Matkabudjetti

Reppureissulla et tarvitse huikeata omaisuutta - Matkusta edullisesti
Matkalle lähtö on usein järjestelykysymys eikä sinun tarvitse olla kroisos voidaksesi lähteä tutkimaan maapalloa. Järkevällä suunnittelulla pääsee jo pitkälle!

Kuinka lasken kulut enne matkalle lähtöä? Paljonko rahaa pitäisi varata matkan ajaksi? Mihin kaikkeen kannattaa varautua ja mitä kaikkea kannattaa hankkia etukäteen? Moni pohdinnoistasi ratkeaa, kun listaat itsellesi, mitä odotat matkaltasi.

Haluatko syödä ravintoloissa vai katukeittiöstä; halutako yöpyä hotelleissa vai teltassa; haluatko osallistua hauskanpitoon ja erilaisille seikkailumatkoille vai tyydytkö kiertelemään nähtävyyksiä lisämaksutta? Näiltä sivuilta löydät hyviä vinkkejä matkabudjettisi suunnitteluun.

Matkabudjetti – Laita rahat riittämään

Mieti siis ensin, mitä haluat reissultasi ja aloita sitten budjettipohdinnat. Ole realistininen, sillä yleensä rahaa kuluu enemmän kuin ajattelet etukäteen, etkä halua huomata maailmalla rahojen loppuvan kesken kaiken.

Kun suunnittelet reissua, aloita matkakassan kerryttäminen ajoissa ja hyödynnä alenukset ja edut, joihin olet oikeutettu. Tiedäthän jo KILROYn opiskelijahintaisista lentolipuista? Ja onhan sinulla jo kansainvälinen ISIC-kortti, jolla saat erilaisia opiskelijaetuja jo 130 maasta. KILROYlta voi ostaa myös matkalahjakortteja, joten päivitä lahjalistasi niin Joulupukille, vanhemmille kuin kummitädeille ja -sedillekin. 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.


Muista että kuka vain voi lähteä tutkimaan maailmaa, kunhan aloittaa siihen tähtäävät säästötoimet hyvissä ajoin – lähteminen ei ole rahasta vaan päättäväisyydestä kiinni! Tarkkaile tarjouksia ja kysy vinkkejä muilta reissaajilta. Voit aina poiketa myymälöissämme tai katso kalenteristasi hyvä ajankohta ja varaa itsellesi oma aika pidemmälle pohdinnalle.

Kaipaatko vinkkejä matkabudjetointiin?
Varaa aika ilmaiseen lomasuunnitteluun
Contact