteyttä KILROYhin, niin voimme auttaa järjestämään Sydneyn osaksi matkaasi.

Sydney - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Contact