USA, Cookinsaaret & Uusi-Seelanti

USA:n kautta Uuteen-Seelantiin - Lontoo, Los Angeles, Cookinsaaret & Auckland
Alk. EUR 997,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput (one way)
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tekeekö mieli maailmalle, mutta jatkosuunnitelmat ovat vielä auki? Ei hätään, tässä hyvä vaihtoehto reissun alkuun: lähde reissuun ja katso, mitä sitten tapahtuu! Tämä reitti on täydellinen, kun suunnittelet Working Holiday -vuotta Uudessa-Seelannissa tai muutoin vain pitkää reissua maapallon toisella puolella.


Lentoreitti:

Helsinki – Lontoo – Los Angeles – Rarotonga – Auckland (one way)


Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamillesi matkustuspäiville. 

Multi stop -reitti Uuteen-Seelantiin

 

1. Los Angeles, Kalifornia, USA

Viimeinen kohde tällä maailmanympärimatkalla on upea Los Angeles. Vuokraa auto tai asuntoauto ja lähde tien päälle! Aja San Diegoon, käy ihailemassa Grand Canyonin jylhiä maisemia, juhli Las Vegasissa ja rauhoitu taas Yosemiten kansallispuistossa. Kurvaa paluumatkalla San Franciscon kautta ja sitten on jäljellä enää kotimatka. 

2. Rarotonga, Cookinsaaret

Cookinsaarilla arjesta irtautuminen tapahtuu kuin itsestään. Snorklaa tai sukella kirkkaissa vesissä värikkäiden kalojen seassa tai vaella vehreissä maisemissa. Niin ikään hiekkarannalla makoilu ja tuoreilla merenantimilla ja hedelmillä herkuttelu kuuluu luonnollisesti asiaa Cookinsaarilla. 

3. Auckland, Uusi-Seelanti

Paljoa tätä kauemmaksi et kodista pääse! Liity muiden reissaajien joukkoon Uuden-Seelannin tutkimusmatkallasi ja lähde todelliselle seikkailulle. Tai vaihtoehtoisesti ota matkapaku allesi ja kierrä saaria omaa vauhtiasi. Uudessa-Seelannissa riittää tutkailtavaa ja tekemistä pidemmäksikin aikaa, joten ota rauhassa ja nauti elämästä – ja ah, niin huimista maisemista!

Jotta ehdit uppoutua täydellisesti Uuden-Seelannin kiehtoviin maisemiin ja kulttuuriin, hanki itsellesi Working Holiday -viisumi

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että yllä esitetty reitti on vain yksi vaihtoehto monien joukossa. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Jos sinulla on kysymyksiä Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset. Voit aina myös varata itsellesi ajan joko puhelinkeskustelulle tai tapaamiseen, jossa saat asiantuntijoimme avun unelmiesi toteuttamiseen. 
 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact