Portugali, Brasilia, Argentiina & Uusi-Seelanti

Etelä-Amerikan kautta Uuteen-Seelantiin - Lissabon, Rio de Janeiro, Buenos Aires & Auckland
Alk. EUR 1 000,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput (one way)
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Onko suunnitelmissasi tauko arjesta, pitkä reissu ja uudet seikkailut? Jos päämääräsi on Uusi-Seelanti Working Holiday -vuoden merkeissä - tai muutoin vain maan huikean luonnon ja aktiviteettimahdollisuuksien houkuttelemana - think no more! Aloita Portugalista, jatka Brasiliaan ja sieltä sitten Argentiinan kautta Uuteen-Seelantiin. Tämä reitti tekee unelmistasi totta. Puhumattakaan siitä, että matkaan lähtö ilman paluulippuja on varsin kutkuttava tunne...


Lentoreitti:

Helsinki – Lissabon – Rio de Janeiro // Buenos Aires – Auckland (one way)

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamallesi matkustusajankohdalle. 

Multi stop -reitti Uuteen-Seelantiin

 

1. Lissabon, Portugali

Historiaa, bileitä, kulttuuria, kahviloita, pubeja, mielenkiintoisia katuja ja shoppailua: Lissabonista löydät kaiken mahdollisen, mitä kaupunkilomalta voi toivoa! Portugali on myös Euroopan surffipääkaupunki, joten testaa ihmeessä surffitaitojasi – ja kohenna niitä kurssilla!

2. Rio de Janeiro, Brasilia

Portugalin jälkeen matka jatkuu värikkäästi Brasiliassa, Etelä-Amerikan suurimmassa maassa. Rio de Janeiro lumoaa elämänilolla ja samban rytmeillä sekä unohtumattomilla seikkailuilla. Paras tapa nähdä paljon ja vielä enemmän on liittyä rekkareissulle. Lisäksi rekkareissulla taitat matkan kätevästi ja mielenkiintoisesti Buenos Airesiin...

3. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Osallistu espanjan kielikurssille – alkeellinenkin kielitaito antaa syvyyttä paikallisen elämänmenon ymmärtämiseen. Ennen kuin jatkat Argentiinasta mihinkään, varmista, että käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: käy Iguassun vesiputouksilla. Vamonos!

4. Auckland, Uusi-Seelanti

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi vuokraa auto ja anna mennä! Uudessa-Seelannissa riittää ihmettelemistä pitkäksi aikaa, joten älä hätäile turhaan ja yritä nähdä kaikkea heti ensimmäisen viikon aikana... 

Paras tapa varmistaa, että ehdit tutustua Uuden-Seelannin tarjontaan perinpohjaisesti, on lähteä Working Holiday -reissulle.

Heräsikö kysymyksiä?  

Tämä reitti on vain yksi lukuisista reittiehdotuksista. Vaihtoehtoja maailmalle ja takaisin on vaikka kuinka ja asiantuntijamme ovat apunasi, kun haluat muokata itsellesi täydellisen reitin – minne sitten oletkin matkalla. 

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact