Takaisin kotona

Home sweet home. Matkalta maailman ympäri on mukava palata kotiin.
Saarihyppelyt ympäri maailmaa. Matkat maailman ympäri KILROYlta.

Aktiivimatkatapahtuma Turussa

23. huhtikuu 2014 Turku
Saarihyppely - miten lumoava ajatus. Kulkea rauhassa meriteitse paratiisisaarelta toiselle vailla huolen häivää. Tule mukaan kuulemaan miten voit haaveesi toteuttaa!
Lue lisää
Kotiin palaaminen varsinkin pitkään kestäneen reissun jälkeen saattaa joskus tuntua nurinkuriselta kulttuurishokilta. Paluu normaaliin elämänmenoon voi olla haasteellista sen jälkeen, kun on vieraillut eksoottisissa paikoissa ja viettänyt aikaa erikoisten aktiviteettien parissa. Joillekin matkustajille tämä saattaa olla jopa pahempi kokemus kuin se, jonka he kokivat matkan alkutaipaleella.

On tärkeää tiedostaa tämä mahdollinen hankala siirtymävaihe kotiinpaluussa, jolloin esimerkiksi ystävien, perheen ja työkaverien perässä pysyminen saattaa tuntua vaikealta. Useat reppureissaajat ja välivuodenviettäjät aloittavat kotiin palatessaan uuden työn, koulutuksen tai muuten vain uudenlaisen elämänvaiheen, joka vaatii keskittymistä ensimetreiltä lähtien. Siksi onkin suositeltavaa jättää muutama viikko aikaa totutteluun ennen normaalin elämänmenon alkamista.

Contact