Matkan suunnittelu

Matkan suunnittelu on jo puoliruokaa.
Nykyisin kuka tahansa voi pakata matkalaukut ja suunnata mitä eksoottisempiin kohteisiin muutamaksi viikoksi palmun alle lekottelemaan. Internetin aarreaitasta matkanaiset ja miehet löytävät runsaasti kohdevaihtoehtoja ja itsenäinen lentolippujen varailu netistä tuntuu myös sujuvan useimmilta. Kun suunnittelet pidempää ja useita lentoja sisältävää reppureissua, tai maailmanympärimatkaa, kannattaa suunnitteluun ottaa mukaan ammattilaiset, eli meidät. Näin säästät nimittäin aikaa ja rahaa.

Kun mielen valtaa vimma lähteä maailmalle, on pohdittava muutamia yksityiskohtia, ennen kuin sukeltaa seikkailuun. Tavallisimmin matkaajat miettivät lentoreittejään - miten kauan missäkin kohteessa kannattaisi olla, kenen kanssa matkaan, milloin ja mitä kaikki maksaa. Näiden päälle tulevat käytännön kysymykset, kuten mistä saa tarvittavat viisumit, hotelli- tai hostellimajoitusten hoitaminen, matkavakuutuksen ja paikallisen valuutan hankinta jne. Puhumattakaan arkiasioiden järjestämisestä niin, että voit lähteä! Kaikki tämä voi tuntua melkoiselta pähkinäsäkiltä purtavaksi, etenkin lähtiessäsi ensi kertaa omatoimimatkalle.

Apu on kuitenkin vieressäsi - KILROYn kokeneet matkamyyjät ovat itse kiertäneet palloamme niin monella tavalla, että osaavat suunnitella juuri Sinulle sopivan matkan. Heiltä lentopassien kokoaminen ja ensimmäisten öiden majapaikkojen varaaminen onnistuu helposti, saat monta vastausta kysymyksiisi ja koko matkan suunniteltua kerralla: lentovaraukset ja lentoreittien suunnittelun, majoitukset, riittävän kattavan matkavakuutuksen tilauksen, sekä halutessasi seikkailumatkavaraukset. Tästä matkaoppaasta saat vinkkejä, miten päästä oman reissusi valmisteluun käsiksi.

MATKAN SUUNNITTELU:

 

Contact