Viisumi

Tarvitseeko sinun ylittää raja?

Viisumin useimpiin maihin voit hakea kyseisen maan edustustosta Suomessa vaihtelevaa korvausta vastaan. Viisumi on passiisi liitettävä virallinen dokumentti, jota varten sinun on toimitettava passisi edustustoon ajoissa. Viisumin avulla voit oleskella maassa tietyn aikaa. Viisumin myöntämiseen voi mennä muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, riippuen kohdemaasta.

Viisumin hankkiminen ei aina suju kädenkäänteessä: jotkut maat eivät salli viisumin hakemista aiemmin kuin puoli vuotta ennen lähtöä...mitä siis teet jos vuoden mittainen matkasi on määrä päättyä juuri tälläiseen valtioon? Entä kun olet pitkällä matkalla ja tarvitset passiasi jatkuvasti, miten silloin hoidat viisumiasiat? Me neuvomme oikean reitin valinnassa ja hoidamme viisumiasiat tiettyjen kohteiden kohdalla.

Me neuvomme, kuinka missäkin tilanteessa kannattaa toimia ja kuinka varmistat, että sinulla on viisumit kunnossa pitkälläkin reissulla. Varmista kuitenkin aina viisumitarpeesi reissumaasi suurlähetystöstä. Jos kaipaat apua viisumin haussa käytännön tasolla, voit myös kääntyä yhteistyökumppanimme Visumservicen puoleen.

 

ENNEN MATKAA:

 

Contact