Aasia

Aasian upeat valkoiset rannat.
 

Aasian matkat - eksoottinen ja edullinen

Aasia on valtava maanosa, jossa asuu 60 prosenttia maailman väestöstä. Kohteita on tuttuja kuten Thaimaa, Kiina ja Vietnam, mutta monet muutkin mysteerit, kuten Intian ja Borneon viidakon salaisuudet, odottavat löytäjäänsä. Koe Aasian monet kasvot ja varaa matkasi KILROYlta.

Aasia matkakohteena

Aasia on pallomme suurin maanosa. Aasia on arvatenkin monipuolinen jo kokonsakin takia, joten upeita reissukohteita löytyy aina Intiasta, Thaimaahan ja Kiinasta MalesiaanTaiwania ja Turkeministania unohtamatta. Aasiassa asuu ja elää lähes neljä miljardia ihmistä - yli 60 prosenttia koko planeettamme ihmismassasta. Reissukavereita löytyy siis paikan päältäkin!

KILROYlaiset palaavat yhä uudelleen reissaamaan pitkin Aasiaa, joten reissuvinkkejä hienoista ja hurjista paikoista löytyy varmasti. Ota yhteyttä KILROYn reissaaviin asiantuntijoihin ja kysy rohkeasti! Aasian matkat ovat keskeinen osa asiantuntijuuttamme.

Selaa vaihtoehtoja ja se on tervemenoa sitten vaan! Matkaa vaikka Kambodzaan katsomaan Angkor Watin temppeleitä, Laosiin nauttimaan rauhallisesta reissaamisesta, Japaniin tutustumaan sushikulttuuriin, Intiaan joogalomalleVenäjälle junareissulle tai Indonesiaan sukeltamaan. Tai yhdistä kaikki yhteen upeaan maailmanympärimatkaan, jolla Aasia on ensimmäinen tai viimeinen pitstop...

Aasiaa laidasta laitaan

Astuessasi ulos lentokentältä aistisi ylikuormittuvat ihanasti: nenääsi tulvahtaa uusia tuoksuja, silmät havaitsevat ruokia notkollaan olevat katukojut ja kaiken kruunaa suurkaupunkien kilisevä, koliseva äänimaisema. Suurkaupunkien vilinälle vastapainona toimii Aasian syrjäiset kylät, jotka rauhoittavat reissaajaa ja antavat niin reissaamiseen kuin elämäänkin uusia näkökulmia. Rauhallisissa kylissä näet ja koet paikallista elämää – sitä aitoa ja silottelematonta.

Aasian matkaan uppoaa helposti kuukausia. Nähtävää on vain niin paljon! Aasia on yhtä aikaa kaupunki- ja luontokohde. Aasiasta löytyy kaoottisia, alati kehittyviä ja muuttuvia suurkaupunkeja ja kulttuurikehtoja kuten Bangkok, DelhiHongkong, Singapore, SoulPeking ja Tokio sekä rantaelämästä haaveilevalle valkoista hiekkaa esimerkiksi Borneolta, Balilta, Goalta ja Koh Panganilta. Vuoristoilmaa kaipaava löytää etsimänsä puolestaan Nepalista, Pakistanista ja Kazakstanista. Eli nyt vain listaat haaveesi ja aloitat suunnittelun!

Matka Aasiassa - Paikan päällä 

Kaikki tiet vievät Roomaan ja nyt myös Aasiaan. Lentokone on se itsestäänselvä vaihtoehto, mutta Aasiaan pääsee myös raiteita pitkin. Trans Siperian reissulla matkaat Venäjän ja Mongolian läpi Pekingiin, jossa voit aloittaa Kiinan seikkailusi esimerkiksi kielikurssilla.  KILROYn erilaiset seikkailumatkat Aasiassa ovat oiva tapa kokea paikallista elämää pelkän nähtävyyksien näkemisen sijaan. Lisää Aasian kokemuksia, pintaa syvemmältä, kerrytät vapaaehtoistöissä erilaisissa yhteisö-, eläintensuojelu- ja luonnonsuojeluprojekteissa. Jos taas vaellusretket ja luontoseikkailut kiinnostavat, niin Aasiasta löytyy myös luonnonpuistoja, joista valita juuri se sinulle täydellinen samoilumesta.

Pidemmälle reissulle lähtijöiden kannattaa harkita suoraan lentoja maailman ympäri. Joustavat matkapäivät ja muutosehdot tulevat tarpeeseen pitkällä reissulla, jolla tarkkoja suunnitelmia voi olla vaikea tehdä. KILROY-lippu on erikoisjoustava lippu nuorille ja opiskelijoille. KILROY-lipulla voit muuttaa päiviä tai jopa reittiä tien päältä. 

Majoitus Aasiassa

Voit varata hostelleja ja hotelleja ympäri Aasian jo ennen reissuasi. Nettipalvelustamme pystyt varaamaan majoituksen myös matkasi aikana, mikä kannattaa erityisesti, jos saavut uuteen suurkaupunkiin myöhään illalla. Joihinkin maihin on tarjolla niin sanottuja starttipakettja, joiden turvin reissusi saa hyvän alun ja voit rauhassa keskittyä paikallisten olojen ja maisemien omaksumiseen! Jos et löydä etsimääsi, niin kysy ihmeessä, KILROYn unelmanikkarit löytävät varmasti ratkaisun.

Aasian hintataso

Yleisesti ottaen Aasian hintataso on matala, joskin suosituimmissa reissukohteissa hinnat ovat viime vuosien aikana kohonneet. Oli miten oli, majoitus, syöminen ja bilettäminen kustantavat Aasiassa Suomeen verrattuna todella vähän. Yleensä selviät oikein hyvin 25 € päiväbudjetilla ja joissain maissa pärjäät vähemmälläkin. Jos kuitenkin liikut vain suurkaupungeissa, kannattaa päiväbudjettia kasvattaa. Kurkkaa lisää infoa budjettiasioista.

Contact