Aasia

Aasian upeat valkoiset rannat.
 

Matkat Aasiaan - eksoottinen ja edullinen kohde

Aasia on valtava maanosa, jossa asuu 60 prosenttia maailman väestöstä. Kohteita on tuttuja kuten Thaimaa, Kiina ja Vietnam, mutta monet muutkin mysteerit, kuten Intian ja Borneon viidakkoiset salaisuudet, odottavat löytäjäänsä. Koe Aasian monet kasvot ja varaa matkasi KILROYlta.

Aasia on pallomme suurin maanosa. Maita löytyy aina Intiasta Thaimaahan ja Kiinasta Malesiaan. Asukkaita Aasiassa on lähes neljä miljardia - yli 60 prosenttia koko planeettamme ihmismassasta. Reissukavereita löytyy siis paikan päältäkin.

Matka Aasian eri kohteisiin

Aasian kiertämiseen menee helposti kuukausia. Nähtävää on vain niin paljon.  Aasiasta löytyy kaoottisia, alati kehittyviä ja muuttuvia kulttuurikehtoja kuten Bangkok, Hongkong, Singapore, Peking ja Tokio. Astuessasi ulos kentältä, aistisi ylikuormittuvat ihanasti: Nenääsi tulvahtaa uusia tuoksuja, silmät havaitsevat ruokia notkollaan olevat katukojut ja kaiken kruunaa suurkaupunkien kilisevä, koliseva äänimaisema. Vastapainoksi löydät Aasiasta syrjäisiä kyliä jotka ovat täysi vastakohta suurkaupungeille. Rauhallisissa kylissä näet ja koet paikallista elämää, sitä aitoa ja silottelematonta.

KILROYlaiset palaavat yhä uudelleen reissaamaan pitkin Aasiaa, joten reissuvinkkejä hienoista ja hurjista paikoista löytyy kyllä. Matkaa vaikka Kambodzaan katsomaan Angkor Watin temppeleitä, Laosiin nauttimaan rauhallisesta reissaamisesta, Japaniin tutustumaan sushikulttuuriin, Intiaan joogalomalle, Venäjälle junareissulle tai Filippiineille sukeltamaan. Tai sitten voit yhdistää kaiken matkalla maailman ympäri, jolla Aasia on ensimmäinen tai viimeinen pitstop.

Paikan päällä Aasiassa

Kaikki tiet vievät Roomaan ja nyt myös Aasiaan. Pidemmälle reissulle lähtijöiden kannattaa harkita suoraan lentoja maailman ympäri. KILROY-lippu on erikoisjoustava lippu nuorille ja opiskelijoille. KILROY-lipulla voit muuttaa päiviä tai jopa reittiä tien päältä. Aasiaan saavuttuasi ovat KILROYn seikkailumatkat oiva tapa nähdä ja kokea paikallista elämää enemmänkin. Junalla pääse Venäjän ja Mongolian läpi Pekingiin ja upeita luonnonpuistoja löytyy läpi Aasian. Aasiassa voit myös tehdä vapaaehtoistöitä monessa maassa erilaisissa yhteisö-, eläintensuojelu- ja luonnonsuojeluprojekteissa.

Majoitus Aasiassa

Voit varata meiltä jo ennen reissuasi hostelleja ja hotelleja ympäri Aasian. Nettipalvelustamme pystyt varaamaan majoituksen myös matkasi aikana, mikä kannattaa erityisesti, jos saavut uuteen suurkaupunkiin myöhään illalla. Majoituksesta voit myös rakentaa paketin, johon kuuluu kaupunkikierros.

Aasian hintataso

Yleisesti ottaen Aasian hintataso on matala, joskin suosituimmissa reissukohteissa hinnat ovat viime vuosien aikana kohonneet. Oli miten oli, majoitus, syöminen ja bilettäminen kustantavat Aasiassa Suomeen verrattuna todella vähän. Yleensä selviät oikein hyvin 25 € päiväbudjetilla ja joissain maissa pärjäät vähemmälläkin. Jos kuitenkin liikut vain suurkaupungeissa, kannattaa päiväbudjettia kasvattaa.

Contact