Kenia

Kenian safari

Kenia on yksi Afrikan suosituimmista reppureissukohteista edullisuutensa, kiinnostavien nähtävyyksiensä ja reissaamisen helppouden vuoksi. Lähde safarille Keniaan ja koe sen uskomaton luonto.

Safari Afrikassa on niitä kokemuksia, joka pitää kokea ainakin kerran elämässänsä. Kokemus on sanoinkuvailematon ja sen jälkeen tulet suhtautumaan maailman upeisiin eläimiin aivan toiselta kantilta. Pääset näkemään villieläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä, mutta muista että olet vain ohikulkumatkalla joten kunnioita luontoa ja sen asukkeja.

Ennen Kenian safarin suunnittelua kannattaa ottaa huomioon seuraavia asioita: Mitä eläimiä haluat nähdä? Millaisella kulkuneuvolla haluat liikkua? Mitkä ovat sinun mukavuusvaatimukset majoitukselle? Safari-matkojen kirjo on valtava, joten jotta saisit parhaimman mahdollisen kokemuksen, olemme valinneet sinulle safareiden parhaimmiston Kenian upeisiin kansallispuistoihin.

Haluan safarille Afrikkaan - miten pääsen matkaan?

Jos haaveilet safari-matkasta Keniassa, voit lukea lisää eri safareista alta. Jos sinulla herää kysyttävää tai tarvitset apua safarin varaamiseen, ota reippaasti yhteyttää matkamyyjiimme.  Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan unelmiesi matkan.

Katso lisää kuvia Afrikan safareilta sivun alta.

Onko sinulla kysyttävää Afrikan safareista?
Ota yhteyttä

 

Per sivu
Per sivu

Kuvia safarilta Afrikasta

Gorilla on upea eläin, lähde Gorilla Trekille Afrikkaan.

Safari Afrikassa on monen unelma ja 'must-dos in life' -listalla. Mene, vielä kun se on mahdollista!

Näe elefantteja luonnossa Afrikassa

Näe elefantteja niiden luonnollisessa ympäristössä.

Virtahepo näyttää kovin rauhalliselta eläimeltä, mutta tosiasiassa se on yksi vaarallisimmista maaeläimistä. Vältä turhan lähelle menemistä!

Safarilla ei kannata unohtaa että virtahepo on yksi vaarallisimmista maaeläimistä, joten kannattaa pitää turvallista etäisyyttä näitä upeita eläimiä ihastellessa.

Upea auringonnousu Masai Maran luonnonpuistossa.

Vain Afrikan safarilla voit kokea näin upean auringonnousun.

Kenian safari - kokemuksia ja kertomuksia loppuelämäksesi

Näe leijonia osana 'The Big 5' eläimiä Afrikassa. Näet siis Simban, Nalan ja Mufasan ihka elävänä.

Contact