Oseania

Seuraa näitä kavereita Ausseihin
 

Tyynenmeren helmet - sukellusta ja aurinkoa

Tutki Tyynenmeren salaperäisiä saaria ja sukella uskomattomissa laguuneissa. Uudesta-Seelannista löydät huimia seikkailupaikkoja, ja Australiassa riittää rantaviivaa surffaukseen ja rentoon biitsielämään.

Oseania

Oseania käsittää Melanesian, Mikronesian ja Polynesian, mutta monet ajattelevat aluetta lähinnä Uuden Guinean, Uuden-Seelannin ja Australian kannalta. Oseaniassa on tilaa: ihmisiä on tilastojen mukaan vain 3,7 per neliökilometri, vertauskohteena voi pitää vaikka Japania, jossa kaduntallaajia on 350 samaa tilaa kohden! Kapteeni Cook rantautui aikoinaan Fidzin raikkaille rannoille, ja monet seudut ovat pysyneet lähes koskemattomina nähin päiviin asti. Cookin saari on edelleen upea! Australiaa voi matkata kuukausia kyllästymättä, sillä nähtävää ja koettavaa on niin valtavasti mammuttikokoisella alueella. Useimmat tutustuvat ainakin rantaelämään ja vaikkapa sukellukseen tai surffaukseen. Oseaniasta löytyy erilaisia ilmastoja Tyynenmeren saarten upeilta hiekkarannoilta trooppisen Pohjois-Australian sademetsiin. Uudessa-Seelannissa pääsee skimbaamaan ja harrastamaan jääkiipeilyä tai patikointia viileämmillä mailla.

Australiaan voi tutustua edullisimmin kokeilemalla working holiday -reissua. Työpaikkoja on erilaisia ja samalla paikalliseen kulttuuriin pääsee tutustumaan syvemmin, kuin perusturistimatkalla.

Oseanian upeiden luonnonmaisemien ohella matkasta jäävät ehkä eniten mieleen ihmiset; Fidzillä huomaa, miten rennosti elämään voi suhtautua! Alueen lukuisilla trooppisilla saarilla riittää tutkittavaa pitemmäksikin aikaa. Fidzi ja Tonga ovat monen päiväunien kohteita. Toteuta unelmasi ja koe ne oikeasti!

Miten paikan päälle Oseaniaan?

KILROYlta saat kukkarollesi sopivat lentohinnat. Perille voit matkata joko Aasian, USAn tai jopa Afrikan kautta. Soita tai tule käymääntoimistoomme, niin etsitään parhaat reitit!

Muista, että KILROYlta saat joustavia nuorten ja opiskelijoiden lentolippuja, joita et muualta löydä. Joustavuus tekee etenkin pitemmistä reissuista huomattavasti hienomman, koska voit halutessasi jäädä kivaan paikkaan pidemmäksi aikaa! Voit myös pysähdellä matkan varrella ja jossain tapauksissa muuttaa reittiäsi.

Liikkuminen Oseaniassa

Oseaniassa välimatkat ovat usein todella pitkiä ja siksi ainakin niille, joiden aika on kortilla, suositellaan lentämistä. KILROYlta voit tiedustella maiden sisäisiä lentoja, sekä miten voit toteuttaa Tyynenmeren saarihyppelyn. 

Greyhound-bussit kulkevat myös kaukaisempiin paikkoihin. Joustavalla bussipassilla on kätevää liikkua, mutta voit tietysti myös vuokrata oman auton. Parhaista diileistä saat tietoa staffiltamme.

Monet reissaajat yhdistävät erilaiset menopelit matkansa aikana, koska siten näkee eri asioita ja säästää rahaakin.

Seikkailuun!

KILROYn seikkailumatkat ovat helppo tapa nähdä maailmaa. Järjestelyt hoidetaan puolestasi, ja pääset siisteimpiin paikkoihin, jotka usein eivät ole aivan pakettimatkojen kaltaisia turistirysiä, vaan jotain eksoottisempaa.

Seikkailumatkalla tapaat uusia samanhenkisiä ihmisiä, eikä sinun tarvitse huolehtia, miten pääset paikasta toiseen.

KILROYlla on monipuolinen kattaus seikkailumatkoja, joiden sisältö ja vaativuustaso vaihtelevat. Löydät varmasti itsellesi sopivan.

Majoitus Oseaniassa

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret ovat helppoja paikkoja hostellikansalle. KILROYlta voit kysellä erityisen cooleista majoitusvaihtoehdoista. Voit myös varata majoituksen pariksi ensimmäiseksi yöksi, niin saapumien uuteen maailmaan sujuu mukavammin. KILROYlla on myös toimisto Sydneyssä, Wake Up Hostelin yhteydessä. Piipahda kylään!

Jos kuitenkin mieluummin asut hotellissa hostellien sijaan, KILROYlta voit varata hotelliyötkin.

Oseanian hintataso

Hintataso vaihtelee todella paljon riippuen siitä, missä päin olet. Suurkaupungeissa yöpyminen ja eläminen on yleensä kalliimpaa kuin pikkukylissä. Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että eläminen tulee kotimaata halvemmaksi!

Oseania - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Contact