Eurooppa

Itävallan Alpeilla voit vaeltaa, lasketella tai pyöräillä
 

Matkat Eurooppaan - taidetta ja teknoparaateja

Euroopan yli 50 valtiota kutsuvat matkailijaa luokseen. Eurooppalaisen kulttuurin juuret ulottuvat kauas antiikin Kreikkaan ja Rooman valtakunnan aikoihin, jossa nykyreissaajallekin riittää tutkittavaa. Lomalla ei tarvitse lähteä kauas. Varaa matka Eurooppaan KILROYlta!

Eurooppa

Eurooppaan tullaan ympäri maailman kokemaan rikasta kaupunkikulttuuria ja upeita maisemia. Reppureissaaja löytää Euroopasta hyviä kohteita lyhyelle matkalle. Toisaalta ensimmäinen pidempi matka on helppoa aloittaa läheltä. Loikoile biitsillä, anna suurkaupungin vilinän viedä mennessään, lähde vuoristoon trekille tai laskettele täydellisillä puuterilumilla.

Itäinen Eurooppa on nyt suositumpi kuin koskaan. Se on pullollaan pieniä kauniita hauskoja kaupunkeja sekä villiä luontoa. Hinnat ovat usein edullisia, ja löydät helposti kohteita, jotka eivät ole vielä suurten massojen suosiossa.

Liikkuminen Euroopassa

Kuljet ympäri Eurooppaa edullisesti ja nopeasti lentäen, mutta myös junayhteydet ovat pääsääntöisesti kattavat. Varsinkin Schengen-alueella liikkuminen on helppoa, koska voit vapaasti siirtyä maasta toiseen. Jos et halua tyytyä yhteen maahan, vaan haluat nähdä enemmän, selviät edullisimmin reilaamalla. InterRail ei ole jäänne menneiltä vuosikymmeniltä, vaan moderni ja ekologinen tapa nähdä maailmaa. Junan ikkunasta näet huomattavasti enemmän kuin lentokoneesta, ja voit pysähtyä juuri siellä, missä itse haluat. Bussillapääset myös edullisesti liikkumaan maasta toiseen.

Majoitus Euroopassa

Eri majoitusvaihtoehtojen kirjo on laaja. Kannattaa selvittää, mikä on kussakin maassa helpoin ja budjetillesi sopivin tapa majoittua. KILROYltä saat tähän parhaat vinkit. Vaikka matkustat lähelle, kannattaa majoitus silti varata etukäteen ainakin pariksi ensimmäiseksi yöksi.

Eurooppa - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Contact