Koh Samui

Lennot Koh Samuille, Thaimaahan

Tästä varaat lennot Koh Samuille mutkattomasti, ainakin jos kaavailet pelkkiä meno-paluulentoja. Monietappisia lentoja varatessa kannattaa ottaa yhteys lentoekspertteihimme, sillä kaikkia lentoja eivät netin hakukoneet löydä.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Koh Samuin lennot - startti rentouttavalle rantalomalle

Lennot Koh Samuille ThaimaahanThaikkujen kolmanneksi suurin saari, Koh Samui, on tunnettu mageista rannoistaan. Pelkkää löhöilyä siellä ei kuitenkaan ole pakko harrastaa, sillä olosuhteet esim. sukeltamiselle, purjehtimiselle ja leijalautailulle ovat kohdallaan. 

Lennot Koh Samuille - pysähdys Aasian kiertomatkalla?

Suomesta omatoimimatkailija ei pääse Koh Samuille suorilla lennoilla. Pitkistä vaihdoista ei kuitenkaan tarvitse kärsiä, sillä moni yhtiö lentää Suomesta suoraan Bangkokiin, jossa välilasku tai koneenvaihto käy helpoiten.

Thaimaassa riittää tutkittavaa niin reppureissaajalle kuin lomamatkailijallekin. Onkin harkitsemisen arvoinen juttu hommata lentopassi ja reissata useammassa paikassa yhdellä reissulla: Koh Samui, Bangkok, Krabi... tai miksei vaikkapa Vietnam, Myanmar ja Laos?  

 

Buukkaa matka Koh Samuille hakukoneemme avulla ja sitten vain reissua suunnittelemaan! Ajan kulumista odotellessasi voit tulla kuulemaan parhaat reissuvinkkimme Koh Samuille varaamalla alta ajan reissusuunnitteluun: 

Vinkit & reissuinfoa Koh Samuille
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä