Ennen matkaa

Ennen matkaa - Viimeisten minuuttien valmistelut
Kun suunnitelmasi ovat hyvällä mallilla, voit keskittyä tulevan matkasi fiilistelyyn. Tee lista ja etene järjestelmällisesti tai heitä hommat kuntoon lonkalta, ihan mikä tyyli vain sopii sinulle itsellesi - kunhan vain hoidat hommat!

 

Lentokentällä on ikävä huomata, että olisitkin tarvinnut viisumin reissukohteeseesi, ja unohtunutta rokotusta on varsin ikävä jossitella sairaalassa. 

Huolehdithan siis kaikki tärkeät dokumentit ja muut asiat kuntoon ennen matkaasi. Muistathan, että passisi tulee olla voimassa myös paluumatkasi aikoihin ja siltä varalta, että tarvitset viisumin, varaa siihen reippaasti aikaa.

Niin ikään raha-asiat olisi hyvä olla kunnossa, joten maksa luotot pois, vaihda tarvittaessa valuuttaa ja ylipäätänsä tee itsellesi budjetti, jottei rahat lopu kesken matkaa.

Huolehdithan myös rokotuksesi ajan tasalla ja muista, että osa rokotuksista vaatii vahvisteannoksia, joten aloita rokotuksiin tutustuminen ajoissa.

Suosittelemme myös pakkauslistan kirjoittamista – ei sillä, että unohtaisit jotakin, vaan ensisijaisesti koska ilman pakkauslistaa, pakkaat todennäköisesti aivan liikaa tavaraa kannettavaksesi. 

Contact