Oseania

Seuraa näitä kavereita Ausseihin
 

Matkat Oseaniaan - aurinkoa ja extremeä

Tutki Tyynenmeren salaperäisiä saaria ja sukella uskomattomissa laguuneissa. Uudesta-Seelannista löydät huimia seikkailupaikkoja, ja Australiassa riittää rantaviivaa surffaukseen ja rentoon biitsielämään. Seikkailu Oseaniassa odottaa!

Oseania matkakohteena

Tämä maailmankolkka, maanosa nimeltä Oseania, tarjoilee reissaajalle kokemuksia ja maisemia laidasta laitaan: värikkäitä koralliriuttoja, autiomaita, mahtipontisia vuoristoja, tulivuoria, jäätiköitä, laajoja hiekkarantoja ja paljon, paljon muuta.

Oseanian upeiden luonnonmaisemien ohella matkasta Oseaniassa mieleen jää ystävälliset ja vieraanvaraiset ihmiset, jotka suhtautuvaan elämään rennon letkeästi! Ja Oseaniassa ihmisllä on tilaa ottaa rennosti: tilastot kertovat, että Oseanian väestötiheys on vain 3,6 per neliökilometri, kun vastaava luku Euroopasta on 70 ja esimerkiksi Japanissa 350. Eli anna mennä, nokka kohden Oseaniaa – sekaan mahtuu varmasti!

Oseania kuvina – Klikkaa kuvaa ja astu isoon näkymään 

Oseania – Hiekkarantoja, benjihyppyjä ja jäätiköitä

Oseania on tunnettu Australiasta ja Uudesta-Seelannista, mutta alueella on monta muutakin vierialun arvoista kohdetta! Lähde esimerkiksi Tahitin mustille, tulivuorten värjäämille hiekkarannoille, katsastamaan, mistä surffaus on saanut alkunsa. Tai pakene turisteja Vanuatulle ja käy postittamassa lomaterveiset Vanuatun vedenalaisesta postitoimistosta. Viimeistään Tongalla aika pysähtyy ja ehdit helposti nauttia Tongan lukuisista vesiurheiluvaihtoehdoista. Fidzin paratiisiin tutustut parhaiten saarihyppelyllä

Australiaa voi matkata kuukausia kyllästymättä, sillä nähtävää ja koettavaa on yksinkertaisesti niin valtavasti. Sukella Isolla valliriutalla, seilaa Whitsundaysin saaristossa, ihastu villiin Tasmaniaan ja tutustu kaupunkielämään ja lukuisiin aktiviteetteihin esimerkiksi Melbournessa ja Perthissä. Heittäydy todelliseen seikkailuun ja ulos lentokoneesta laskuvarjohypyn merkeissä Brisbanessa tai nostata adrenaliinipitoisuuksia kropassasi Cairnsissa, koskenlasku-seikkailuilla. Eikä pidä tietenkään unohtaa Sydneytä ja sen surffausmahdollisuuksia

Australiaan voi tutustua edullisimmin kokeilemalla Working holiday -reissua. Työpaikkoja on erilaisia ja samalla paikalliseen kulttuuriin pääsee tutustumaan syvemmin, kuin perusturistimatkalla.

Uusi-Seelanti on puolestaan vastakohtien määritelmä. Lähde siis reissuun benjihypyn kotimaahan ja kokeile monenmuotoisia extreme-lajeja esimerkiksi Queenstownissa. Vuorottele skimbauksen ja surffauksen, jääkiipeilyn ja hiekkadyyneillä laskettelun välillä. Patikoi Aucklandissa, koe käytännössä Uuden-Seelannin monimuotoisuus lumihuipuilta turkoosiin vesiin maailman englantilaisimmasta kaupungista, Christchurchista, käsin. Käy katsastamassa kiehuvaa mutaa Rotoruassa ja tutustu samalla maori-kulttuuriin. Tongariron kansallispuistosta Tauposta löydät puolestaan aktiivisia tulivuoria.

Myös Uuteen-Seelantiin on mahdollista lähteä Working holiday -viisumin turvin. 

Seikkailut Oseaniassa

KILROYn seikkailumatkat ovat helppo tapa nähdä Oseaniaa. Erilaisilla ja eripituisilla reissuilla pääset siisteimpiin paikkoihin, jotka usein eivät ole aivan pakettimatkojen kaltaisia turistirysiä, vaan jotakin eksoottisempaa, ainutlaatuisempaa ja yksityisempää. Seikkailumatkalla tapaat uusia samanhenkisiä ihmisiä, eikä sinun tarvitse huolehtia, miten pääset paikasta toiseen.

KILROYlla on monipuolinen kattaus seikkailumatkoja, joiden sisältö ja vaativuustaso vaihtelevat. Löydät varmasti itsellesi sopivan. Ja jos et osaa päättää, niin tule käymään, niin voimme miettiä yhdessä, mitkä seikkailut vastaavat parhaiten seikkailunhimoosi!

Miten paikan päälle Oseaniaan?

KILROYlta saat kukkarollesi sopivat lennot. Perille voit matkata joko Aasian, USAn tai jopa Afrikan kautta. Soita tai tule käymään toimistoomme, niin etsitään sinulle parhaat reitit!

Muista, että KILROYlta saat joustavia nuorten ja opiskelijoiden lentolippuja, joita et muualta löydä. Joustavuus tekee etenkin pitemmistä reissuista huomattavasti hienomman, koska voit halutessasi jäädä kivaan paikkaan pidemmäksi aikaa! Voit myös pysähdellä matkan varrella ja jossain tapauksissa muuttaa reittiäsi.

Liikkuminen Oseaniassa

Oseaniassa välimatkat ovat usein todella pitkiä ja siksi ainakin niille, joiden aika on kortilla, suositellaan lentämistä. KILROYlta voit tiedustella maiden sisäisiä lentoja sekä miten voit toteuttaa Tyynenmeren saarihyppelyn

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa joustavat bussipassit ovat käteviä liikkua, mutta voit tietysti myös vuokrata oman auton tai matkapakun ja matkata omaan tahtiisi, omia polkujasi. Todellinen seikkailija suunnittelee oman road tripin ja toteuttaa ultimate-matkan kaikilla herkuilla! Tsekkaa vinkit Australian ja Uuden-Seelannin valtateille. Parhaista diileistä saat tietoa staffiltamme. Monet reissaajat yhdistelevät eri menopelejä matkansa aikana – koet enemmän, saat erilaisia näkökulmia, tapaat paikallisia ja muita reissaajia ja säästät rahaa!

Majoitus Oseaniassa

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret ovat helppoja paikkoja hostellikansalle. KILROYlta voit kysellä erityisen cooleista majoitusvaihtoehdoista. Voit myös varata majoituksen pariksi ensimmäiseksi yöksi, niin saapumien uuteen maailmaan sujuu mukavammin. KILROYlla on myös toimisto Sydneyssä, Wake Up Hostelin yhteydessä. Piipahda kylään!

Jos kuitenkin mieluummin asut hotellissa hostellien sijaan, KILROYlta voit varata hotelliyötkin.

Oseanian hintataso

Hintataso vaihtelee todella paljon riippuen siitä, missä päin olet. Suurkaupungeissa yöpyminen ja eläminen on yleensä kalliimpaa kuin pikkukylissä. Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että eläminen Oseanian maissa tulee Suomea halvemmaksi! Kuskkaa budjetointivinkkejä tai tule toimistoon pohtimaan ääneen mietityttäviä raha-asioita unelmanikkareidemme kanssa!

 

Nyt on aika muuttaa unelmat todeksi ja ryhtyä toimeen suunnitelmien toteuttamiseksi! Varaa itsellesi aika ilmaiseen tapaamiseen KILROYn unelmanikkareiden kanssa, niin unelmasi saavat potkun persauksille ja hommat alkavat luistaa! Tule ja kysy kysymyksesi – saat vinkit, ohjeet ja tarjoukset vaikka heti!

Kysymyksiä matkoista Oseaniaan?
Varaa aika ja tule suunnittelemaan

Oseania - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Contact