Lentoliput

Error loading MacroEngine script (file: Textpage.cshtml)

Normaalit lentoliput

Normaali lentolippu sopii yksinkertaiseen matkaan, joka sisältää vain meno-paluu -lennot esimerkiksi kotikaupungistasi New Yorkiin ja takaisin. Normaalin lentolipun voivat hankkia kaikki, eikä IYTC tai ISIC-korttia tarvita. Normaali lentolippu ei sisällä peruutusmahdollisuutta, eikä sitä voi vaihtaa oston jälkeen. 

KILROY lipulla joustava aikataulu

Valitse KILROY lippu suunnitellessasi matkaa kauemmas ja pidemmäksi aikaa. Kotoa käsin on usein mahdotonta tietää, miten pitkään kohteissa viihtyy ja milloin on hyvä aika palata kotiin. Matkalla voi iskeä suuri rakkaus tai karmea vatsapöpö. Saatat yllättäen haluta vimmatusti joko jäädä, tai lähteä. KILROY lipulla pystyt muuttamaan lentoaikataulujasi matkalta käsin ja ennen matkaa ilman, että joudut ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Muutokset tehdään sen hetkisten paikkatilanteiden mukaan. Voit esimerkiksi lisätä matkaasi ilmaisia välilaskuja, joiden aikana ehdit katsella kaupunkikohteita. KILROY lippu on tärkeä reissaajille, joiden matka on vähemmän suunniteltu, esimerkiksi maailmanympärimatkaajille, vaihto-opiskeluun lähteville jne. KILROY lipun saavat alle 26-vuotiaat ja opiskelijat 33-vuotiaaksi saakka, mutta ikärajat vaihtelevat jonkin verran lentoyhtiöistä riippuen. Lipun saamiseksi sinulla on oltava voimassaoleva IYTC kansainvälinen nuorisokortti tai ISIC kansainvälinen opiskelijakortti. Lippu on hinnoiteltu suunnilleen saman hintaiseksi, kuin normaali lentolippu.

Muut lentoliput ja lentopassit

Kun olet lähdössä matkalle, jonka aikana haluat pysähtyä useissa kohteissa, useilla mantereilla, suosittelemme lentopassia, tai maailmanympärilentojen passia. Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentopasseja, joista voit kysyä KILROYlta. Lentopassin tulee usein edullisemmaksi, kuin yksittäisten lentojen ostaminen.

Maailmanympärimatkojen lentopassit ja opiskelijoiden joustavat lentoliput ovat yleensä voimassa vuoden ajan lähdöstäsi. Hanki myös matkaturva, joka kattaa yllättävät lentojen peruutukset, joita matkavakuutus ei kata. Matkaturvan tyypillinen kulu on noin 5-6% lentolippusi hinnasta. Muista, että matkaturva on hankittava lentolippujen oston yhteydessä. Muista myös tarkistaa matkaturvan ehdot, sillä ostamalla myymälästä lentosi, saat vielä kattavamman matkaturvan kuin nettikaupasta.

KILROYlta saat aina edulliset lentoliput, mutta mikäli haluat lentää tietyllä lentoyhtiöllä, tai sinulla on erityistoiveita, kerro niistä matkamyyjillemme.

Muut lentoliput ja lentopassit. Kun olet lähdössä matkalle, jonka aikana haluat pysähtyä useissa kohteissa, useilla mantereilla, suosittelemme lentopassia, tai maailmanympärilentojen passia. Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentopasseja, joista voit kysyä KILROYlta. Lentopassin tulee usein edullisemmaksi, kuin yksittäisten lentojen ostaminen.

Maailmanympärimatkojen lentopassit ja opiskelijoiden joustavat lentoliput ovat yleensä voimassa vuoden ajan lähdöstäsi. Hanki myös matkaturva, joka kattaa yllättävät lentojen peruutukset, joita
matkavakuutus ei kata. Matkaturvan tyypillinen kulu on noin 5-6% lentolippusi hinnasta. Muista, että matkaturva on hankittava lentolippujen oston yhteydessä. Muista myös tarkistaa matkaturvan ehdot, sillä ostamalla myymälästä lentosi, saat vielä kattavamman matkaturvan kuin nettikaupasta.

KILROYlta saat aina edulliset lentoliput, mutta mikäli haluat lentää tietyllä lentoyhtiöllä, tai sinulla on erityistoiveita, kerro niistä matkamyyjillemme.

 


Contact