Matkavakuutus

Älä koskaan matkusta ilman matkavakuutusta!
Vaikka reissaamisen voi tehdä monin tavoin fiksusti, älä silti koskaan matkusta ilman vakuutusta, sillä tahaton tapaturma voi maksaa sinulle monen vuoden palkat. Henkikultasi on kuitenkin kaikkein kalleinta mitä omistat, eikö?

Jos matkaat ilman vakuutusta ja sairastut vakavasti, maksat kaikki viulut itse ja se tulee harvoin halvaksi! Pahimmillaan jos sinut joudutaan etsimään vuoristosta ja kuljettamaan pikaisesti kotiin, kulut saattavat kohota jopa satoihin tuhansiin euroihin. Pienempikin tapaturma, kuten murtunut nilkka, voi maksaa sinulle tuhansia euroja, jos olet vaikeasti saavutettavassa paikassa ja kuljetus- sekä hoitokulut nousevat pilviin.  Ulkomaiset sairaalat saattavat hyvinkin laskuttaa yli 5000 dollaria päivältä, tällaisiin taksoihin emme ole tottuneet kotona.

Matkaan lähdetään, jotta voisi elää hetken huolettomasti. Näin voitkin tehdä, mikäli sinulla on aktiviteettisi kattava matkavakuutus taskussa, sillä ongelmia kohdatessasi, olet tukiverkossa.

Euroopan ulkopuolella keltainen terveysvakuutuskortti ei korvaa sairastumisesta aiheutuvia kuluja. Tämän vuoksi kannattaa hankkia yhteistyökumppanimme Goudan reppureissaajille räätälöity matkavakuutus. Goudassa tiedetään, miten toimia vahinkojen sattuessa, olitpa sitten Los Angelesissa, Saharan autiomaassa tai Borneon viidakossa.
Monet matkaajat luulevat virheellisesti, että heidän oma koti- tai matkavakuutuksensa kattaa matka minne vain. Matkaolosuhteesi saattavat kuitenkin vaihdella, samoin kuin aktiviteettisi. Lue siis tarkoin olemassaolevan vakuutuksesi pienellä painetut tekstit ennen lähtöäsi.

Goudan perusvakuutus korvaa lääkärikulut ja sairaalakäynnit, kotiinkuljetuksen, varkaustapaukset. KILROY Gouda Super -vakuutus on suunniteltu nimenomaan aktiiviselle reissaajalle, eli vakuutus kattaa monet vaarallisiksi luokitellut aktiviteetit ja urheilulajit kuten esim. sukelluksen, trekkaamisen tai kiipeilyn. Omaan kotimatkavakuutukseen liitettävän vakuutuslaajennuksen hankkiminen vaarallisempiin lajeihin tulee usein järjettömän kalliiksi. Siksi Gouda on budjettiystävällinen vaihtoehto. 

 

 

Matkavakuutuksen tarpeessa?
Lue lisää ja vakuuta itsesi!
Contact