Suunnitelmien muuttaminen

Sinullahan on KILROYn joustavat lentoliput, eikö?
Reissaaminen on yllätyksellistä toimintaa; saatat esimerkiksi löytää elämäsi rakkauden, kyllästyä kohdemaahan, joutua sukset ristiin matkakumppanisi kanssa tai tarvita lisää rentoutumisaikaa omaa lomaan syystä tai toisesta. Reppuselkäreissaus on mitä todennäköisimmin se kaikkein rajoittamattomin matkustustapa, ja suunnitelmien muuttaminen tien päällä onkin hyvin tavallista. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että on helpompaa muuttaa suunnitelmia silloin, kun suunnitelmia ja aktiviteetteja ei ole paljon, eikä lippuja ja retkiä ole jonoksi asti. On myös helpompaa vaihtaa matkasuunnitelmia, jos matkustaa yksin.

Jos haluat muuttaa matka-aikataulujasi, aloita aina tärkeimmistä/kalleimmista asioista, kuten lentolipuista. Matkapäivä voi muuttaa useimmissa lentolipuissa, ja reittimuutokset ovat usein myös mahdollisia. Päivien ja reittien muutos riippuu aina niiden saatavuudesta. Muista, että mitä lähempänä matka-ajankohtaa ollaan, sitä pienemmät ovat mahdollisuudet vapaisiin paikkoihin! KILROY tarvitsee normaalisti pyynnön vaihdoksista minimissään 72 tuntia ennen alkuperäistä matkustuspäivämäärää. Jos lähetät pyynnön viikonlopun aikana deadline on 96 tuntia ennen lähtöä. KILROY laskuttaa lipun vaihdosta lisämaksun. Mikäli emme pysty vaihtamaan lippuasi, rahat palautetaan takaisin tilillesi.

Riippuen lentoyhtiöstä ja lipun ehdoista, KILROYn täytyy lisäksi mahdollisesti laskuttaa ylimääräinen lentoyhtiön oma maksu. Tästä ilmoitetaan sinulle tällöin sähköpostitse. Jos paikkoja on vapaana haluttuna ajankohtana, lentolippusi muutetaan ja alkuperäinen varauksesi peruuntuu automaattisesti. Saat sähköpostiisi tästä vahvistuksen, sekä tiedot uudesta varauksestasi. Mikäli paikkoja on vapaana ainoastaan lentoyhtiön lisämaksua vastaan, kysymme suostumustasi ja lähetämme maksupyynnön ennen muutoksen tekemistä. Jos sinun täytyy vaihtaa muita ennakkoon varattuja ja maksettuja tuotteita, kuten autonvuokrauksia, majoituksia tai seikkailumatkoja, ota yhteys siihen matkanjärjestäjään, jolta varasit tuotteen (KILROY). Joissakin tapauksissa kannattaa myös ottaa suoraan yhteys retkenjärjestäjään, hotelliin, autonvuokrausyhtiöön jne. jos kyseessä on kiireinen asia. Pääasiallisesti kannattaa kuitenkin ensin ottaa yhteys matkanjärjestäjään.

 MATKAN AIKANA:

Contact