Matkan aikana

Äiti ei ole auttamassa!
Uuteen ympäristöön saapumista kannattaa suunnitella etukäteen esimerkiksi varaamalla matkan ensimmäisiksi öiksi majapaikan jo lentolippujen oston yhteydessä. Pitkän lennon jälkeen pää on pöhnäinen, eikä tällöin ole kovinkaan hauskaa lähteä heti majapaikkaa metsästämään vierailla kulmilla navigoiden. Lennon jälkeen onkin suuri nautinto päästä mutkitta majapaikkaan lepäilemään. Lentokohteena olevan kaupungin kortteleita ja baareja voi koluta pari päivää ja lähteä sitten jatkamaan matkaa - tai jäädä pidemmäksi aikaa jos mielii.

KILROYlta voit varata hostellit ja hotellit, sekä yksittäisiä majoitusöitä, että ns. starttipaketteja, jossa majoituksen lisäksi sinut haetaan suoraan lentokentältä.

Miten lentokentältä majapaikkaan

Selvitä etukäteen, mitä kuljetusmuotoa kannattaa käyttää kohdemaassasi lentokentältä majapaikkaan siirryttäessä ja mitä se maksaa: yleensä edullisimmin pääsee paikallisbussilla, junilla tai metrolla, mutta esimerkiksi Sao Paoloon saavuttaessa emme missään tapauksessa suosittele paikallisbussia: kun saavut illalla myöhään, bussi kiertää jokaisen kulman - myös ränsistyneemmissä faveloissa, joissa olo voi olla turvaton. Taksillakin pääsee, mutta hinta kannattaa kysyä aina etukäteen; mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tulla huijatuksi heti matkan alussa. Vinkkejä saat matkamyyjältäsi, matkaoppaista ja muilta reissaajilta, kysy rohkeasti!

 

Contact