Lentoliput

Lennot liput ovat välttämättömät, jos haluat matkustaa ympäri maailmaa
Pitkän matkan suunnittelu voi olla hermoja raastavaa puuhaa, jos et ole kyvykäs lippuhintojen saalistaja ja et tiedä, mistä viisumiasiat, välilaskut, sadekaudet ja edullisimmat majapaikat löytyvät. Yksin suunnitteluun voi mennä pieni ikuisuus ja into maailmanvalloitukseen saattaa kokea kolauksen. Suosittelemme, että otat meihin heti yhteyttä saadaksesi parhaat reissuvinkit. Osaamme neuvoa miten luovit mahdollisista reissun hankalista kohdista ja miten voit matkata pitempään budjetin kestäessä menot. Varaa meiltä aika ensimmäiseen suunnittelusessioon.

Normaalit lentoliput

Normaali lentolippu sopii yksinkertaiseen matkaan, joka sisältää vain meno-paluu -lennot esimerkiksi kotikaupungistasi New Yorkiin ja takaisin. Normaalin lentolipun voivat hankkia kaikki, eikä IYTC tai ISIC-korttia tarvita. Normaali lentolippu ei sisällä peruutusmahdollisuutta, eikä sitä voi vaihtaa oston jälkeen. 

Nuoriso- ja opiskelijalipulla joustava aikataulu

Valitse nuoriso/opiskelijalippu suunnitellessasi matkaa kauemmas ja pidemmäksi aikaa. Kotoa käsin on usein mahdotonta tietää, miten pitkään kohteissa viihtyy ja milloin on hyvä aika palata kotiin. Matkalla voi iskeä suuri rakkaus tai karmea vatsapöpö. Saatat yllättäen haluta vimmatusti joko jäädä, tai lähteä. Opiskelijalipulla pystyt muuttamaan lentoaikataulujasi matkalta käsin ja ennen matkaa ilman, että joudut ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Muutokset tehdään sen hetkisten paikkatilanteiden mukaan. Voit esimerkiksi lisätä matkaasi ilmaisia välilaskuja, joiden aikana ehdit katsella kaupunkikohteita.

Opiskelijalippu on tärkeä reissaajille, joiden matka on vähemmän suunniteltu, esimerkiksi maailmanympärimatkaajille, vaihto-opiskeluun lähteville jne. Opiskelijalipun saavat alle 31-vuotiaat nuoret ja opiskelijat 35-vuotiaaksi saakka. Lipun saamiseksi sinulla on oltava voimassaoleva IYTC kansainvälinen nuorisokortti tai ISIC kansainvälinen opiskelijakortti. 

Muut lentoliput ja lentopassit

Kun olet lähdössä matkalle, jonka aikana haluat pysähtyä useissa kohteissa, useilla mantereilla, suosittelemme lentopassia, tai maailmanympärilentojen passia. Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentopasseja, joista voit kysyä lisää meiltä. Lentopassin tulee usein edullisemmaksi, kuin yksittäisten lentojen ostaminen.

Maailmanympärimatkojen lentopassit ja opiskelijoiden joustavat lentoliput ovat yleensä voimassa vuoden ajan lähdöstäsi. Hanki myös matkaturva, joka kattaa yllättävät lentojen peruutukset, joita matkavakuutus ei kata. Matkaturvan tyypillinen kulu on noin 5-6% lentolippusi hinnasta. Muista, että matkaturva on hankittava lentolippujen oston yhteydessä. Muista myös tarkistaa matkaturvan ehdot, sillä ostamalla myymälästä lentosi saat vielä kattavamman matkaturvan kuin nettikaupasta.

Meiltä saat aina edulliset lentoliput, mutta mikäli haluat lentää tietyllä lentoyhtiöllä, tai sinulla on erityistoiveita, kerro niistä matkamyyjillemme.

 

Lisätietoa erilaisista lentolipuista

Contact