Minne mennä?

Tärkein kysymys - minne haluat mennä?
Maailmasta on tullut pienempi paikka, kuin ennen lentoreittien monipuolistuttua ja matkailun, sekä kokemusten jakamisen välineiden, kuten blogien kehityttyä. Kaikkiin paikkoihin et silti pääse ihan budjettimatkalla ja jotkut paikat näennäisesti lyhyestä välimatkasta huolimatta sisältävät kalliita välilaskuja. Esimerkiksi poliittisesta tilanteesta riippuen, USA:sta on mahdotonta matkustaa suoraan Kuubaan, vaikka Floridan Key West sijaitsee vain 170 km päässä Kuuban Havannasta. Seuraamalla uutisia kohdemaiden poliittisesta- ja turvallisuustilanteesta, saat ainakin alkuun käsityksen, onko kohde sinulle sopiva.

Suunnittelu lähtee hyvin liikkeelle, kun teet listan paikoista, joissa haluaisit käydä. Näitä voivat olla maat, kaupungit, alueet, luonnonnähtävyydet, festivaalit, sukellus- tai muut aktiviteettikohteet jne.

Jaa kohteesi seuraavasti:

  1. Kohteet, jotka on ihan ehdottomasti nähtävä maksoi mitä maksoi
  2. Kohteet, jotka erittäin mielelläsi halusit nähdä ja kokea
  3. Kohteet, jotka mieluusti näet, mikäli ne eivät tuo merkittävää lisäkustannusta matkaasi


Listasi avulla matkamyyjä pystyy tarjoamaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Häneltä voit kysellä matkavinkkejä ja halutessasi lukea lisää matkakohteista ja maailmanympärimatkojen reittiehdotuksista, näet nämä helposti nettisivuiltamme. 

MATKAN SUUNNITTELU:

 

Contact