Halvat lentoliput

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi
Halvat lentoliput kaikkialle maailmalle! Varaa itse tai pyydä reissuaasiantuntijoilta tarjous.

Lentolippujen varaus on varsin keskeinen osa matkaa, joten tässäpä hieman inspiraatiota ja infoa tähän reissun kannalta tärkeään asiaan. Ja aina voit tietenkin kysyä lisää!

Buukkaa ja lähde maailmalle

Voit varata lennot itse netistä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää reissu- ja lentoasiantuntijoitamme joko puhelimitse, sähköpostitse tai myymälässä paikan päällä.

Yksinkertaiset menopaluut on helppo varata itse, ja usein lentoyhtiöiden nettikauppoihin tarjoamat hinnat ovat ne kaikkein edullisimmat. Nettikaupasta ei kuitenkaan voi varata kaikkia lentokohteita ja -reittejä, ja vain osa opiskelijalipuista on näkyvillä verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi kohdetta, suunnitelmissasi on lentää useihin kaupunkeihin tai haluat pysähtyä matkan varrella, ota yhteyttä, niin etsimme lennot haluamillesi reiteille.

Halvat lennot maailmalle - KILROY

KILROYlta saa kahdenlaisia lippuja

  • Standard-lippuja: Ei ikärajoja
  • Opiskelijalippuja: Nuorille (alle 26v) ja opiskelijoille ISIC-kortilla (alle 35v)

Standard-lippu 

Standard-lippua ei ole ikärajoitettu, sen voi ostaa kuka tahansa. Lippu on yleensä säännöiltään rajoitettu, eli sen päivämääriä ja reittejä voi olla vaikea, tai jopa mahdoton, muuttaa jälkikäteen. Sekä perilläolo- että matkustusaika ovat yleensä rajoitettuja. Lipun voi kuitenkin saada todella edullisesti, varsinkin jos on ostoksilla hyvissä ajoin. Kun tiedät tarkkaan, mihin olet matkaamassa ja kuinka pitkäksi aikaa, säästät Standard-lipulla rahaa matkakassaan. Nettikaupassa Standard-lipun tunnistat mustasta yläpalkista.

Opiskelijalippu

Olemme neuvotelleet eri lentoyhtiöiden kanssa erityisiä nuoriso- ja opiskelijalippuja. Nämä liput on tarkoitettu nuorille, alle 26-vuotiaille, ja opiskelijoille aina 35 ikävuoteen asti (ikärajat saattavat vaihdella lentoyhtiöittäin). Lyhyillä Euroopasn sisäisillä lennoilla opiskelijaliput eivät yleensä ole ns. tavallisia lippuja edullisempia, mutta pitkillä ja monen pysähdyksen lennoilla säästät huomattavasti hinnassa. Hinnan lisäksi opiskelijalippu on matkustusehdoiltaan muita lippumuotoja joustavampi, eli voit tehdä helpommin muutoksia, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat varauksen jälkeen.

KILROYn opiskelijalippu on merkattu nettikaupassa keltaisella palkilla ja samassa yhteydessä on kerrottu kyseisen lipun ikärajat. Opiskelijalippuja varten tarvitset joko kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin tai kansainvälisen IYTC-nuorisokortin

Lue lisää opiskelijalipusta 

Edulliset lennot netistä

Lennot maailmanympäri 

Erityistä erikoisosaamistamme on maailmanympärilentojen räätälöinti reppureissaajille, opiskelijoille ja välivuotta viettäville. Maailmanympärimatkan voi koota joko yhdensuuntaisista opiskelijalipuista tai vaihtoehtoisesti käyttää lentoyhtiöiden omia maailmanympärilippuja.

Olit siis minkä ikäinen tahansa, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Pallon ympäri matkustettaessa vaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja niiden suunnitteluun erikoistuneet maailmanympärispesialistimme auttavat sinua unelmasi toteuttamisessa. Suosituimpia reittiesimerkkejä löydät Matka maailman ympäri -sivuiltamme

Lentopassi - Enemmän kohteita samalla matkalla

Lentopassin voi koota useista eri vaihtoehdoista. Ideana on yleensä lentää yhteen kohteeseen, pysähtyä hetkeksi välilaskukaupunkiin, ja palata takaisin toisesta kaupungista – joko suoraan tai toisen stopin kautta. Yksinkertaisimmat lentopassit voit varata nettikaupasta (valitse "Paluu toisesta kaupungista").

Lentopassit, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento, voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse. 

Halvat lennot - Maailmanympärilennoissa riittää vaihtoehtoja

Stopover - Hyödynnä pysähdys

Koneenvaihto on tylsimmillään seuraavan lennon odottelua kylmällä lentokentällä. Onneksi siihenkin on parempi vaihtoehto. Lipusta ja lentoyhtiöstä riippuen voit yleensä pysähtyä myös koneenvaihtokaupungissa muutamaksi päiväksi tai jopa viikoksi. Eräiden lentoyhtiöiden kautta tämä onnistuu ilmaiseksi, toiset veloittavat nimellisen maksun. Suosittuja stopover-kohteita ovat muun muassa IslantiDubaiThaimaaHongkongSingaporeMiami ja New York.

Stopover-lippuja voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Lennot maailmalle KILROYlta

Valmiina seikkailuihin? Varaa alta aika reissusuunnitteluun, niin etsitään yhdessä parhaat mahdolliset reitit ja seikkailut matkan varrelle!

Suunnitelmat auki?
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Contact