Bangkok

Starttipaketti Bangkokiin

Bangkok on täynnä vilkasta cityelämää, mutta ensikosketuksella kaupunki saattaa tuntua hieman huumaavalta ja kaoottiselta. Reissusi starttaa ilman häsläystä, jos varaat ainakin parin ensimmäisen yön majoituksen Bangkokissa jo etukäteen. KILROYn starttipaketti sisältää lentokenttäkuljetuksen sekä kahden yön majoituksen aamiaisella New Road Guest Housessa.

Skandinaaviomisteinen New Road Guest House sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin ihan kaupungin keskustassa lähellä Chao Praya -jokea ja China Townia. Viiden minuutin kävelymatkan päästä löytyy Skytrain-metropysäkki, ja vartin ajomatka taksilla vie Sinut kaupungin suosituimmille ostosalueille.

Starttipaketti Bangkokissa

New Road Guest Housen yhteydessä on kahvila, ravintola samoin kuin asiantunteva infopalvelu - kysy aktiviteetti- ja reissuehdotuksia Bangkokiin ja Thaimaahan yleensäkin, ja nappaa samalla paikallisten parhaat vinkit kaupungin saloihin. New Road Guest Houseen voit myös jättää matkatavarasi säilytykseen ilmaiseksi, jos haluat reissata kevyemmillä varusteilla joksikin aikaa kaupungin ulkopuolelle.

Starttipaketti Bangkokissa sisältää:

KILROYn starttipaketti Bangkokissa sisältää kuljetuksen Suvarnabhumin lentokentältä New Road Guest Houseen sekä kahden yön majoituksen aamiaisella.

  • 48,- EUR/hlö backpacker-dormimajoituksessa (jaettu kylpyhuone)
  • 68,- EUR/hlö mukavassa kahden hengen huoneessa (oma kylpyhuone)

Lapset saavat noin 50% alennuksen, jos majoitus on samassa huoneessa vanhempien kanssa. New Road Guest Housessa on myös perhehuoneita, joissa voi majoittua yhteensä jopa neljä henkilöä. Näissä huoneissa on luonnollisesti oma kylpyhuone.

Kysy lisää tai varaa starttipaketti
Ota meihin yhteyttä

 

 

 

 

 

 

 


Contact