Mitä tehdä matkan aikana?

Benji-hyppy. Miksi ei menisi ylilaidan, kun kerta maailman laidalle asti reissannut?
Pidempi matka on tilaisuus, jonka moni käyttää hurjiakin unelmiaan toteuttaakseen, sillä myöhemmin kutsuvat velvollisuudet asuntolainojen ja perheenlisäyksen muodoissa. Silloin voi olla vaikeampi irroittautua arjesta ja lähteä matkaan. Nyt on siis tilaisuutesi kokeilla heittäytymistä ja uskaltautua tunnustelemaan rajojasi vaikka benji-hypyn muodossa.

Kansainväliset, 10-15 hengen pienryhmissä toteutetut seikkailumatkamme tarjoavat mainion tilaisuuden päästä paikkoihin, jonne turistimassat eivät ole löytäneet. Monet asiakkaamme ovat lähettäneet palautetta jälkikäteen, etteivät itse olisi ehtineet nähdä yhtä paljon, lyhyessäkin ajassa.

Jos olet lähdössä ensi kertaa rinkan kanssa matkalle ja ehkä vielä yksin, saattaa olo olla hieman epävarma. Mietit miten pärjäät uudessa ympäristössä, vierailla kielillä. KILROYn seikkailumatka on helppo tapa aloittaa pitempi reissu ja saada ensikäsitys maasta, johon olet saapunut. Pääset samalla turvallisesti matkantekoon kiinni. Seikkailumatkalla kuljetaan usein paikkoihin, joihin muuten voi olla hankala päästä. Matkajärjestelyt, kuten majoitus, menopelit, osa ruokailuista ja aktiviteeteista on hoidettu puolestasi ja mukana on aina englantia puhuva opas. Sinun voit keskittyä matkallaolosta nauttimiseen ja uusiin matkakavereihin tutustumiseen. Voit sisällyttää seikkailureissun maailmanympärimatkaasi, vaihto-opiskeluihisi tai Working Holidayhin.

Elämyksellisiä seikkailuja ympäri maailmaa.

Meillä on jokaisella mantereella useita luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka järjestävät seikkailuretkiä. Erilaisia matkoja on yli 1000 ympäri maailmaa! Voit esimerkiksi lähteä kuukausien rekkareissulle Kairosta Kapkaupunkiin, tehdä 3-4 viikon roadtripin Yhdysvaltojen upeimpiin kohteisiin, tutustua Perun Inka trailiin 4 päivän vaelluksella, kiikaroida villieläimiä 2 viikon Tansanian safarilla, tutkia Trans Siperian junarataa tai suorittaa viikossa sukelluskurssin Thaimaassa. Seikkailumatkoja löytyy joka lähtöön: villimmät seikkailijat, mukavuudenhaluiset rentoutuslomaa haikailevat ja perheen kanssa matkaavat löytävät varmasi itselleen sopivan reissun, joka on jotain muuta kuin perus pakettimatka!

Kysy matkamyyjiemme omia kokemuksia seikkailumatkoista ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Muista myös, että seikkailumatkoilla tehdyt aktiviteetit ja kulkeminen tulee yleensä pakettina edullisemmaksi kotoa käsin hankittuna, kuin paikan päältä, kuten moni luulee.

MATKAN SUUNNITTELU:

 

Contact