Ghana

Vapaaehtoistyö Ghanassa

Ghanassa paikallisväestön keskitulot ovat vain pari dollaria päivässä. Monet lapset menevät töihin jo hyvin nuorina, sillä kouluttamattomille vanhemmille lasten työllistyminen on usein ainoa varteenotettava vaihtoehto. 

Monta vapaaehtoisprojektia valittavana Ghanassa 

Koulutusta, rakennustöitä, mediataitoja, urheilua ja terveydenhuoltoa – Ghanassa vapaaehtoistyövaihtoehdot ovat monipuoliset. Yhdessä paikallisen yhteisön kanssa vapaaehtoiset auttavat maaseudulla asuvien ghanalaisten elämänlaadun kohottamisessa. Vapaaehtoisena Ghanssa voit auttaa. Vapaaehtoisena Ghanassa olet oikeassa paikassa. 

Katso, miltä näyttää vapaaehtoistyö Ghanassa ja innostu mukaan!

Tällä hetkellä Ghanan vapaaehtoistöihin ei ole uusia projektien aloituspäiviä. Ota yhteyttä vapaaehtoistöihin erikoistuneisiin asiantuntijoihimme, ja kerro haaveistasi, niin saat toiveidesi mukaisia vaihtoehtoja eri projekteista.

Hakukriteereitäsi vastaavaa seikkailumatkaa ei löytynyt. Kokeile uudestaan esim. vaihtamalla kohdetta.

Vapaaehtoistyö Ghanassa – Lähde ja kanna kortesi kekoon

Vapaaehtoistyö Ghanassa tekee vaikutuksen sekä sinuun että paikallisiinVapaaehtoistyö Ghanassa on upea kokemus, jota ei hevin unohdeta – ei Ghanassa eikä Suomessa!

Vapaaehtoistyö Ghanassa vie sinut tarhoihin ja kouluihinVapaaehtoisena Ghanassa pystyt parantamaan monen lapsen elämää pienillä teoilla.

Vapaaehtoiset auttavat rakennustöissä Ghanassa
Vapaaehtoisena Ghanassa pääset tositoimiin ja näet kättesi jäljen!

Vapaaehtoistyö Ghanassa - Pieni ilo on suuri ilo!
Ghanassa vapaaehtoistyön piirissä on kaikenikäisiä lapsia.

Vapaaehtoistyö Ghanassa vie helposti mukanaan!Vapaaehtoistyö Ghanassa on toisinaan äänekästä ja vauhdikasta.

Olosuhteet Ghanassa ovat hyvin kehittymättömät, joten tukesi on siten vielä tavallistakin tärkeämpää. Mitä enemmän olet valmis antamaan projekteille, sitä enemmän saat itse niistä irti. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoisprojekti ja sitten vain matkaan!

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Contact