Hanoi

Upea taidonnäyte Hanoin maaseudulla - aita on tehty palmunlehdistä
 

Matkat hurmaavaan Hanoihin

Monien reissaajien mielestä Hanoi on Aasian kaunein pääkaupunki. Se on yhdistelmä puiden reunustamia bulevardeja ja pieniä kotoisia katuja. Talot ovat matalia, ja löydät kaupungista paljon puistoja ja järviä. Hanoin maukkaiden katukeittiöiden lomassa kiirehtivät hyvinpukeutuneet bisnesihmiset halki korkeuksiin kurottavien temppeleiden ja kirkkojen. Taloudellinen kehitys on hyvin nähtävissä.

Hanoin nähtävyydet

Hanoissa kannattaa välillä pysähtyä vain katselemaan katujen elämää. Nauti Pho Bo -nuudelikeittoa ja katso, kuinka ihmiset kulkevat ohitsesi. Kulje pitkin kaupungin katuja vanhasta kaupungista modernimpaan ja trendikkäämpään läntiseen Hoan Kiemin kaupunginosaan tai pohjoiseen autenttisempaan kaupunginosaan, josta löydät enemmän paikallisia.

Hanoista löydät vaikuttavan kattauksen temppeleitä ja toreja, joissa riittää koluttavaa. Kannattaa kuitenkin tutustua myös Hanoin ympäristön nähtävyyksiin. Esimerkiksi läheinen kaupunki Bat Trang on kuuluisa käsintehdyistä posliiniesineistään. Toinen vaihtoehto on Hanoin lähettyvillä sijaitseva Sapan vuoristo, jossa on hyvät trekkausmaastot ja upeat maisemat.

Tam Cocin kalkkikivivuoret

Suuntaa Hanoista pohjoiseen Vietnamiin tai Halong Bayn alueelle. Jos sinulla ei ole aikaa Halong Bayn kauniille saarille, voit käydä Tam Cocissa, joka on noin 100 kilometriä etelään Hanoista. Tam Coc tunnetaan "Halong Bayna maalla", sillä voit ihailla kalkkikivivuoria fillaroidentai veneellä ajellen pitkin pieniä jokia.

Majoitus Hanoissa

Majapaikat ovat edelleen edullisia Vietnamissa. Suosittelemme järjestämään majoituksen läheltä Hoan Kiem järveä, sen pohjois- tai länsipuolelta. Sieltä pystyt helposti kävelemään ympäriinsä, mikä on paras tapa tutustua Hanoihin.

Hanoi - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Contact