Multi stop - Eteläinen Afrikka

Alk. EUR 999,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Valmiina kokemaan eteläinen Afrikka? Suuntaa ensin Etelä-Afrikan pääkaupunkiin Kapkaupunkiin, jonka jälkeen olet valmis kokemaan Namibian ihmeet. Rentoudu vielä ennen kotiin paluuta Tansanian paratiisisaarella Sansibarilla, ja unelmamatkasi on toteutettu!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Kapkaupunki – Windhoek // Sansibar – Helsinki
   

// = matkusta omatoimisesti, sisäisin lennoin tai osana seikkailumatkaa >> Katso esimerkkejä

Huomioithan, että tämä reitti on vain reittiehdotus seuraavaa matkaasi varten. Mikäli haluaisit unelmareisuusi kuitenkin muita kohteita, käytä reittityökaluamme matkasi suunnitteluun! Voit aina myös ottaa yhteyttä reissauksen asiantuntijoihimme, niin tehdään haaveistasi totta. 

Kuvagalleria: Eteläinen Afrikka -reitti

   

1. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Tämä unelmareitti alkaa ikonisesta Kapkaupungista, jossa riittää seikkailuja moneen makuun! Kaupungin ehdottomiin must-do aktiviteetteihin kuuluu vaellus kuuluisalle Pöytävuorelle (Table Mountain), jolta avautuu henkeäsalpaavat näkymät. Mikäli aika on kortilla, pääsee huipulle myös kaapelihissillä. Suuntaa tämän jälkeen surffaamaan, leijalautailemaan, sukeltamaan, laskuvarjohypylle, safarille, viinitiloille tai townshippeihin. Kapkaupungin matka ei jätä ketään kylmäksi!

2. Windhoek, Namibia

Etelä-Afrikasta matka jatkuu Namibiaan ja sen auringontäyteiseen pääkaupunkiin, Windhoekiin! Modernissa kaupungissa riittää tehtävää ja nähtävää: ihaile arkkitehtuurin saksalaisia vaikutteita, nauti paikallisesta ruoasta ja juomista, sekä moikkaile kadulla yhtä monista Martti Ahtisaaren mukaan nimetyistä Marteista. Windhoek sijaitsee 1650:n metrin korkeudessa upeassa laaksossa, joten päiväretki myös kaupungin ulkopuolelle on enemmän kuin suositeltavaa!

3. Windhoek - Sansibar

Eteläisen Afrikan valloitusreitille kuuluu myös Windhoekin ja Sansibarin väliin jäävä osuus, joka voidaan suunnitella jokaisen reissaajan mieltymysten mukaan. Matkan voi toteuttaa suoraan lentämällä, tai vaihtoehtoisesti yhdistämällä mantereen sisäisiin lentoihin jonkun unohtumattomista seikkailumatkoista! Nämä porukkareissut ovat usein se paras ja suosituin tapa tutustua esimerkiksi Afrikan luomavaan luontoon, samalla liikkuen eteenpäin suunnitellulla reitillä.

Matkaa Namibiasta rajan yli esimerkiksi Botswanan upealle Okavango Delta -suistoalueelle, josta Zimabwessa sijaitsevat Viktorian putouksetkin ovat enää tuntien ajomatkan päässä. Tutki mahdollisuuksia ja toteuta haluamasi reitti - tämän osuuden päätät sinä!

4. Sansibar, Tansania

Ennen kotiinpaluuta on hyvä vielä hetki hengähtää ja nauttia Afrikan kuuluisista, valkoisena hohtavista hiekkarannoista. Ja mikä olisikaan parempi paikka tälle kuin yksi mantereen kauneimmista matkakohteista: Sansibar! Sansibar koostuu Intian Valtameren saarista, ja näistä suosituimpia ovat Pemba ja Unguja. Saarilla pääset mm. snorklailemaan koralliriuttojen päällä, tekemään sukelluskurssin tai ihan vain nauttimaann alueen rennosta elämänmenosta! Matka Sansibarille on todellinen retki paratiisiin.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat lisätietoja tästä reitistä (tai oikeastaan mistä reitistä vain), ota yhteyttä niin selvitetään. Nähdään tien päällä!

Joko mennään?
Ota yhteyttä!

   


Esimerkkejä seikkailumatkoista (ei sis hintaan):

 

  

  

Contact