Thaimaa

Bussipassi Thaimaassa

Matkat bussipassilla Thaimaassa

Strayn hop-on-hop-off-bussilla matkaat esimerkiksi Bangkokista vaeltamaan pohjois-Thaimaahaan Chiang Maihin, josta matka jatkuu Chiang Kongiin ja Vang Viengiin Laosiin. Vang Vieng on kuuluisa tubingista, jossa kellutaan isossa autonrenkaassa Mekong-joella elämästä nauttien. Bussipassilla voit matkata Vang Viengistä Luang Prabangiin ja Laosin pääkaupunkiin Vientianeen, josta matka päättyy Nong Kain kautta takaisin Thaimaahan.

Thaimaassa voit käyttää vaikka muutaman päivän rentoutuessasi maan kauniilla saarilla, kuten Koh Taolla tai Koh Changilla. Voit myös kiertää useampia saaria samalla reissulla.

Tämä on vain esimerkkireitti – tarjolla on useita erilaisia reittejä. Voit matkata vain Thaimaassa tai Laosissa tai vaikkapa molemmissa maissa. Strayn bussipassiin kuuluu myös kuljetus veneellä, junalla ja tuk tukilla. Koskaan ei ole tylsää!

Strayn bussipassilla matkaamisen parhaimpia puolia on, että pääset reissaamaan muiden kansainvälisten matkustajien kanssa. Voit myös itse päättää kuinka pitkään haluat pysyä yhdessä paikassa! Bussit kiertävät pysähdyspaikkoja säännöllisin väliajoin.

Bussipassi on voimassa 12 kuukautta

Strayn bussipassi on voimassa 12 kuukautta. Voit siis kulkea reitit läpi niille suositelluissa ajoissa. Jos kuitenkin haluat pysähtyä pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan – tai vaikka jäädä vapaaehtoistöihin Thaimaahan, voit tehdä sen kaikessa rauhassa.


Per sivu
Per sivu

Bussipassi Thaimaassa on helppo tapa nähdä maata

Strayn bussipassilla Aasiassa, Thaimaa ja LaosStrayn bussipassi Thaimaassa

Bangkokin kelluvat markkinat Thaimaassa.Bangkokin kelluvat markkinat

 Hua Hinin kansallispuisto Thaimaassa on todella kaunis.Hua Hinin puisto Thaimaassa

 

Kysyttävää Thaimaasta?
Varaa aika reissusuunnitteluun
Contact