Etelä-Afrikka

Fitness-loma Etelä-Afrikassa

Fitness-loma Etelä-Afrikassa
Etelä-Afrikassa treenaat huikeissa maisemissa ja testaat erilaisia liikkumisen muotoja. Näissä maisemissa jaksat kummasti hieman enemmän!

Fitness-reissu Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan Kapkaupunki tarjoilee huikean mahdollisuuden treenata samalla kun nautit hulppeista maisemista ja dynaamisesta kaupunkikulttuurista. Etelä-Afrikan fitness-lomilla treenaat todella monipuolisesti: biitsitreenejä, salitreenejä, surffausta, pilatesta, vaellusta, juoksua, TRX, Crossfit... Urheilun lisäksi saat oppeja myös ruokailuun ja lepoon liittyen ja tutustut upeaan Kapkaupunkiin.

Per sivu
Per sivu

Fitness-loma Etelä-Afrikassa

Biitsitreeni - Etelä-Afrikka, Kapkaupunki
Monipuoliseen treenaamiseen kuuluu tietenkin myös biitsillä juoksu ja kaikki se muu tekeminen (rääkiksikin jotkut kuvailevat), mitä ohjaajat keksivät ryhmäsi päänmenoksi...

Fitness-loma Etelä-Afrikassa - Vaellus
Vaellus on samalla sekä treeniä että maisemien ihailua. Näitä näkymiä ihmetellessä mieli rauhoittuu kummasti.

Fitness Etelä-Afrikka - Treenaa ja huolla kehoa
Fitness-lomalla treenaat voimailun ja kestävyyden lisäksi myös pilatesta, jossa joka ikinen lihas joutuu töihin ja opit tuntemaan kroppaasi aivan uudella tavalla. Tästä on varmasti hyötyä kaikessa liikkumisessasi jatkossa! 

Fitness-loma Kapkaupungissa - Surffaus
Surffaus on yllättävän kovaa treeniä. Meno on kuitenkin niin hauskaa ja mukaansatempaavaa ettet edes huomaa, kuinka kroppa tekee töitä – seuraavan aamun tilanne onkin sitten jo aivan toinen...

 

Valmiina treenaamaan Etelä-Afrikassa? Kaipaatko suunnitteluapua? Vastauksia ilmoille nousseisiin kysymyksiin? 

Fitness-loma Etelä-Afrikassa?
Kysy meiltä!

 

Contact